Česko – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Švýcarsko
Sobota 20.04.2024, 13:00 • Ulricehamn • Turnaj čtyř (ženy U18)
Partner:
     
    52:30
    Vynikající zákrok brankářky Rubinové! Před brankou zakončovala z první úplně osamocená česká útočnice a i přesto švýcarská brankářka nepouští puk za svá záda!
    41:47 PĚNČÍKOVÁ - 4:0
     
    41:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po samostatném úniku gól na 4:0 střílí KATEŘINA PĚNČÍKOVÁ. Do této šance jí nahrávala Ester Rosenbaumová, která si tak připisuje asistenci. Češky se tak prosazují ještě v oslabení.
     
    40:07
    Za nedovolené bránění je na dvě minuty vyloučena Aneta Paroubková.
     
    38:20
    Velký závar před brankou Švýcarska! Brankářka Rubinová nejprve zasahovala levým betonem proti střele z bezprostřední blízkosti a poté vytahovala ještě jednu střelu z hole české hráčky. Skvěle se teď předvedla švýcarská brankářka.
    33:35 FROMOVÁ - 3:0
     
    33:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka v utkání! Rosenbaumové nesedla na pravé straně střela, ale to vůbec nevadilo, protože puk skončil u ADÉLY FROMOVÉ, která dokázala puk napasovat mezi betony brankářky Rubinové a navyšuje na 3:0 pro český tým. Asistence: Ester Rosenbaumová.
     
    31:44
    Další přesilovka českého týmu. Za hákování jde na trestnou lavici Estermannová.
     
    25:06
    První provinění proti pravidlům i na české straně. Za podrážení jde na 2 minuty na trestnou lavici.
    18:44 HUJOVÁ - 2:0
     
    18:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky tuto přesilovou hru proměňují! Paroubková nahrála do středu kluziště VERONICE HUJOVÉ, která se šikovně obtočila kolem obránkyně, navedla si puk na střelu a střelou k pravé tyči navyšuje na 2:0 pro Česko. Asistence: Aneta Paroubková.
     
    17:34
    Další přesilovka Česka. Provinila se Lovecchiová nedovoleným bráněním.
     
    10:10
    Z důvodu špatného střídání jdou Švýcarky do oslabení na 2 minuty.
    05:37 JÍLKOVÁ - 1:0
     
    05:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvě Češky se dostaly před brankářku Rubinovou s pukem, Kateřina Pěnčíková předala puk pod sebe na VIKTORII JÍLKOVOU, která uklízela puk brankářce mezi betony. Stav je tedy 1:0 pro české lvice. Asistence: Kateřina Pěnčíková.

    Josef Ján Horký

    Branky a nahrávky: 6. Jílková (Pěnčíková), 19. Hujová (Paroubková), 34. Fromová (Rosenbaumová), 42. Pěnčíková (Rosenbaumová)


    Česko: Ortová (Fialová) – Hujová, Paroubková, Fromová, Jarabková, Chládková, Šrámková, Luxemburková, Panešová – Panková, Gildainová, Vocetková, Rosenbaumová, Jílková, Prosková, Ulbrichtová, Šindelářová, Pěnčíková, Mazancová, Šťastková, Nogová.
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Švýcarsko: Rubinová (Iseliová) – Inkampová, Messikommerová, Langeneggerová, Leibundgutová, Wrannová, Bottoniová, Leuenbergerová, Crollová – Estermanová, Manetschová, Dalessiová, Tschannenová, Müllerová, Lovecchiová, Toviová, Vuileminová, Bessonová, Oschsnerová, Bakerová, Birnstielová.
    Trenér: Melanie Häfliger
    bahis siteleri