USA – Slovensko 9:0 (kon.) | Česko – Švýcarsko cz 3:0 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 1:3 (kon.)
Švédsko – Kanada 3:6 (kon.)
konec
USA
9:0 (3:0, 3:0, 3:0)
Slovensko
Čtvrtek 25.04.2024, 13:10 • Metro arena • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    58:32 Cole EISERMAN - 9:0
     
    58:32
    Spojené státy právě vstřelily branku! Hattrick pro Eisermana. Autorem branky je COLE EISERMAN. Střela z pravého kruhu zápěstím, pěkná dělovka a je to 9:0. Asistence: Kamil Bednarik.
     
    53:27
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Nicolas Vrtiel – 2 min., vysoká hůl.
    49:59 Cole EISERMAN - 8:0
     
    49:59
    Spojené státy právě vstřelily branku! Další krásná kombinace přes osu ze strany na stranu. Plante začal akci, předal přes osu kolegovi a ten ještě vrátil. Slovenský brankář se tam rochnil jako ve vaně, nestačil zasáhnout pochopitelně. To rozhodně nebyl jeho gól. USA to sehrálo zase perfektně. Autorem branky je COLE EISERMAN. Asistence: Kamil Bednarik, Max Plante.
    47:19 Christian HUMPHREYS - 7:0
     
    47:19
    Spojené státy právě vstřelily branku! Další krásná branka. USA projelo do útoku jako nůž máslem, předávka na Mooneyho, ten našel ještě kolegu, který udělal kličku bekovi, předložil spoluhráči a ten trefil prostor nad přesouvajícím se brankářem. Autorem branky je CHRISTIAN HUMPHREYS. Asistence: Trevor Connelly, Cole Hutson.
     
    38:42
    Slovensko kombinuje a čeká na dobrou příležitost, ta přichází ,ale Kempf je výborný.
     
    38:33
    Vyloučení v týmu USA:
    Max Plante – 2 min..
     
    38:12
    Další velká šance která zůstala nevyužita. USA nahráli jedinému vlmému hráči na slotu, krásné prohození beka pukem a hráč na slotu měl dost času si střelu připravit. Leňďák tentokrát předvedl světový zákrok.
    37:08 James HAGENS - 6:0
     
    37:08
    Spojené státy právě vstřelily branku! No a to už začíná být ostuda. Krásné přihrávky napříč pásmem, na osu, přes osu, opravdu orchestr. Pak přišla i střela a Leňďák se nestačil přesunout, 6:0. Autorem branky je JAMES HAGENS. Asistence: Teddy Stiga, Brodie Ziemer.
    34:42 John WHIPPLE - 5:0
     
    34:42
    Spojené státy právě vstřelily branku! Máme tu pověný "bůr". Vyhraná buly, bek si pohrál s pukem n odré, otočil se, předal ho a další hráč si najel na křídlo, levé, a vystřelil z levého slotu. Krásný gól na lapačku. 5:0. O vítězi asi nemusíme diskutovat. Autorem branky je JOHN WHIPPLE. Asistence: Dakoda Rheaume-Mullen, Kamil Bednarik.
     
    28:33
    Krásná akce Slovenska, největší šance utkání z jejich pohledu, dva na jednoho, přihrávka doleva a pokus o posunutí kotouče po ledě do brány, nevyšlo to, obrana USA zapracovala.
     
    26:03
    Pozor Tomík ohrozil branku Ameriky v oslabení, Kempf si poradil.
     
    24:33
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Michal Svrček – 2 min., podrážení.
    21:01 Teddy STIGA - 4:0
     
    21:01
    Spojené státy právě vstřelily branku! Tak jsem to úspěšně zakřiknul. Brzký gól Ameriky. Autorem branky je TEDDY STIGA. Nádherná akce i zakončení přihrávka na hráče vepředu, ten dal tandem, další hráč si puk potáhl a zakončil pod vyrážečku Leňďáka. Stiga dává překrásný gól, 4:0. Asistence: James Hagens, Brodie Ziemer.
    19:19 James HAGENS - 3:0
     
    19:19
    Spojené státy právě vstřelily branku! Ztráta kotouče v útočné třetině, USA ho vzali, otočili komplnetně hru a Hagens to vzal na sebe, ujel sám na branku a prostřelil Leňďáka mezi betony, 3:0. Bez asistence.
    10:32 Cole EISERMAN - 2:0
     
    10:32
    Spojené státy právě vstřelily branku! Nicméně stejně se neubránili. Využitá přesilovka. Autorem branky je COLE EISERMAN. Přesilovková kombinace, klasická, nahrávka před branku, puk vyplaval na zadní tyči a tam ho Eiserman uklidil do zívající brány. 2:0. Asistence: Brodie Ziemer, James Hagens.
     
    10:03
    Vyloučení v týmu Slovensko:
    Ján Chovan – 2 min..
    02:32 Cole HUTSON - 1:0
     
    02:32
    Spojené státy právě vstřelily branku! USA vjeli neohroženě do útoku, z levého křídla vystřelili nádherně na první tyč několi centimetrů nad zemí a brankář si bližší tyč nepohlídal dostatečně, USA zakládají gólovou listinu. Autorem branky je COLE HUTSON. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 3. Hutson, 11. Eiserman (Ziemer, Hagens), 20. Hagens, 22. Stiga (Hagens, Ziemer), 35. Whipple (Rheaume-Mullen, Bednarik), 38. Hagens (Stiga, Ziemer), 48. Humphreys (Connelly, Hutson), 50. Eiserman (Bednarik, Plante), 59. Eiserman (Bednarik)


    USA: Parsons (Kempf) – Hutson, Emery, Skahan, Hensler, Laurila, Rheaume-Mullen, Whipple – Stiga, Hagens, Ziemer – Eiserman, Bednarik, Plante – Connelly, Humphreys, Mooney – McMorrow, Baker, Vansaghi – Van Vliet.
    Trenér: Nick Fohr (USA)

    Slovensko: Lenďák (Haronik) – Beluško, Húževka, Fabuš, Zubek, Kupec, Kalman – Tomík, Prokopovič, Straka – Lašš, Šatan, Chovan – Maruna, Pitka, Svrček – Nemec, Pobežal, Chrenko – Vrtiel.
    Trenér: Martin Dendis (SVK)

    Rozhodčí: Burzminski, Ruuska – M. Bedard, Davidonis
    bahis siteleri