Slovensko – Česko cz 1:4 (kon.)
konec
Slovensko
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
Česko
Sobota 27.04.2024, 14:00 • Arena Ondreja Nepelu, Bratislava • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit opět na shledanou. (16:22:23)
     
    Dnešní utkání sledovalo 8745 diváků.
     
    Stejně jako včera si ještě oba týmy vyzkoušejí samostatné nájezdy, které ale nebudou mít vliv na výsledek. Jde jen o to si je v přípravě také osahat. V pátek Češi vyhráli 4:2 a nájezdy byly nerozhodné. Dnes byli Slováci v nájezdech lepší a vyhráli 3:0. Jak už ale bylo zmíněno, na výsledku to nic nemění.
     
    Je dobojováno. Národní tým vítězí nad Slováky 4:1 a zvládl tedy i druhý duel na Slovensku, byť ten dnešní byl o dost těžší. Češi tedy ze šesti přípravných duelů vyhráli vše šest utkání a jsou zatím neporaženi.
     
    Konec zápasu.
    59:30 Roman ČERVENKA - 1:4
     
    59:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení zastavil puk v obranném pásmu Michael Špaček a poté ho posunul na ROMANA ČERVENKU, který si nabruslil do útočného pásma a od modré čáry ho poslal do zcela prázdné slovenské klece a je hotovo – 1:4. Asistence: Michael Špaček.
     
    59:17
    Slováci neslezli z pásma českého týmu, ten se brání a nemůže vyhodit puk k prázdné slovenské kleci.
     
    58:10
    Vyloučení v týmu Česko:
    Dominik Mašín – 2 min., podrážení.
     
    58:10
    Slováci se drží v pásmu národního týmu a snaží se o kontaktní branku. Cingel ale pokus z pravé strany poslal jen vedle protější tyče.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:08
    Róbert Lantoši střílel nebezpečně od modré čáry, lapačka Jakuba Málka ale byla připravena a v ní následně skončil i puk. Hra je zastavena, Slováci si berou oddechový čas.
     
    56:51
    Branka Slovenska je prázdná, Slováci to zkoušejí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře.
     
    55:54
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    55:32
    Národní tým vystřídal, mezi tím zakládali akci Slováci a šli před Jakuba Málka, ale před jeho klecí nezakončili přesně.
     
    54:17
    Slováci od své branky šli dopředu, ale nakonec se nedostali skrze střední pásmo. Puk tak má Ondřej Kovařčík a Češi otáčejí hru.
    53:20 Petr KODÝTEK - 1:3
     
    53:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a Češi vedou 3:1. Nejprve netrefil prázdnou klec Jakub Rychlovský, puk se ale odrazil k PETRU KODÝTKOVI, který poté z pravé strany bekhendem prostřelil Stanislava Škorvánka. Asistence: Jakub Rychlovský a Pavel Kousal.
     
    52:23
    Jiří Ticháček vyslal od modré čáry střelu zápěstím a ta končí na pozorném Škorvánkovi, který pak hned hru opět zastavuje. Buly po jeho pravé ruce.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 40. Cingel (Lantoši) – 12. D. Špaček (O. Kaše, Vrána), 48. Kodýtek (O. Kovařčík), 54. Kodýtek (Rychlovský, Kousal), 60. Červenka (M. Špaček)


    Slovensko: Škorvánek (Tomek) – Bučko, Ivan (A), Grman, Bačik, Gachulinec, Golian, Brincko, Petrovický – Lantoši, Cingel, Baláž – Cehlárik (A), Sukel' (C), Kudrna – Faško-Rudáš, Tamáši, Okuliar – Kašlík, Petrovský, Baláž – Kollár
    Trenér: Craig Edward Ramsay

    Česko: Málek (Frodl) – Ticháček, Ščotka, Krejčík, Pyrochta (A), D. Špaček, Mašín, Zábranský, Galvas – Chlapík, M. Špaček, Červenka (C) – O. Kaše, Tomášek (A), Vrána – Kousal, Kodýtek, O. Kovařčík – Kantner, Kondelík, Rychlovský
    Trenér: Radim Rulík

    Rozhodčí: Hronský, Crman – Durmis, Konc ml.

    Diváci: 8745
    bahis siteleri