Cádiz – Getafe 0:0 (14:00) | Atlético – Celta Vigo 0:0 (16:15) | Valencia – Rayo Vallecano 0:0 (18:30)
Real Betis – Almería 0:0 (21:00)
před zápasem
Cádiz CF
0:0 (-:-)
Getafe CF
Neděle 12.05.2024, 14:00 • Estadio Nuevo Mirandilla • Španělská LaLiga • 35. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Vzájemný zápas

    Poslední souboj obou celků nabídlo na podzim 12. kolo La Ligy a z domácího vítězství 1:0 se radovalo Getafe FC. Jedinou branku utkání vstřelil v 76. minutě Borja Mayoral po asistenci od Masona Greenwooda. V 1.poločase byl na domácí straně vyloučen po 2 žlutých kartách obránce Djene.
    Z posledních pěti vzájemných zápasů pak máme bilanci 2 vítězství Getafe a 3 remízy. (06:58:21)
     
    Getafe FC přicestuje k zápasu 10. tým tabulky se ziskem 43 bodů.
    Svěřenci španělského lodivovoda Jose Bordalase Jimeneze se tak pohybují v klidném středu tabulky. Poslední ligové kolo padlo Getafe na vlastním stadionu 0:2 s Athleticem Bilbao, když obě branky hostů vstřelil Inaki Williams v samém závěru zápasu neproměnil penaltu Mason Greenwood. Na hřištích soupeřů se podařilo hráčům Getafe zvítězit před 2 týdny teprve podruhé v sezoně, když si připsali 3 body do tabulky po výhře 3:1 na půdě poslední Almeríe. Nejlepším střelcem týmu je s 15 góly odchovanec Realu Madrid Borja Mayoral, který je ale již několik zápasů s poraněním kolena na marodce. V kádru je také 22letý útočník Mason Greenwood, který je v Getafe na hostování z Manchesteru United a zažívá produtivní sezonu, doposud si připsal již 8 gólů a 6 asistencí.
     
    Cádiz FC se v tabulce La Ligy nachází na sesupové 18. pozici se ziskem 26 bodů. Svěřenci argentinského stratéga Mauricia Pellegrina ztrácejí 4 kola před koncem soutěže 6 bodů na pozice zaručující setrvání v soutěži a tak nutně potřebují ve zbývajících zápasech bodovat. Cádiz už čeká na výhru 4 zápasy, ve kterých jednou remizoval a třikrát prohrál. Naposledy padli hráči Cádizu minulé ligové kolo na půdě Realu Madrid 3:0. Nejvíce tým trápí ofenziva, s 23 vstřelenými góly jsou v tomto ohledu nejhorším celkem soutěže. Nejlepším střelcem týmu je s 5 góly španělský forvard Chris Ramos. V týmu je také bývalý hráč Slavie Praha Aiham Ousou, který je ale aktuálně na marodce s poraněním kotníku.
     
    Hezké nedělní odpoledne všem fanouškům fotbalu! Je před námi utkání 35. kola španělské La Ligy, Cádiz FC na svém stadionu přivítá Getafe FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    holinkic

    Branky:


    Cádiz CF:
    Getafe CF:
    bahis siteleri