Ostrava B – Blansko 0:0 (10:15) | Karviná B – Zlín B 0:0 (10:15) | Slovácko B – Zlínsko 0:0 (10:15)
Uničov – Rosice 0:0 (10:15)
před zápasem
1.FC Slovácko B
0:0 (-:-)
FC Zlínsko
Neděle 12.05.2024, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 27. kolo
Vsaďte si
     
    Sestavy z posledního utkání:

    1.FC Slovácko B: Urban – Onuoha, Severa (76. Kim), Bartoš, Kočí, Kratochvíla, Okoromi, Holásek (K), Břečka, Novák, Milanov

    FC Zlínsko: Kalina – Krakovčík (C), Slovák, Galus, Jovanović, Weber, Sami, Pernatskyi, Dano, Kuběna (90+3. Sekulič), Dostál (90. Vychodil) (14:27:35)
     
    FC Zlínsko
    Fotbalový klub z Otrokovic naopak zažívá velmi povedenou sezonu. Po šestadvaceti kolech se totiž drží Zlínsko na skvělém druhém místě, avšak s docela velkou ztrátou osmi bodů na první Baník Ostrava B. V dosavadním průběhu posbírali svěřenci trenéra Davida Rojky rovných padesát bodů, a to za patnáct výher a pět remízových výsledků. Zlínsko sice příliš gólů nedává, ale jeho defenziva patří k nejlepším v lize. Za otrokovickým týmem najdeme v tabulce B-tým Karviné a Znojmo, kteří ztrácí čtyři body.
    V posledním kole přivítalo Zlínsko na domácí půdě hosty ze Znojma, kteří ztráceli na svého soka před tímto duelem pouhý bod. A Znojmu také vyšel lépe vstup do utkání, neboť hned v sedmé minutě využil rychlého brejku k otevření skóre portugalský fotbalista Miguel Velosa Pereira. Domácí se snažili o vyrovnání, to se povedlo až v šedesáté minutě, když dostal přihrávku na hranu ofsajdu Srb Veljko Jovanović a jeho střela skončila přesně u vzdálenější tyče – 1:1. Rozhodující moment utkání pak přišel v 73. minutě, když potrestal penaltový faul brankáře Znojma na aktivního Samiho ze značky pokutového kopu Jan Kuběna – 2:1. Znojmo se k závěrečnému tlaku nedostalo a nakonec se muselo spokojit s výhrou Zlínska 2:1.
     
    1. FC Slovácko B
    Domácí celek se po nepovedené podzimní části zlepšil a pomalu začíná stoupat tabulkou, stále však nemá udržení v Moravskoslezské fotbalové lize jisté. Po sedmadvaceti odehraných zápasech se svěřenci kouče Pavla Němčického drží na 14. příčce se ziskem 27 bodů, které Slovácko získalo za šest výher a devět remíz. Na sedmnáctý Frýdlant však drží náskok pouhých dvou bodů, mezi oběma týmy pak v tabulce najdeme ještě Hranice a Uherský Brod.
    V posledním kole narazil tento B-tým doma na Uničov, který se drží spíše v horní polovině tabulky MSFL. Utkání mezi těmito dvěma celky příliš fotbalové krásy nenabídl, blíže vstřelené brance byli v druhém poločase hosté z Uničova, ale brankář Slovácka Urban míč za svá záda nepustil. Oba týmy se tak rozešly za nerozhodného výsledku 0:0, ze kterého byli spokojenější pravděpodobně domácí.
     
    Příjemné nedělní odpoledne při zápasu Moravskoslezské fotbalové ligy. Na půdu B-týmu Slovácka přijede Zlínsko, které se stále drží snu o postupu do druhé ligy. Toto utkání má výkop v 10:15, a tak Vám přeji příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Matěj Skula

    Branky:


    1.FC Slovácko B:
    FC Zlínsko:
    bahis siteleri