Tábor – Příbram 1:0 (kon.)
konec
HC Tábor
1:0 (0:0, 0:0, 1:0) Stav série: 3:2
HC Baník Příbram
Neděle 31.03.2024, 18:002. liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Táborští hokejisté ubránili závěrečný nápor, udrželi vedení a nyní se tak mohou radovat z postupu do semifinále! Pro Příbram naopak zůstává postup mezi nejlepší čtyřku uzamčen.

    Tábor měl obecně v utkání o něco více velmi dobrých šancí. Jiroušek však Příbram dlouho držel a skóre především díky němu bylo až do 54. minuty bezbrankové. Nicméně i Středočeši si připsali několik výraznějších pokusů a ani oni nebyli daleko od branky. Diváci však nakonec viděli gól jediný, o postupu jihočeského týmu mezi nejlepší čtyřku rozhodl Tomáš Hajič.

    Z dnešního utkání je to vše, děkujeme Vám za pozornost a přejeme hezký zbytek velikonočních svátků! (20:21:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Hostující celek si ale nepřipsal střelu, která by skončila až u Žajdlíka. Tábor dokonce zkusil v posledních sekundách ještě ohrozit opuštěnou příbramskou branku, jenže taktéž bez úspěchu. Vadit to domácím ale nemusí, zápas totiž pomalu končí!
     
    59:39
    Že by nakonec ještě komplikace pro domácí? Jan Milfait se dopustil zdržování hry! Příbram tak chvíli zkusí hru v šesti proti čtyřem!
     
    59:34
    Tohle už pro domácí začíná vypadat velmi dobře. Petr Zíb nyní hosty udržel ve středním pásmu a pak jim kotouč ještě poslal do pásma obranného. Příbram se tak stále nemůže usadit před Žajdlíkem.
     
    59:11
    Domácí se nyní dobře ubránili a nepustili svého soupeře do žádné šance, dokonce ho vytlačili z pásma. Příbramští se tak budou muset v útoku usazovat znovu, přičemž cenný čas se jim nyní rychle krátí.
     
    58:34
    Jakub Matušík sebral kotouč ve středním pásmu a mířil s ním na opuštěnou branku. Jeho pokus byl ale moc vysoký a přeletěl horní tyčku! Příbram míří s kotoučem na opačnou stranu.
     
    58:12
    Vhazuje se před domácím gólmanem. Příbram je v útočném pásmu v šesti hráčích. Jiroušek odjel na střídačku svého týmu!
     
    58:11
    Karel Plášil napřáhl ke střele na modré čáře, nakonec ale neriskoval, že by mohl trefit prvního clonícího hráče a vyslal ho do protiútoku. Táborští se prozatím drží v pásmu.
     
    57:43
    Nepřesná rozehrávka hostů je nyní může stát cenné sekundy! Zakázané uvolnění totiž vrací hru opět před příbramského gólmana.
     
    57:20
    Jelikož se bude vhazovat v obranném pásmu hostů, Jiroušek samozřejmě zůstává brance. Každou chvílí ale zřejmě bude vyhlížet signál k odjezdu na střídačku.
     
    57:20
    Příbram si bere oddychový čas a bude na poslední minuty taktizovat. Uvidíme, s čím příbramští hráči přijdou.
     
    57:12
    Petr Josefus ujížděl s kotoučem po pravém křídle z gólmanova pohledu, odkud ho pak vracel do prostoru mezi kruhy. Tam nikoho ze svých kolegů ale nenašel, kotouč se odrazil pouze od bruslí jednoho z domácích do středního pásma.
     
    56:34
    Příbram se snaží a hostům je samozřejmě jasné, že nyní musí směrem dopředu přidat, aby dostali zápas alespoň do prodloužení. Zatím ale Žajdlíkovi žádnou práci nepřidělali.
     
    55:53
    Tomáš Hubata ztratil v souboji za vlastní brankou hokejku, domácí fanoušci si žádali odpískání faulu, ale ani tentokrát se vylučovat nebude. Rozhodčí dávají hráčům prostor.
     
    55:20
    Josef Saňa dostal nabito na modrou čáru ihned po vhazování. Zkusil to z první, přičemž jeho pokus srazil někdo z clonících hráčů před brankou vysoko do ochranné sítě.
     
    55:11
    K velké nevoli domácích fanoušků se hra nyní vrátí pro zakázané uvolnění před domácího brankáře. Uvidíme, zda Příbram situace využije.
     
    54:20
    A o chvíli později mohlo být na domácí střídačce ještě veseleji! Jiří Severa se dostal v přečíslení dva na jednoho do střeleckého pokusu, jenže z první našel pouze levý Jirouškův beton!

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 54. Hajič


    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Hubata, Bouška, Hajič, Ondřej, Suchánek, K. Černý, Plášil – Krliš, Milfait, J. Duda – A. Zeman, Matušík, Zadražil – Nevšímal, Severa, J. Bárta – Šulek, Prášek, Zíb.
    Trenér: Grof

    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havlín, Saňa, Patzelt, Jelínek, Rajgl, D. Krejčí, D. Zdeněk – Kolda, Furch, Josefus – Duchan, Gengel, Bednařík – Pinkas, P. Svoboda I, P. Kafka – Mařík, Hasman, Pětník – Vogeltanz.
    Trenér: Bělohlav

    Rozhodčí: Jílek, Šperl – Žídek, Hradil
    Tábor 3 2 Příbram
    #1 Sobota 23.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 1:2
    #2 Pondělí 25.03.2024 • 18:35
    Příbram - Tábor 0:3
    #3 Středa 27.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 5:0
    #4 Pátek 29.03.2024 • 17:00
    Příbram - Tábor 2:0
    #5 Neděle 31.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 1:0
    bahis siteleri