Tábor – Příbram 1:0 (kon.)
konec
HC Tábor
1:0 (0:0, 0:0, 1:0) Stav série: 3:2
HC Baník Příbram
Neděle 31.03.2024, 18:002. liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, na jihu Čech se dnes odehraje rozhodující duel série mezi Táborem a příbramským Baníkem. Zápas tak slibuje atraktivní podívanou, úvodní buly bude vhozeno v 18:00.
     
    HC Tábor

    Táborští hokejisté se museli sklonit proti Příbrami v předchozím zápase, kdy mohli z pozice hostujícího celku získat poslední potřebný bod série a postoupit do semifinále mezi čtyři nejlepší celky. Jenže v Příbrami ani jednou neskórovali. První přesná trefa přišla až na začátku druhé třetiny, druhá pojišťovací trefa pak v poslední dvacetiminutovce. Na druhé straně pak domácí Baník zblokoval obětavě celkem třináct střelecký pokusů. Tábor tak na dobrý výkon z domácího prostředí, kdy Středočechům nasázel pět branek a nedovolil vstřelit jedinou, nenavázal.
     
    HC Příbram

    Středočeši začali celou čtvrtfinálovou sérii dobře, když v prvním utkání u Jordánu v těsném zápase zvítězili těsně o jeden gól. Pak ale dva zápasy na svou stranu dostal jihočeský tým a Příbram tak nečekalo v pátek doma nic lehkého. Zápas buď, anebo ale zvládli a vrátili sérii ještě jednou do Tábora. Tam se v neděli definitivně rozhodne, kdo se stane semifinálovým soupeřem pro Havířov. Příbram to bude mít o něco těžší, stát bude také proti domácím fanouškům. Táborští příznivci v rámci play off druhé ligy navštěvují svůj tým nejvíce ze všech týmů, průměrně jich je na tribunách 2 446.
     
    Čtvrtfinálová série mezi Táborem a Příbrami ve výsledcích:

    1. zápas, HC Tábor – HC Příbram 1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
    2. zápas, HC Příbram – HC Tábor 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
    3. zápas, HC Tábor – HC Příbram 5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
    4. zápas, HC Příbram – HC Tábor 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
     
    Úvodní sestavy:

    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Hubata, Bouška, Hajič, Ondřej, Suchánek, K. Černý, Plášil – Krliš, Milfait, J. Duda – A. Zeman, Matušík, Zadražil – Nevšímal, Severa, J. Bárta – Šulek, Prášek, Zíb.
    Trenér: Grof

    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havlín, Saňa, Patzelt, Jelínek, Rajgl, D. Krejčí, D. Zdeněk – Kolda, Furch, Josefus – Duchan, Gengel, Bednařík – Pinkas, P. Svoboda, P. Kafka – Mařík, Hasman, Pětník – Vogeltanz.
    Trenér: Bělohlav

    Rozhodčí: Jílek, Šperl – Žídek, Hradil.
     
    Oba celky aktuálně vstupují na ledovou plochu k rozhodujícímu utkání. Za zhruba dvě a půl hodiny budeme znát posledního postupujícího mezi nejlepší čtyřku. Stane se jím buď domácí Tábor nebo Příbram.
     
    Matěj Žajdlík je už připraven ve své brance, kam se k němu sjíždí spoluhráči. Na opačné straně se připravuje Jiroušek. Úvodní buly bude za malou chvíli vhozeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Jako první vybojoval kotouč domácí Tábor. Plášil a Zeman jej poté zaváží do pásma a budeme sledovat, zda domácí vymyslí první střeleckou akci zápasu.
     
    00:45
    Jiří Severa svedl bruslařský souboj s protihráčem, nic platné mu to ale nakonec není. Rozhodčí odpískal zakázané uvolnění a poprvé se bude vhazovat před Žajdlíkem.
     
    01:23
    Tábor se rychle s kotoučem dostal do útočného pásma, kde dlouho nekombinoval, namísto toho Jan Milfait pálil z první. Jeho pokus nakonec končí mimo pravou tyč z gólmanova pohledu.
     
    02:32
    Petr Josefus na opačné straně zkoušel procpat kotouč na branku skrze posledního obránce, jenže bez úspěchu. Trefil pouze brusle jednoho z dělníků domácí defenzivy.
     
    03:11
    Příbramští se nastěhovali s kotoučem do pásma, jenže nic moc nevymysleli. Ke střeleckému pokusu se nedostali a nyní už Jan Nevšímal bojuje o kotouč na druhé straně hřiště.
     
    03:43
    Tomáš Hubata dostal nabito na modrou čáru. Využil toho, že Jiroušek měl zacloněný výhled a vypálil. Proti jeho pokusu právě příbramský gólman stačil zakleknout a kotouč vyrazil mimo dosah domácích.
     
    04:45
    A nyní se opět hra přestěhovala na druhou stranu. Zde zkoušel šťastného odrazu využít Petr Svoboda, který se mocně napřáhl, jenže kotouč mu na poslední chvíli sjel z hole a Žajdlík může zůstat v klidu.
     
    05:11
    Nepřehledná situace nastala v hostujícím brankovišti po nepříjemné střele. Jiroušek ale udržel kotouč před brankovou čárou.
     
    05:45
    A podobou situaci jsme viděli i nyní. Kotouč se otřel po střele z pravého kruhu z gólmanova pohledu o někoho před bránou, aby následně vyplaval těsně u tyče. Tam nebyl vůbec daleko od dorážky Jan Milfait, v rychlosti ale jen promáchl. Na první gól tak stále čekáme.
     
    06:22
    Zatím se hraje poměrně svižný hokej. Nejvýraznější šance byla ta předchozí, táborští fanoušci si ale na branku ještě musejí počkat.
     
    06:54
    Střela Petra Zíba nenadělal gólmanovi žádné problémy, Jiroušek ji totiž viděl a nakonec ani zasahovat nemusel. Kotouč končí pouze na zadním mantinelu, kam za ním jede Zíb bojovat.
     
    07:34
    Tak další velká šance, tentokrát ale na opačné straně! Zaváhání domácí obrany mohl využít Ladislav Gengel, který se ocitl sám před gólmanem, jenže zblízka trefil pouze jeho výstroj!
     
    08:32
    Nyní se již delší dobu hrálo bez přerušení a v poměrně velkém tempu. Hráči si budou moci oddychnout až nyní, kdy Žajdlík bez problémů chytá propagační střelu z levého kruhu.
     
    08:53
    Samuel Duchan nevybojoval kotouč v útočném pásmu. Domácí se tak mohli po vydat před Jirouška, kde nyní kombinují. Tak uvidíme, co vymyslí.
     
    09:21
    Matěj Zadražil nyní napřáhl a signalizoval tak, že si žádá přihrávku. Tu také dostal, následně jeho pokus ale končí pouze na zadním mantinelu.
     
    09:21
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Jan Duda – 2 min., sekání.
     
    09:34
    První vhazování Příbrami nic nepřineslo. Naopak. Hosté se budou muset v pásmu znovu usadit, táborští hráči totiž vyhazují přes všechny čáry a šetří první sekundy z oslabení.
     
    09:52
    Síly na ledě se nám vyrovnají. Petr Kafka už odjíždí za katr, provinil se nedovoleným bráněním, byť se to jemu ani jeho spoluhráčům nelíbí.
     
    10:02
    Po vhazování se ihned domácí dostali ke střeleckému pokusu, který Jiroušek přikryl svými betony. Následně se jeho spoluhráči dostali ke kotouči a zkusí využít většího prostoru na ledě na opačné straně.
     
    10:53
    Jiří Severa nyní nedostal kotouč do dobré pozice. Musel se s ním zkusit procpat skrze dva bránící hráče až do prostoru mezi kruhy. Bránící hráči jej ale nepustili a domácí kotouč ztrácejí.
     
    11:32
    Následně ale černý puk končí znovu na hokejkách domácích, kteří se s ním dostávají do ofsajdového postavení, které rozhodčímu neuniklo. Bude se tak vhazovat ve středním pásmu.
     
    12:11
    Krásná souhra brankou nekončí! Matěj Zadražil poslal kotouč před branku, kam si najížděl Adam Zeman. Ten pálil z první, jeho pokus ale končí pouze za brankou! To byla zřejmě největší šance, kterou jsme doposud viděli.
     
    12:54
    Hostující tým si nyní koleduje o první inkasovanou branku! Špatné střídání a do úniku se dostali Adam Zeman a Jakub Matušík. Zakončoval druhý jmenovaný, jenže nepříliš přesně. Jeho pokus Jiroušek vyráží pravým betonem.
     
    13:32
    Na opačné straně jsem po delší době viděli také střelu hostujícího celku. Josef Hasman to zkusil z bekhendu, ale trefil pouze stojícího Matěje Žajdlíka.
     
    14:34
    V posledních minutách jsou domácí aktivnějším celkem, jenže své příznivce zatím brankou nepotěšili. Jiroušek v příbramské brance zatím odolává, na opačné straně pak Žajdlík aktuálně moc práce nemá.
     
    15:12
    Hosté se nyní s kotoučem dostali do ofsajdového postavení. Rozhodčí už vrací hru do neutrálního pásma.
     
    16:21
    Hra se nám v posledních minutách uklidnila. Tábor teď drží kotouč ve svém pásmu, ale s rozehrávkou nikam nespěchá.
     
    17:02
    Lukáš Prášek přenechal kotouč na pravém kruhu, kam si najížděl Jan Milfait. Ten mířil velmi dobře někam mezi ruku a tělo hostujícího gólmana. Jiroušek však stihl tento prostor uzavřít a kotouč na poslední chvíli udržel před brankovou čárou. Bude se tak vhazovat po jeho levé ruce.
     
    17:15
    Jan Milfait už se připravuje na vhazování kotouče. Domácím budou chtít znovu ohrozit příbramskou svatyni, tak uvidíme, zda se jim to povede.
     
    17:30
    Tak nejenže jsme viděli šanci a trmu vrmu před brankou Příbrami, ale došlo také k hromadné roztržce. Rozhodčí budou vylučovat. Uvidíme, jaké tresty vymyslí.
     
    17:30
    Rozhodčí nakonec vylučuje celkem čtyři hráče, jde o dvouminutové tresty + osobní trest na deset minut. Vidí jej Suchánek a Severa za domácí, za hosty potom Kafka a Duchan.
     
    18:54
    Hraje se před příbramskou branku v pěti na obou stranách, nicméně výraznější šanci jsme zatím neviděli.
     
    19:43
    Třetina se nám už pomalu dohrává, kotouč je aktuálně ve středním pásmu a ani jeden z týmů se už nikam nežene.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Tábor měl určitě o něco více ze hry a měl minimálně tři gólové šance, které však zůstaly neproměněny. Příbram prozatím Žajdlíkovi moc práce nepřidělala. Nedá se říct, že by týmy vstoupily do rozhodujícího zápasu vyloženě opatrně, ale je jasné, že nikdo nechce v takto důležitém zápase udělat zbytečnou chybu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Karel Plášil se dostal do drobných komplikací před vlastní brankou, ale před soupeřem kotouč udržel.
     
    21:01
    Jiří Severa nyní zavezl kotouč do útočného pásma, kde z toho pak on sám mohl těžit. Snažil se sáhnout do střely před brankou, kde dostal poměrně dost prostoru. Na kotouč ale nakonec jen těsně nedosáhl.
     
    21:45
    Ladislav Gengel se dostal s kotoučem na pravé křídlo. Odtud pak zkusil vystřelit na vzdálenější tyč. Žajdlík jeho pokus kontroloval a následně neměl problém s tím, aby ho dostal mimo branku.
     
    22:34
    Nepříjemná situace pro Příbram! Tábor se dostal do přečíslení tři na jednoho. Jan Bárta vzal nakonec celou akci na sebe, když pálil z pravého kruhu z gólmanova pohledu. Jeho pokus pak Jiroušek vyráží betonem.
     
    23:32
    Jakub Matušík dostal nabito před branku, kde měl až překvapivě moc prostoru! Jeho následná střela ale v brance nekončí, Jiroušek ji kryje a drží svůj tým. Jen díky němu je skóre stále bezbrankové!
     
    24:01
    Ale práci na opačné straně má také Žajdlík, který na své hrudi v pohodě schoval dalekonosný pokus. Bude se vhazovat po jeho levici.
     
    24:43
    Samuel Duchan nahodil kotouč ze středního pásma až na Žajdlíka. S tím neměl táborský gólman problémy. Kotouč odrazil směrem na své spoluhráče, který záhy obracejí hru na opačnou stranu.
     
    25:32
    Tomáš Hubata nyní dvakrát pálil od modré čáry! Za zmínku stojí především jeho druhý pokus, do kterého ještě nebezpečně sáhl Lukáš Prášek před brankou. Jiroušek měl ale velké štěstí, puk ho totiž trefil do betonu!
     
    26:11
    Petr Josefus to udělal velmi dobře! Nedaleko táborské branky si přehodil kotouč na forhend a z něho pak mířil na vzdálenější tyč. Žajdlík proti němu jen tak tak zasáhl!
     
    26:43
    Příbram působí v prostředním dějství zatím určitě o něco lepším dojmem než v tom předchozím. Aktuálně se drží v útočném pásmu a snaží se o střelecký pokus.
     
    27:02
    Na opačnou stranu s kotoučem záhy ujel Adam Zeman. Ten si připsal poměrně nenápadnou střelu, jenže Jiroušek s ní měl celkem velké problémy. Kotouč na poslední chvíli udržel mezi rukou a tělem a byl rád, že mu nevypadl. U branky už se totiž začaly srocovat hráči v modrých dresech na dorážku.
     
    27:32
    Tomáš Hubata si připisuje další střelecký pokus od modré čáry. Tentokrát jeho pokus Jiroušek dobře vidí a na první dobrou ho kryje ve své výstroji.
     
    28:02
    Jiří Severa byl aktuálně velmi blízko brance, gólovou radost ale ještě musí odložit! Severův dobrý pokus ze zápěstí končí jen na horní tyčce, od které se vrací zpět do hry! Na tribunách to jen zahučelo.
     
    28:56
    Zakázané uvolnění vrátí hru před příbramského gólmana. Nyní sledujeme pasáž, ve které jsou aktivnější táborští hráči a domácí fanoušci je ženou za první brankou.
     
    29:43
    Příbram nyní zamkla domácí v jejich pásmu, jenže to nebylo vůbec k ničemu. Nepřesná přihrávka pak hosty z pásma vyhání, budou se tak muset do útoku dostávat znovu.
     
    30:34
    Sledujeme poměrně neučesanou pasáž, ve které má kotouč ve své moci Příbram, jenže Žajdlík prozatím zasahovat nemusel.
     
    31:34
    Domácím zatím není střelecky přáno. Adam Zeman využil série šťastných odrazů a dostal se ke střele ze slotu. Jeho pokus končí mezi betony připraveného Jirouška.
     
    31:54
    Po delší době zasahuje také Žajdlík, rozhodčí tak přesouvají hru před jeho pravou ruku.
     
    32:21
    Jakub Matušík to udělal velmi hezky! Z rychlého úniku se dostal do situace, kdy stál proti jedinému obránci. Pomocí stahovačky se ho zbavil a následně mířil k tyči. Tam nechal Jiroušek svůj beton a připisuje si další zákrok.
     
    32:54
    Dobrá pasáž táborských hráčů. Nejprve pálil nebezpečně Jiří Severa, jeho pokus nakonec skončil těsně mimo. Od modré pak zkusil štěstí Kamil Černý, jenže ani on si nepřipisuje úspěšnou střelu.
     
    33:54
    Aktivita se nyní přesunula opět na stranu domácích, kteří si vytvořili velmi slušnou pasáž. Jeden z nich pak upadl před soupeřovou brankou, přičemž táborští fanoušci si žádali vyloučení z řad hostů, sudí ale situaci vyhodnotili jinak.
     
    34:32
    Jiroušek si připisuje další důležitý zákrok! Jeden z domácích se totiž dostal k nebezpečné dorážce, kterou musel v rychlosti hostující gólman vyrazit. Následně si sjel s kotoučem po vhazování na vrcholek kruhu Tomáš Hubata. Jeho pokus taktéž končí na výstroji hostujícího gólmana.
     
    35:32
    Adam Zeman se dostal s kotoučem ke střeleckému pokusu zhruba z vrcholku levého kruhu z gólmanova pohledu. Na jeho střelu Jiroušek viděl a neměl problém kotouč vyrážečkou dostat mimo brankové zařízení.
     
    36:11
    Jeden z domácích vyslal poměrně nebezpečnou střelu od modré čáry, která nakonec vyplavala jen těsně nad levý horní růžek.
     
    37:11
    Po delší době se do pásma dostala také Příbram. Střelecký pokus od modré čáry si potom připsal Ondřej Havlín, kterého pokus skončil nakonec výrazně mimo levou tyč z gólmanova pohledu.
     
    37:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Lukáš Bednařík – 2 min., sekání.
     
    37:22
    Dobrá šance pro domácí! Bednařík už je na trestné lavici a bude si odpykávat dvouminutový trest.
     
    38:21
    Táborským se zatím přesilová hra nedaří úplně podle plánu. Až nyní se poprvé usazují v útočném pásmu a budou hledat skulinku k první vstřelené brance dnešního zápasu.
     
    38:54
    Lukáš Prášek zkusil své štěstí z první zhruba z vrcholku pravého kruhu. Jiroušek se proti jeho pokusu dobře přemístil a následně lapil kotouč bezpečně ve výstroji.
     
    39:22
    Bednařík je zpět na ledě a rovnou se zapojuje do defenzivní hry svého týmu.
     
    39:29
    Přesilovou hru si vyzkouší také hráči Příbrami. Jan Milfait míří za katr kvůli krosčeku, kterým se provinil.
     
    39:55
    Hosté nakonec měli před koncem periody v početní převaze ještě dobrou šanci, jenže jeden z Příbramských netrefil odkrytou část klece! Žajdlík se proti střele přemístil tygřím skokem a těžko říct, zda kotouč dokázal vyrazit, nebo zda se odrazil od někoho z clonících hráčů před brankou. Každopádně puk potom vyplaval těsně mimo levou tyč.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, ve které už měla také Příbram výraznější šance a občasně potrápila domácí defenzivu. Obecně měl ale o něco více ze hry Tábor, který ale dnes není v koncovce příliš efektivní. Za bezbrankový stav může velkou měrou hostující gólman Jiroušek, který si připsal několik dobrých zákroků.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Jdeme na to! Poslední třetina dnešního zápasu je tu, stav je stále bezbrankový. Jako první se chopili kotouče hosté, jenže s ním neprošli přes útočnou modrou. Rozhodčí je přistihl při postavení mimo hru.
     
    41:21
    Hosté ještě pokračovali v přesilové hře, dobrou střelu od modré čáry si připsal Josef Saňa. Jeho pokus ale nakonec vyplaval na brankovišti a následně se odrazil od pravého betonu domácího gólmana.
     
    41:59
    Příbram se ještě znovu nastěhovala do útočného pásma, tentokrát to ale bylo bez střeleckého pokusu.
     
    42:34
    Jakub Matušík ve středním pásmu dobře vystoupil proti soupeřově přihrávce a sebral kotouč do moci svého celku.
     
    43:11
    Radek Jelínek s velkým vypětím sil udržel kotouč na útočné modré, přesto se potom raději vrátil do středního pásma. Běží poslední dvacetiminutovka a skóre je stále bezbrankové, každá chyba by nyní byla velmi drahá!
     
    43:54
    Žajdlík bez problému kryje dalekonosný pokus ze středního pásma. Kotouč rychle vysypal z rukavice pro svého spoluhráče, který už ho zaváží do útočné třetiny.
     
    44:21
    Poprvé nyní musel přesný zákrok zapsat také Jiroušek v příbramské brance. Kotouč bezpečně udržel a vše se chystá k vhazování po jeho levé ruce.
     
    44:54
    Josef Hasman nyní zavezl kotouč do útočného pásma ve velké rychlosti, u branky domácích o něj ale přišel. O chvíli později se k němu však opět dostává a nahazuje na branku. Žajdlík kryje a bude se znovu vhazovat před gólmanem.
     
    45:31
    Opravdu už se hraje o něco více opatrně. Aktuálně se Tábor snaží udržet na kotouči a připsat si v této periodě nějakou první výraznější šanci.
     
    46:01
    A ta o něco později opravdu přichází! Ondřej Šulek si najel s kotoučem až před branku, kde pak na poslední chvíli zkoušel překvapit gólmana střelou k tyči! Jiroušek se ale nenechal nachytat a tento pokus kryje!
     
    46:32
    Petr Josefus se ve velké rychlosti snažil zavést kotouč do pásma, což se mu ovšem nepodařilo. K puku se dostal Tábor a hned z toho byla akce na opačné straně. Ta končí přesným zákrokem Jirouška.
     
    47:10
    Lukáš Prášek posílal v rychlosti kotouč na najíždějícího si Jana Nevšímala. Ten už byl ale za modrou čárou a rozhodčí tak píská pouze postavení mimo hru.
     
    47:34
    Tomáš Hubata udržel útočnou modrou čáru svého týmu, a tak Tábor může pokračovat v útoku. Jiroušek nyní musí dávat velký pozor.
     
    48:21
    Josef Hasman chtěl vyslat svého spoluhráče do útoku, přihrávku ale poslal na brusle, a tak bude muset Příbram v útočném pásmu o kotouč ještě bojovat.
     
    49:21
    Jakub Matušík chtěl překvapit soupeře přihrávkou přes celou osu hřiště, jenže nakonec si mohl jen oddychnout, že se po nepřesném pasu nedostali hostující hráči do rychlého brejku.
     
    49:54
    Matěj Zadražil přispěchal se střelou z první. Jeho pokus mířil nízko u ledu k tyči. Jiroušek proti němu ale neměl žádný problém a betonem ho vyrazil mimo dosah hráčů v modrém.
     
    50:02
    Tentýž hráč se pak cpal s kotoučem před příbramskou branku, přičemž byl atakován posledním obráncem. Podle rozhodčího a k nelibosti domácích fanoušků ale čistě, přesilovka se nekoná!
     
    50:32
    Jakub Suchánek stál v cestě puku na Žajdlíkovu branku. Kotouč se pak po odrazu dostal ještě na hůl jednoho z Příbramských, který ale domácího gólmana z velkého úhlu nepřekvapil.
     
    51:21
    Samuel Duchan nyní u mantinelu v útočném pásmu atakoval zezadu jednoho z domácích. Vylučovat se ale nebude ani tentokrát.
     
    52:50
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Jakub Suchánek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Samuel Duchan – 2 min., hrubost.
     
    53:40
    Tábor právě vstřelil branku!
    Velká radost domácích hráčů, kteří se dočkali a slaví první branku! TOMÁŠ HAJIČ přebral kotouč ve středním pásmu, následně si zkušeně sjel až před branku, čímž využil daného prostoru, a následně trefil přesně k tyči! Bez asistence.
    53:40 Tomáš HAJIČ - 1:0
     
    54:20
    A o chvíli později mohlo být na domácí střídačce ještě veseleji! Jiří Severa se dostal v přečíslení dva na jednoho do střeleckého pokusu, jenže z první našel pouze levý Jirouškův beton!
     
    55:11
    K velké nevoli domácích fanoušků se hra nyní vrátí pro zakázané uvolnění před domácího brankáře. Uvidíme, zda Příbram situace využije.
     
    55:20
    Josef Saňa dostal nabito na modrou čáru ihned po vhazování. Zkusil to z první, přičemž jeho pokus srazil někdo z clonících hráčů před brankou vysoko do ochranné sítě.
     
    55:53
    Tomáš Hubata ztratil v souboji za vlastní brankou hokejku, domácí fanoušci si žádali odpískání faulu, ale ani tentokrát se vylučovat nebude. Rozhodčí dávají hráčům prostor.
     
    56:34
    Příbram se snaží a hostům je samozřejmě jasné, že nyní musí směrem dopředu přidat, aby dostali zápas alespoň do prodloužení. Zatím ale Žajdlíkovi žádnou práci nepřidělali.
     
    57:12
    Petr Josefus ujížděl s kotoučem po pravém křídle z gólmanova pohledu, odkud ho pak vracel do prostoru mezi kruhy. Tam nikoho ze svých kolegů ale nenašel, kotouč se odrazil pouze od bruslí jednoho z domácích do středního pásma.
     
    57:20
    Příbram si bere oddychový čas a bude na poslední minuty taktizovat. Uvidíme, s čím příbramští hráči přijdou.
     
    57:20
    Jelikož se bude vhazovat v obranném pásmu hostů, Jiroušek samozřejmě zůstává brance. Každou chvílí ale zřejmě bude vyhlížet signál k odjezdu na střídačku.
     
    57:43
    Nepřesná rozehrávka hostů je nyní může stát cenné sekundy! Zakázané uvolnění totiž vrací hru opět před příbramského gólmana.
     
    58:11
    Karel Plášil napřáhl ke střele na modré čáře, nakonec ale neriskoval, že by mohl trefit prvního clonícího hráče a vyslal ho do protiútoku. Táborští se prozatím drží v pásmu.
     
    58:12
    Vhazuje se před domácím gólmanem. Příbram je v útočném pásmu v šesti hráčích. Jiroušek odjel na střídačku svého týmu!
     
    58:34
    Jakub Matušík sebral kotouč ve středním pásmu a mířil s ním na opuštěnou branku. Jeho pokus byl ale moc vysoký a přeletěl horní tyčku! Příbram míří s kotoučem na opačnou stranu.
     
    59:11
    Domácí se nyní dobře ubránili a nepustili svého soupeře do žádné šance, dokonce ho vytlačili z pásma. Příbramští se tak budou muset v útoku usazovat znovu, přičemž cenný čas se jim nyní rychle krátí.
     
    59:34
    Tohle už pro domácí začíná vypadat velmi dobře. Petr Zíb nyní hosty udržel ve středním pásmu a pak jim kotouč ještě poslal do pásma obranného. Příbram se tak stále nemůže usadit před Žajdlíkem.
     
    59:39
    Že by nakonec ještě komplikace pro domácí? Jan Milfait se dopustil zdržování hry! Příbram tak chvíli zkusí hru v šesti proti čtyřem!
     
    59:57
    Hostující celek si ale nepřipsal střelu, která by skončila až u Žajdlíka. Tábor dokonce zkusil v posledních sekundách ještě ohrozit opuštěnou příbramskou branku, jenže taktéž bez úspěchu. Vadit to domácím ale nemusí, zápas totiž pomalu končí!
     
    Konec zápasu.
     
    Táborští hokejisté ubránili závěrečný nápor, udrželi vedení a nyní se tak mohou radovat z postupu do semifinále! Pro Příbram naopak zůstává postup mezi nejlepší čtyřku uzamčen.

    Tábor měl obecně v utkání o něco více velmi dobrých šancí. Jiroušek však Příbram dlouho držel a skóre především díky němu bylo až do 54. minuty bezbrankové. Nicméně i Středočeši si připsali několik výraznějších pokusů a ani oni nebyli daleko od branky. Diváci však nakonec viděli gól jediný, o postupu jihočeského týmu mezi nejlepší čtyřku rozhodl Tomáš Hajič.

    Z dnešního utkání je to vše, děkujeme Vám za pozornost a přejeme hezký zbytek velikonočních svátků! (20:21:43)

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 54. Hajič


    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Hubata, Bouška, Hajič, Ondřej, Suchánek, K. Černý, Plášil – Krliš, Milfait, J. Duda – A. Zeman, Matušík, Zadražil – Nevšímal, Severa, J. Bárta – Šulek, Prášek, Zíb.
    Trenér: Grof

    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havlín, Saňa, Patzelt, Jelínek, Rajgl, D. Krejčí, D. Zdeněk – Kolda, Furch, Josefus – Duchan, Gengel, Bednařík – Pinkas, P. Svoboda I, P. Kafka – Mařík, Hasman, Pětník – Vogeltanz.
    Trenér: Bělohlav

    Rozhodčí: Jílek, Šperl – Žídek, Hradil
    Tábor 3 2 Příbram
    #1 Sobota 23.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 1:2
    #2 Pondělí 25.03.2024 • 18:35
    Příbram - Tábor 0:3
    #3 Středa 27.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 5:0
    #4 Pátek 29.03.2024 • 17:00
    Příbram - Tábor 2:0
    #5 Neděle 31.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 1:0
    bahis siteleri