Tábor – Příbram 1:0 (kon.)
konec
HC Tábor
1:0 (0:0, 0:0, 1:0) Stav série: 3:2
HC Baník Příbram
Neděle 31.03.2024, 18:002. liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Že by nakonec ještě komplikace pro domácí? Jan Milfait se dopustil zdržování hry! Příbram tak chvíli zkusí hru v šesti proti čtyřem!
     
    58:12
    Vhazuje se před domácím gólmanem. Příbram je v útočném pásmu v šesti hráčích. Jiroušek odjel na střídačku svého týmu!
    53:40 Tomáš HAJIČ - 1:0
     
    53:40
    Tábor právě vstřelil branku!
    Velká radost domácích hráčů, kteří se dočkali a slaví první branku! TOMÁŠ HAJIČ přebral kotouč ve středním pásmu, následně si zkušeně sjel až před branku, čímž využil daného prostoru, a následně trefil přesně k tyči! Bez asistence.
     
    52:50
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Jakub Suchánek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Samuel Duchan – 2 min., hrubost.
     
    46:01
    A ta o něco později opravdu přichází! Ondřej Šulek si najel s kotoučem až před branku, kde pak na poslední chvíli zkoušel překvapit gólmana střelou k tyči! Jiroušek se ale nenechal nachytat a tento pokus kryje!
     
    39:55
    Hosté nakonec měli před koncem periody v početní převaze ještě dobrou šanci, jenže jeden z Příbramských netrefil odkrytou část klece! Žajdlík se proti střele přemístil tygřím skokem a těžko říct, zda kotouč dokázal vyrazit, nebo zda se odrazil od někoho z clonících hráčů před brankou. Každopádně puk potom vyplaval těsně mimo levou tyč.
     
    39:29
    Přesilovou hru si vyzkouší také hráči Příbrami. Jan Milfait míří za katr kvůli krosčeku, kterým se provinil.
     
    37:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Příbram:
    Lukáš Bednařík – 2 min., sekání.
     
    28:02
    Jiří Severa byl aktuálně velmi blízko brance, gólovou radost ale ještě musí odložit! Severův dobrý pokus ze zápěstí končí jen na horní tyčce, od které se vrací zpět do hry! Na tribunách to jen zahučelo.
     
    25:32
    Tomáš Hubata nyní dvakrát pálil od modré čáry! Za zmínku stojí především jeho druhý pokus, do kterého ještě nebezpečně sáhl Lukáš Prášek před brankou. Jiroušek měl ale velké štěstí, puk ho totiž trefil do betonu!
     
    23:32
    Jakub Matušík dostal nabito před branku, kde měl až překvapivě moc prostoru! Jeho následná střela ale v brance nekončí, Jiroušek ji kryje a drží svůj tým. Jen díky němu je skóre stále bezbrankové!
     
    17:30
    Rozhodčí nakonec vylučuje celkem čtyři hráče, jde o dvouminutové tresty + osobní trest na deset minut. Vidí jej Suchánek a Severa za domácí, za hosty potom Kafka a Duchan.
     
    17:02
    Lukáš Prášek přenechal kotouč na pravém kruhu, kam si najížděl Jan Milfait. Ten mířil velmi dobře někam mezi ruku a tělo hostujícího gólmana. Jiroušek však stihl tento prostor uzavřít a kotouč na poslední chvíli udržel před brankovou čárou. Bude se tak vhazovat po jeho levé ruce.
     
    12:54
    Hostující tým si nyní koleduje o první inkasovanou branku! Špatné střídání a do úniku se dostali Adam Zeman a Jakub Matušík. Zakončoval druhý jmenovaný, jenže nepříliš přesně. Jeho pokus Jiroušek vyráží pravým betonem.
     
    12:11
    Krásná souhra brankou nekončí! Matěj Zadražil poslal kotouč před branku, kam si najížděl Adam Zeman. Ten pálil z první, jeho pokus ale končí pouze za brankou! To byla zřejmě největší šance, kterou jsme doposud viděli.
     
    09:52
    Síly na ledě se nám vyrovnají. Petr Kafka už odjíždí za katr, provinil se nedovoleným bráněním, byť se to jemu ani jeho spoluhráčům nelíbí.
     
    09:21
    Vyloučení v týmu HC Tábor:
    Jan Duda – 2 min., sekání.
     
    07:34
    Tak další velká šance, tentokrát ale na opačné straně! Zaváhání domácí obrany mohl využít Ladislav Gengel, který se ocitl sám před gólmanem, jenže zblízka trefil pouze jeho výstroj!
     
    05:45
    A podobou situaci jsme viděli i nyní. Kotouč se otřel po střele z pravého kruhu z gólmanova pohledu o někoho před bránou, aby následně vyplaval těsně u tyče. Tam nebyl vůbec daleko od dorážky Jan Milfait, v rychlosti ale jen promáchl. Na první gól tak stále čekáme.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 54. Hajič


    HC Tábor: Žajdlík (Gába) – Hubata, Bouška, Hajič, Ondřej, Suchánek, K. Černý, Plášil – Krliš, Milfait, J. Duda – A. Zeman, Matušík, Zadražil – Nevšímal, Severa, J. Bárta – Šulek, Prášek, Zíb.
    Trenér: Grof

    HC Baník Příbram: Jiroušek (Šorf) – Havlín, Saňa, Patzelt, Jelínek, Rajgl, D. Krejčí, D. Zdeněk – Kolda, Furch, Josefus – Duchan, Gengel, Bednařík – Pinkas, P. Svoboda I, P. Kafka – Mařík, Hasman, Pětník – Vogeltanz.
    Trenér: Bělohlav

    Rozhodčí: Jílek, Šperl – Žídek, Hradil
    Tábor 3 2 Příbram
    #1 Sobota 23.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 1:2
    #2 Pondělí 25.03.2024 • 18:35
    Příbram - Tábor 0:3
    #3 Středa 27.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 5:0
    #4 Pátek 29.03.2024 • 17:00
    Příbram - Tábor 2:0
    #5 Neděle 31.03.2024 • 18:00
    Tábor - Příbram 1:0
    bahis siteleri