Slovensko – Česko 0:6 (kon.)
konec
Slovensko
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
Česko
Neděle 21.04.2024, 12:00 • Stiga Arena, Tranas • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    Česká sedmnáctka zakončila své působení na turnaji pěti zemí v Tranas vysokou výhrou 6:0 nad Slovenskem a ve čtyřech duelech tak neztratila ani bod! To znamená suverénní turnajové prvenství.

    Dnes svěřenci kouče Pavla Patery neponechali nic náhodě. V první části sice Slováci kousali, skórovat však nedokázali a naopak inkasovali z hokejek Petra Věcheta a Vítá Záhejského. Právě trefa Záhejského 15 sekund před pauzou byla dost možná zlomová. V prostřední třetině se trefil pouze Adrien Bartovič a zbylé tři zásahy si mladí Lvi nechali na závěrečnou dvacetiminutovku. V ní nejprve Petr Věchet potrestal špatnou rozehrávku brankáře Brezániho a zaznamenal svou druhou branku v zápase. Poté ujel ve vlastním oslabení Antonín Klatovský a skóre duelu uzavřel pro změnu v přesilovce Dominik Pavlík. Z branky vše jistil stoprocentní Ondřej Štěbeták.

    Střely na branku – 24:30 (11:6, 6:14, 7:10) (14:06:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:03
    Běží už závěrečná minuta tohoto zápasu.
     
    58:55
    Ještě další šance Česka! Rozsíval před brankou uvolnil Jakuba Lva, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti vyrazil Brezáni levou rukou!
     
    58:17
    Zakázané uvolnění Slovenska.
    57:01 Dominik PAVLÍK - 0:6
     
    57:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá česká přesilovka a skóre se tak dostává na hodnotu tenisového kanára! DOMINIK PAVLÍK převzal puk ve středním pásmu zavezl ho do útočného a z levé strany zamířil švihem nad lapačku Brezániho. Asistence: Tomáš Mikel a Jakub Lev.
     
    56:30
    Tomáš Mikel střílel od modré čáry, kotouč zasáhl před brankou clonícího spoluhráče.
     
    55:47
    Slováci v oslabení vyvezli puk dopředu a mohou tak šetřit cenné sekundy.
     
    55:14
    Velkou šanci Česka zastavil Michal Tkáč jen faulem, když zahákoval před branku najíždějícího Dominika Pavlíka, který tak nemohl zakončovat.
     
    54:19
    Kryštof Dyk chtěl střílet od modré čáry, ale trefil jen protihráče v modrém.
     
    53:38
    Zakázané uvolnění Slovenska.
     
    52:30
    Slováci mohli snížit! Od modré čáry vypálil Adam Goljer a za Štěbetákem zazvonila tyčka!
     
    51:37
    Slováci se snaží alespoň o vstřelení čestného gólu, ale moc jim to nelepí. Nyní se navíc dopustili úmyslného ofsajdu.
     
    50:40
    Čeští hokejisté tedy s největší pravděpodobností dohrají turnaj bez ztráty bodu a pozvednou nad hlavy trofej pro vítěze.
     
    49:15
    Česko je v plném počtu.
    49:10 Antonín KLATOVSKÝ - 0:5
     
    49:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dokonce gól ve vlastním oslabení! Po nepovedené střele Tkáče zachytil puk ANTONÍN KLATOVSKÝ, následně se dostal do samostatného úniku a proměnil ho střelou vedle vyrážečky Brezániho. Bez asistence.
     
    48:24
    Následuje další české vyhození.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Věchet (Fasner), 20. Záhejský (Pekař), 28. Bartovič (Lev), 47. Věchet, 50. Klatovský, 58. Pavlík (Mikel, Lev)


    Slovensko: Brezáni (Šály) – Dravecký, Vajko, Goljer, Tkáč, Jaroška, Rusznyák, Tomaškovič – Dubravík, Čunderlík, Berčík – Tomka, Murín, Plančár – Urdák, Bórik, Tabaček – L. Novák, Kohút, Mišiak
    Trenér: Ivan Králik

    Česko: Štěbeták (J. Novák) – Seidl, Černý, Mikel, Cichoň, Winkelhöfer, Zimovčák, Dyk – Pekař, Zahejský, Čihař – Lev, Pavlík, Rozsíval – Úbl, Bartovič, Klatovský – Věchet, Fasner, Hrubý
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Holm – Strömberg, Olsson

    Diváci: 57
    bahis siteleri