Švédsko – Slovensko 4:3 (kon.) | Česko – Finsko 8:3 (kon.)
konec
Česko
8:3 (4:2, 2:0, 2:1)
Finsko
Neděle 21.04.2024, 16:00 • Buly Aréna, Kravaře • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    Pro dnešek se s Vámi loučím a zase někdy napočtenou! (18:18:59)
     
    Nejlepší hráči utkání:
    Česko: #9 Pavel Kůrka
    Finsko: #15 Rasmus Rinne
     
    Je dobojováno. Češi rozstříleli v posledním zápase na Turnaji pěti zemí v Kravařích Finsko 8:3 a skončí celkově druzí. Dnes poražený tým převezme pohár za třetí místo v turnaji. Utkání začalo divokou přestřelkou, když jsme v prvních pěti minutách viděli hned čtyři branky. Poté už ale převzali iniciativu čeští mladíci a překlopili skóre na svoji stranu. Nejvíce byli dnes na české straně vidět útočníci Šimon Bělohorský, který utkání dohrál s bilancí 2+2 a jen o chlup horší byl pak Šimon Katolický, který utkání dokončil s bilancí 2+1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Ještě poslední střela zápasu, kterou si Finové připisují. Pokus Kallia končí v ochranné síti a rozhodčí už nechají čas doběhnout.
     
    58:47
    Novák si klepal na útočné modré o přihrávku, nakonec ji dostal, ovšem příliš vysoko, a tak musí jet o kotouč bojovat za Lammiho branku.
     
    58:15
    Zakázané uvolnění Čechů.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:01
    Finové už vědí, že je rozhodnuto. Wahlroos si v klidu stáhl kotouč až za vlastní branku, protože ví, že už není kam spěchat.
     
    54:48
    Finové se teď delší dobu drželi v útočném pásmu, až se nakonec ke střele z jízdy napřáhl Suominen, českou branku ale přestřelil.
    53:46 Š. KATOLICKÝ - 8:3
     
    53:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka a česká kanonáda pokračuje! Petr Tomek dokázal vyhrát buly přímo na hokejku ŠIMONA KATOLICKÉHO, který bombou z první nedal Lammimu v brankovišti šanci. Asistence: Petr Tomek.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu Finsko:
    W. Kallio – 2 min., podrážení.
     
    52:49
    Vanhatalo se v mezikruží napřahoval k další střele, přihrávku ale dokázal vychýlit jeden z českých hráčů.
     
    52:13
    Vanhatalo od modré pálí mimo.
     
    51:56
    Další zákrok pro brankáře Skleničku, tentokrát po ráně z první od Torkkiho.
     
    51:28
    Po střele Kallia zkoušel ještě na brankovišti najít puk na dorážku Kähkönen, Sklenička si ale kotouč našel dřív a přerušuje hru.
     
    51:10
    Češi vyhazují.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 1. Reisnecker (Bělohorský), 5. Tomek (Novák, Katolický), 9. Huk (Bělohorský), 19. Bělohorský, 27. Bělohorský (Mařík), 39. Katolický (Tomek, Novák), 47. Sekanina (Hanyš), 54. Katolický (Tomek) – 1. Uronen (Kossila, Vanhatalo), 4. Rinne (Vuori, Wahlroos), 48. Vanhatalo (Suominen, Uronen)


    Česko: Sklenička (Láryš) – Nedorost, Vaněček, Reisnecker (A), Kůrka, Kamas, Studnický, Vrzal, Hora – Novák (A), Tomek (C), Katolický – Slavík, Huk, Bělohorský – Hrček, Mařík, Svozil – Hanyš, Matějka, Sekanina.
    Trenér: Milan Razým

    Finsko: Kartano (21. Lammi) – Väänänen, Suominen (A), Kurri, Laatikainen, Hand, Ahopelto, Saarimäki, Kauraniemi – Vanhatalo, Uronen (A), Kossila – Karassaari, Kähkönen (C), Torkki – Särkkä, Vatjus, Wahlroos – Kallio, Vuori, Rinne.
    Trenér: Ropo Tuomo

    Diváci: 256
    bahis siteleri