Třinec – Pardubice 4:3 (1:0 po s.n.) | K. Vary – Sparta 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 3:1 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:6 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Rytíři Kladno
Pátek 01.03.2024, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:57:22)
     
    Je konec! Motor ukořistil na domácím ledě nesmírně důležité vítězství a až do posledního kola tak bude bojovat o první čtyřku! V poslední části jsme viděli rovnou čtyři branky. jako první se v přečíslení dva na jednoho trefil Jáchym Kondelík a o tři minuty zvyšoval na rozdíl čtyř branek Martin Beránek. Rytíři ale ještě zabojovali a vstřelili ještě dvě branky. Nejprve se v přečíslení dva na jednoho prosadil Michael Frolík, načež se minutu před koncem podruhé v utkání trefil Radek Smoleňák. Nic víc se však nestalo, a tak Budějovice vyhrály na svém ledě 5:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Kladno to znovu zkouší bez gólmana!
     
    58:56
    Branka platí a Radek Smoleňák dnes střílí druhou branku v zápase!
     
    58:56
    Tuto branku ale ještě musí posvětit video!
     
    58:56
    6/4
    Kladno právě vstřelilo branku! Středočeši využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! RADEK SMOLEŇÁK byl nejaktivnější na brankovišti a dostal kotouč za záda domácího brankáře, který toho vleže už moc nezmohl. Asistence: Deven Sideroff a Jakub Klepiš.
    Ticháček J., Smoleňák R., Sideroff D., Klepiš J., Tralmaks E., Frolík M.
    Beránek M., Harris B., Kachyňa O., Hovorka M.
     
    57:57
    Kladno to zkouší bez gólmana!
     
    57:52
    Vyloučení v týmu Banes Motor České Budějovice:
    Jan Strmeň – 2 min., podrážení, odpyká Matěj Toman.
     
    57:33
    Hokejisté v modrém se vydali napadat, jenže propadli! Jaromír Pytlík se šikovně prokličkoval až k zakončení, když byl podražen. Byla to následně nepřehledná situace před Strmeněm, ale puk se za brankovou čáru nedostal.
     
    56:50
    Jáchym Kondelík se invuidiuálně dostal až ke střele bekhendem. Ta sice nebyla tolik nebezpečná, ale byla to pohledná akce útočníka s číslem dvacet jedna.
     
    56:18
    Martin Beránek sebral kotouč ve středním pásmu po nepřesné přihrávce hostů. Motor si už hlídá výsledek a zkouší ještě přidat nějakou branku.
     
    55:27
    Adam Kubík to tentokrát udělal šikovně! Udělal kličku, čímž dal šanci Douderovi. Tomu přenechal kotouč, ale domácí obránce se ke střeše nakonec nedostal.
     
    54:49
    Jakub Valský to zkusil z těžké pozice, ale Landon Bow zasáhl betonem a vyrazil kotouč do rohu hřiště. Tam si jej berou na své hokejky hráč v bílém.
     
    54:02
    Hráči v modrém napadali soupeře v útočném pásmu, ale nepovedlo se jim kotouč získat. Celá formace tak musí mířit zpět do obranného pásma.
     
    53:30
    Komerční přestávka.
     
    53:01
    5/5
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno se ale dostalo hned poté do přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel Štěpán Vimmer bekhendovým pasem MICHAELA FROLÍKA, jenž dostal kotouč mezi betony Strmeně až za brankovou čáru. Asistence: Štěpán Vimmer a Richard Jarůšek.
    Frolík M., Vimmer Š., Jarůšek R., Ticháček J., Martenet C.
    Doudera M., Kachyňa O., Ordoš J., Kondelík J., Gulaš M.
     
    52:22
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku! "Pátá právě teď odbila" právě zní českobudějovickým stadionem, Motor vede o čtyři góly a jde si pro tři body! MARTIN BERÁNEK dostal přihrávku na vrcholek kruhu a jeho bomba z první končí za zády kladenského brankáře.
    Beránek M., Gulaši M., Hovorka M., Harris B., Přikryl F.
    Ticháček J., Trojna J., Smoleňák R., Klepiš J., Tralmaks E.
     
    51:34
    Jenže to samé se dá říct také o hostujícím mužstvu...
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 13. F. Přikryl (Štencel, Pýcha), 29. Valský (Štencel, Pech), 33. Kachyňa (Koláček, Doudera), 50. Kondelík (Gulaš), 53. M. Beránek (Gulaši, Hovorka) – 31. Smoleňák (Vimmer), 54. Frolík (Vimmer, Jarůšek), 59. Smoleňák (Sideroff, Klepiš)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Hrachovina) – Štencel, Pýcha, Doudera, Kachyňa, Gulaši, Hovorka, Štich – Ordoš, Kondelík, Gulaš – M. Beránek, Harris, F. Přikryl – Kubík, Pech, Valský – Toman, Koláček, Vopelka.
    Trenér: Ladislav Čihák.

    Rytíři Kladno: Bow (Mitens) – Nemčík, Slováček, Martenet, Veber, Trojna, Ticháček – Tralmaks, Klepiš, Smoleňák – Kusý, Pytlík, Sideroff – M. Procházka, Babka, Strnad – Jarůšek, Vimmer, Frolík.
    Trenér: Otakar Vejvoda.

    Rozhodčí: Jeřábek, Zeliska – Frodl, Ondráček

    Diváci: 6421
    bahis siteleri