Polsko U17 – Havlíčkův Brod 5:9 (kon.)
konec
Polsko U17
5:9 (1:3, 1:3, 3:3)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 08.03.2024, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 35. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:35:16)
     
    59:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ještě na konci přidávají devátý gól. Matyáš Lédl se pokusil vstřelit branku trikem zvaným Michigan, Tobiasz Jaworski ale jeho fintu prohlédl. Puk se ale odrazil přímo před bránu, odkud rozhozeného gólmana překonal DENIS KRAUČUK. Asistence: Matyáš Lédl.
     
    58:33
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku!
    Domácí dávají pátou branku. Fantastickou práci udělal Borys Dawid, jenž vybojoval ve vlastním pásmu kotouč a obhodil si jednoho ze soupeřů, čímž se dostal do přečíslení dva na jednoho. Dawid poté nahrál na osu volnému MATEUSZOVI MYSZKOI, jenž přesnou střelou na vyrážečku prostřelil Petra. Asistence: Borys Dawis.
     
    56:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru. Střelu Matyáše Lédla tečoval těsně před bránou MATĚJ MAKOVEC. Puk po jeho teči odrazil od tyče do brankářových zad a do brány. Asistence: Matyáš Lédl, Lukáš Kunz.
     
    56:40
    Domácím se podařilo dostat puk za bránu soupeře.
     
    56:20
    Po několika přihrávkách se ke střele z pravého kruhu odhodlal Čapek. Jeho přízemní pokus ale Jaworski vyrazil.
     
    55:50
    Polsko vyhrálo vhazování a ihned vyhodilo puk.
     
    55:42
    Vyloučení v týmu Polsko U17:
    Domalewski – 2 min., podrážení.
     
    54:53
    Domácím se nepodařilo zpracovat vysoké nahození soupeře, puk tak nakonec uzmul Vaněček, jenž se nakonec dostal i do zakončení. Jeho střelu z pravého kruhu ale brankář Polska chytil.
     
    54:06
    Havlíčkobrodští hokejisté rychle přešli do útočného pásma. Po křížné nahrávce vystřelil z levé strany Lédl, byl už ale v těžké pozici, a Jaworskiho tak moc neprověřil.
     
    53:33
    Po vyhraném vhazování z kruhu rychle vystřelil Kraučuk. Ten ovšem nastřelil jen obránce soupeře, od kterého se puk odrazil do ochranné sítě za bránou.
     
    53:01
    Dobrou střelu od modré pod břevno nyní vyslal Wanat. Petr zakročil lapačkou, ze které mu ovšem hrací předmět vypadl. Bruslaři poté vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    52:16
    Bruslaři se udrželi v útočném pásmu a z levého kruhu se poté ještě do zakončení dostal Frantl. Brankář domácích ale předvedl další dobrý zákrok.
     
    51:56
    Po vyhraném vhazování se dostal ke střele od modré Kunz, Jaworski ale proti jeho ráně zakročil.
     
    51:54
    Polsko vyhodilo puk pouze na zakázané uvolnění.
     
    50:46
    Tým Polsko U17 právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují v přesilové hře! Filip Blazej u levého mantinelu v útočném pásmu vybojoval kotouč pro KAJETANA DOMALEWSKIHO, jenž střelou z kruhu na přední tyč překvapil brankáře Havlíčkova Brodu. Asistence: Filip Blazej.
     
    49:44
    Tobiasz Jaworski si dojel za bránu pro nahozený puk. Brankář Polska ale poté málem nahrál na pravém kruhu číhajícímu Dubnovi, který na kotouč nedosáhl jen o kousek.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Čech – 2 min., sekání.
     
    49:19
    Do dobré střelecké pozice se dostal Duben. Jeho dělovku z vnitřku pravého kruhu ale dobrým zákrokem zlikvidoval polský brankář.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 16. Majerczyk (Tyński), 24. Blazej (Myszka, Majerczyk), 45. Hudziak, 51. Domalewski (Blazej), 59. Myszka (Dawid) – 7. Lédl (Rasocha, Hrodek), 8. Čapek (Duben, Lédl), 11. Hrodek (Lédl), 31. Lédl (Hrodek), 36. Hrodek (Kraučuk, Lédl), 40. Hrodek (Makovec, Brožek), 43. Kraučuk (Duben, Lédl), 57. Makovec (Lédl, Kunz), 60. Kraučuk (Lédl)


    Polsko U17: Kusak (11. Jaworski) – Blazej (C), Kowalczyk, Gawrysiak – Myszka, Wanat, Hudziak, Kosmeda, Domalewski (A), Majerczyk (A), Dawid, Tyński, Nakoneczny, Litwa, Szyszka
    Trenér: Artur Slusarczyk

    BK Havlíčkův Brod: Petr (Humplík) – Rasocha, Mečiar, Konvalina (A), Frantl, Duben – Brožek, Tecl, Čech, Kunz, Čapek (C), Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Vaněček, Suchý, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    Rozhodčí: Jan Pavel – Patrik Augusta, David Holub
    bahis siteleri