Vsetín – Slavia 2:8 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:8 (1:2, 0:3, 1:3) Stav série: 0:3
HC Slavia Praha
Čtvrtek 11.04.2024, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to všechno. Děkuji vám za pozornost a budu se těšit zase někdy příště u dalších přenosů. Na počtenou. Hezký zbytek večera a mějte se fajn. (18:20:43)
     
    Ve třetí třetině přidali Pražané ještě tři branky a definitivně rozhodli o svém vítězství. Ve 44. minutě se prosadil v přesilovce Vašíček, který zužitkoval z předbrankového prostoru nahrávku Krumse. Ve 49. minutě ještě jednou skórovali Valaši, když střelu Mošničky od modré před brankou tečoval Urge a puk mezi betony prošel do sítě. V 51. minutě využili potřetí v utkání hosté přesilovku. Drábovu ránu od modré vyrazil Pavlíček pouze před sebe, kde zůstal volný Kříženecký, který z dorážky uklidil puk za jeho záda. V 58. minutě pak ještě jednou skórovali sešívaní zásluhou Štípka, který dostal před branku nahrávku od Jokla a následně zamířil ke vzdálenější tyči Pavlíčkovy branky. Slávističtí junioři prošli celým play-off bez porážky a všech devět utkání vyhráli. Celou finálovou sérii vyhráli Pražané 3:0 na zápasy a postupují do juniorské extraligy! Posledních pár sekund se už nehrálo a slávisté naskákali na ledovou plochu a propukly obrovské oslavy. Příznivci Slavie, kteří dorazili do Vsetína vyprovází své hráče potleskem a skandováním: „Hoši děkujem" a také: „Extraligoví, extraligoví, už jsme zase extraligoví" a také pokřikem: „Tak jsme první no a co." Vsetínští hráči jsou sice zklamaní, ale odehráli skvělou sezónu a nemají se za co stydět. Slávisty čeká určitě zajímavá cesta do Prahy.
     
    Konec zápasu.
     
    58:55
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Ondřej Hubinka – 2 min., držení.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:28
    Slavia právě vstřelila branku! Je definitivně rozhodnuto! Další branku dává VIKTOR ŠTÍPEK, kterému do prostoru před brankou přihrál Jokl a Štípek následně zamířil ke vzdálenější tyči Pavlíčkovy brány. Asistence: Tomáš Jokl.
     
    56:30
    Teď už se ale hra přerušuje kvůli zakázanému uvolnění Slavie. Buly před Tesařem.
     
    55:10
    Hraje se dlouho bez přerušení. Slavia už se nikam nežene, protože už ví, že zvítězí a postoupí.
     
    53:50
    Pavlíček znovu drží puk ve své rukavici a přerušuje hru. Vhazuje se před jeho bránou.
     
    53:20
    Po Pavlíčkově dalším zákroku se vhazuje před jeho brankou.
     
    53:09
    Jokl vedl po levé straně útočnou akci, ale přihrávka na jeho spoluhráče byla nepřesná.
     
    51:31
    Zakázané uvolnění Slavie. Vhazování před Tesařem.
     
    50:44
    Slavia právě vstřelila branku! Třetí využitá slávistická přesilovka! Sešívaní kombinovali v útočném pásmu a Polák od pravého mantinelu nahrál na modrou Drábovi. Jeho ránu sice Pavlíček vyrazil, ale pouze k DANIELU KŘÍŽENECKÉMU, který z dorážky uklidil puk za jeho záda. Asistence: Jakub Dráb a Vojtěch Polák.
     
    49:56
    Domácí vyhodili puk až za branku Tesaře, který následně vypomohl s rozehrávkou.
     
    49:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    David Heinrich – 2 min., krosček.
     
    48:32
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín se ještě jednou prosazuje! Kapitán domácích Mošnička pálil od modré čáry a před brankou do jeho rány šikovně vložil hůl TOMÁŠ URGE, jehož teč prošla mezi Tesařovými betony do sítě. Asistence: Tobiáš Mošnička.
     
    47:47
    Vsetín byl při přechodu útočného pásma příliš nedočkavý a je z toho ofsajd. Buly ve středním pásmu.
     
    46:12
    O puk se bojuje u mantinelu a nakonec ho vybojovali slávisté. Jeden z nich čekal za Tesařovou bránou na vystřídání jeho spoluhráčů.
     
    45:02
    Další icing Vsetína. Buly opět proběhne před Pavlíčkovou brankou.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 10. Dědek, 49. Urge (Mošnička) – 7. Vosmík (Štípek, Strnad), 18. Krums (Kucharčík), 29. Strnad (Polák), 31. Strnad (Kucharčík), 33. Polák (Strnad), 44. Vašíček (Krums, Kucharčík), 51. Kříženecký (Dráb, Polák), 58. Štípek (Jokl)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Mošnička (C), Machů, Šedlbauer, Kučný, Fojtík, M. Stodůlka, Herman – L. Stodůlka, Žárský, Vaculík, Cakl, Dědek, Drozd, Ostrčil, Hrdý, Koláček (A), Heinrich (A), Urbánek, Urge
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Slavia Praha: Tesař (Volevecký) – Sýkora, Brotánek (A), Dráb, Křivánek, Hron (A), Hubinka – Kucharčík, Krums, Strnad, Vašíček, Polák, Štípek, Kříženecký, Sander, Skalský, Jokl (C), Janoušek, Vosmík, Filip
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Vaněk, Rapák – Kučera, Peluha

    Diváci: 621
    Vsetín 0 3 Slavia
    #1 Neděle 07.04.2024 • 16:30
    Slavia - Vsetín 4:1
    #2 Pondělí 08.04.2024 • 16:30
    Slavia - Vsetín 9:1
    #3 Čtvrtek 11.04.2024 • 16:00
    Vsetín - Slavia 2:8
    #4 Pátek 12.04.2024 • 16:00
    Vsetín - Slavia
    bahis siteleri