Vsetín – Slavia 2:8 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:8 (1:2, 0:3, 1:3) Stav série: 0:3
HC Slavia Praha
Čtvrtek 11.04.2024, 16:00 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    57:28
    Slavia právě vstřelila branku! Je definitivně rozhodnuto! Další branku dává VIKTOR ŠTÍPEK, kterému do prostoru před brankou přihrál Jokl a Štípek následně zamířil ke vzdálenější tyči Pavlíčkovy brány. Asistence: Tomáš Jokl.
     
    50:44
    Slavia právě vstřelila branku! Třetí využitá slávistická přesilovka! Sešívaní kombinovali v útočném pásmu a Polák od pravého mantinelu nahrál na modrou Drábovi. Jeho ránu sice Pavlíček vyrazil, ale pouze k DANIELU KŘÍŽENECKÉMU, který z dorážky uklidil puk za jeho záda. Asistence: Jakub Dráb a Vojtěch Polák.
     
    48:32
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín se ještě jednou prosazuje! Kapitán domácích Mošnička pálil od modré čáry a před brankou do jeho rány šikovně vložil hůl TOMÁŠ URGE, jehož teč prošla mezi Tesařovými betony do sítě. Asistence: Tobiáš Mošnička.
     
    43:11
    Slavia právě vstřelila branku! Druhá využitá slávistická přesilovka! Tentokrát se prosazuje MARTIN VAŠÍČEK, který před brankou zužitkoval nahrávku Krumse a zamířil nad beton Pavlíčka. Asistence: Ernests Krums a Matouš Jan Kucharčík.
     
    32:42
    Slavia právě vstřelila branku! Slávisté nepolevují ve střílení branek a přidávají další branku! Strnad se dostal k puku u levého mantinelu, odkud pak krásnou křižnou nahrávkou našel VOJTĚCHA POLÁKA, který zůstal zcela nekrytý u tyčky a po nahrávce Strnada už pouze doklepl puk do odkryté brány. Asistence: Lukáš Strnad.
     
    30:13
    Slavia právě vstřelila branku! Další slávistický gól přidává LUKÁŠ STRNAD, který dostal nahrávku do jízdy od Kucharčíka a poradil si mazácky. Protáhl se kolem vsetínských obránců až před branku a povedenou kličkou do bekhendu poslal puk za Pavlíčka. Druhá Strnadova branka v utkání. Asistence: Matouš Jan Kucharčík.
     
    28:03
    Slavia právě vstřelila branku! Slávisté ubránili přesilovku domácích a krátce poté vedou už o dva góly! Po spolupráci dvou nejzkušenějších hráčů se prosazuje LUKÁŠ STRNAD, který dostal před branku pěknou nahrávku od Poláka a zamířil mimo dosah Pavlíčka. Asistence: Vojtěch Polák.
     
    17:08
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané znovu vedou! Kucharčík vypálil kousek za modrou čarou a před brankou do jeho střely šikovně nastavil hůl ERNESTS KRUMS a jeho teč zapadla za Pavlíčka, který byl bez šance reagovat na změnu trasy puku. Navíc využili hosté přesilovku 14 sekund před jejím koncem. Asistence: Matouš Jan Kucharčík.
     
    09:19
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín ale srovnává a začínáme od začátku! MATYÁŠ DĚDEK, který většinu sezóny strávil ve vsetínském áčku teď předvedl krásnou individuální akci, kterou zakončil forhendovou kličkou a poslal puk za Tesařova záda. Bez asistence.
     
    06:57
    Slavia právě vstřelila branku! První gól utkání dávají Pražané! Strnad se chopil puku a poslal ho dopředu na Štípka, který pak zleva ještě našel mezi kruhy ADAMA VOSMÍKA, který rychlou ranou překonal Pavlíčka. Asistence: Viktor Štípek a Lukáš Strnad.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 10. Dědek, 49. Urge (Mošnička) – 7. Vosmík (Štípek, Strnad), 18. Krums (Kucharčík), 29. Strnad (Polák), 31. Strnad (Kucharčík), 33. Polák (Strnad), 44. Vašíček (Krums, Kucharčík), 51. Kříženecký (Dráb, Polák), 58. Štípek (Jokl)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Uhrin) – Mošnička (C), Machů, Šedlbauer, Kučný, Fojtík, M. Stodůlka, Herman – L. Stodůlka, Žárský, Vaculík, Cakl, Dědek, Drozd, Ostrčil, Hrdý, Koláček (A), Heinrich (A), Urbánek, Urge
    Trenér: Rostislav Vlach

    HC Slavia Praha: Tesař (Volevecký) – Sýkora, Brotánek (A), Dráb, Křivánek, Hron (A), Hubinka – Kucharčík, Krums, Strnad, Vašíček, Polák, Štípek, Kříženecký, Sander, Skalský, Jokl (C), Janoušek, Vosmík, Filip
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Vaněk, Rapák – Kučera, Peluha

    Diváci: 621
    Vsetín 0 3 Slavia
    #1 Neděle 07.04.2024 • 16:30
    Slavia - Vsetín 4:1
    #2 Pondělí 08.04.2024 • 16:30
    Slavia - Vsetín 9:1
    #3 Čtvrtek 11.04.2024 • 16:00
    Vsetín - Slavia 2:8
    #4 Pátek 12.04.2024 • 16:00
    Vsetín - Slavia
    bahis siteleri