Olomouc B – Vyškov 1:0 (kon.) | Vlašim – Prostějov 2:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc B
1:0 (0:0)
MFK Vyškov
Pátek 15.03.2024, 17:00 • Andrův stadion, Olomouc • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Filip Štěpánek, přichází Paul Nghabo.
     
    89
    Žlutá karta pro tým MFK Vyškov (Filip Štěpánek).
     
    85
    Spáčil parádně potáhl míč a průnikovkou nahrál sprintujícímu Yunusa Muritalovi. Ten pak vyslal parádní střílený centr, která spadl těsně na víko.
     
    80
    David Němeček se nečekaně zjevil na pravé straně vápna a nebezpečně hlavičkoval. Míč dokonce trefil břevno. Sudí ale nakonec stejně odpískal ofsajd.
     
    79
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Lukáš Lahodný, přichází Antonín Svoboda.
     
    76
    Olomouc B právě vstřelila branku! Sigma předvedla vynikající akci. Po pravé straně potáhl míč na křídlo Yunusa Muritala, který mohl střílet, ale místo toho poslal krásnou zatočenou přihrávku k vzdálenější tyči, kde si sbíhal JÁCHYM ŠÍP, který už měl jednoduchou práci, a míč poslal do odkryté branky.
     
    71
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Jan Fiala, přichází Yunusa Muritala,
    ze hřiště odchází Moses Emmanuel Amasi, přichází Pavel Zifčák.
     
    70
    Žlutá karta pro tým SK Sigma Olomouc B (Jan Fiala).
     
    61
    Šíp se dobře vysunul na levé straně, z úhlu vyslal dobrý přízemní centr, který mířil na spoluhráče, ale na malém vápně ho jeden z hostů dokázal vykopnout nad branku. Velká šance Olomouce.
     
    58
    Střídání v týmu SK Sigma Olomouc B:
    ze hřiště odchází Matěj Hadaš, přichází Jáchym Šíp,
    ze hřiště odchází Štěpán Langer, přichází Matěj Mikulenka.
     
    57
    Dele Ola Israel nyní dobře potáhl míč po pravé straně a centroval přímo na malé vápno. Tam si seběhl Jan Fiala, který ale míč nedokázal trefit. Chyběl kousek.
     
    50
    K přímému volnému kopu se postavil David Krška a spoluhráč. Krška nakonec pálil krásně k tyči, ale Digaňa skvěle vytáhl míč na rohový kop.
     
    48
    Raimonds Krollis opět dělal závar ve vápně soupeře. Tentokrát si sbíhal k Digaňovi středem, ale jeden z domácích se k němu nakonec stihl stáhnout a nedovolil mu vypálit.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Allan Delferriere, přichází David Krška.
     
    43
    Žlutá karta pro tým MFK Vyškov (Allan Delferriere).
     
    42
    Dobře to na levé straně vedle vápna udělal Issa Fomba. Ten naznačil centr, pak si balon posunul a přes obránce centroval na zadní tyčku. Tam si vyskočil Raimonds Krollis, který ale hlavičkoval těsně vedle.
     
    40
    Po autovém vhazování na levé straně vyslal Slaměna dlouhý nákop k levé tyči. Vyškovští počítali s tím, že míč sebere gólman, jenže před něj si z ničeho nic naběhl jeden z Olomouckých, který hlavičkoval nebezpečně, avšak pouze do boční sítě.
     
    35
    Ola Dele Israel předvedl parádní kousky. Získal míč na útočné polovině, navedl si ho směrem na střed, pak si ho zaseknul na druhou stranu a zbavil se obránce. Otevřel se mu tak prostor ke střele, ale pálil pouze nad branku.
     
    34
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Fahad Bayo,
    ze hřiště odchází Amidou Diallo, přichází Issa Fomba.
     
    29
    Digaňa nerozehrál vůbec ideálně! Míč poslal krátkým centrem přímo na soupeřova hráče, který si ale chystal střelu příliš dlouho. Seběhl k němu Vojtěch Křišťál, který celou akci skvěle vyřešil a míč hráči odkopl.
     
    24
    Žlutá karta pro tým MFK Vyškov (David Němeček).
     
    23
    Patrik Schön přesprintoval obranu a Vyškov šel do brejku. Hráč Vyškova ale nepřesunul míč na spoluhráče na střed, a ani nevyslal střelu do výšky. Prostě míč po zemi zatočil přímo do Digani.
     
    13
    Patrik Schön se dostal do první větší šance, s míčem si naběhl až do malého vápna, tam mu ale Digaňa skočil pod nohy a ke střele ho nepustil. Hráči se ještě trochu otáčeli na sudího kvůli možné penaltě, ale tu sudí jasně odmítl.

    Jiří Polášek

    Branky: 76. Šíp

    Karty:   70. Fiala (OLB) – 24. Němeček (VKV), 43. Delferriere (VKV), 89. F. Štěpánek (VKV)


    SK Sigma Olomouc B: Digaňa – Dohnálek, Sláma, Amasi (71. Zifčák), Israel, Fiala (71. Muritala), Matys, Hadaš (58. Šíp), J. Spáčil, Langer (C) (58. Mikulenka), Křišťál.
    Náhradníci: Koutný – Cahel, Galus.

    Trenér: Tomáš Janotka

    MFK Vyškov: Stejskal – F. Štěpánek (90. Nghabo), Ilko, Němeček, Ab. Sylla – Lahodný (79. A. Svoboda), Mafwenta, Delferriere (46. Krška), Schön (34. Bayo), Diallo (34. Fomba) – Krollis.
    Náhradníci: Borek – Kamara.

    Trenér: Jan Kameník

    Rozhodčí: Jan Machálek

    Diváci: 339
    bahis siteleri