Plzeň – Třinec 2:5 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:8 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:8 (1:3, 1:2, 0:3) Stav série: 1:2
HC Dynamo Pardubice
Pátek 22.03.2024, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    51:48
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Skóre na straně Pardubic narůstá, tohle už je prakticky debakl. Osmá trefa padla prakticky z podobné situace jako na začátku 44. minuty. Tentokrát to ale šlo z pravé strany, kdy vedl puk Korec, na druhém křídle se mu nabídl volný TOBIÁŠ SEKANINA, který prostřelil přesunujícího se Růžičku – 2:8! Asistence: Lukáš Korec, Filip Křečan.
    Sekanina T., Korec L., Křečan F., Ruml O., Lempach Š.
    Hendrych P., Forejtek O., Frolík F., Novotný A., Černý Š.
     
    48:01
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice hrají ve velké pohodě a tohle už začíná být pro domácí barvy nepěkné. Výbornou individuální akci předvedl obránce ONDŘEJ RUML, kterému přistrčil puk Sekanina. Ruml vytáhl hru z obranného pásma, dlouho vedl kotouč, až nakonec zvolil odvážné řešení. Prohodil si posledního obránce před sebou, dostal se až před Růžičku, a přestože měl zakončení na dlouhou hokejku, zacílil přesně nad vyrážečku. Krásný gól – 2:7! Asistence: Tobiáš Sekanina.
    Ruml O., Sekanina T., Vápeník T., Lempach Š., Mikeska M.
    Páleník O., Klíma Fi., Janeček J., Vítek T., Vencl R.
     
    43:19
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Aktivní vstup Hradce vzal za své a Pardubice tak víceméně rozhodují o své výhře! Sekanina vytáhl hru po lajně na Korce, který do toho šlápl a rázem rozjel brejk 2 na 1. Neunáhlil se, v ideální moment přepustil na ŠTĚPÁNA LEMPACHA, jenž si počkal, až se Růžička roztáhne v brankovišti a poslal puk nad jeho lapačku – 2:6! Asistence: Lukáš Korec, Tobiáš Sekanina.
    Lempach Š., Korec L., Sekanina T., Křečan F., Ruml O.
    Janeček J., Páleník O., Vencl R., Klíma Fi., Vítek T.
     
    36:09
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na začátku 37. minuty začíná být pro Hradec situace opravdu kritická. Pardubice totiž odskakují na tříbrankový rozdíl, když se Rolinek dostal na levém kruhu ke svému typickému zakončení, které Záruba vyrazil před sebe, ale nedokázal jej lapačkou přikrýt. Stále hratelný kotouč tak vzal do parády VÁCLAV JOSKA a doslova jej dostrkal za brankovou čáru – 2:5! Asistence: Tomáš Rolinek, Filip Křečan.
    Joska V., Rolinek T., Křečan F., Novák M., Ruml O.
    Frolík F., Hendrych P., Václavíček M., Studnický K., Vencl R.
     
    25:04
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    O deset sekund později je všechno ale zase stejné. Navazující buly hosté vyhráli a Lempach prostrčil puk na TOBIÁŠE SEKANINU, jenž se rozjížděl vpřed. Pardubický forvard kopl do vrtule, přebruslil obránce a rázem byl sám před Zárubou, kterého bez problémů překonal – 2:4! Asistence: Štěpán Lempach, Lukáš Korec.
    Sekanina T., Lempach Š., Korec L., Křečan F., Ruml O.
    Frolík F., Hendrych P., Vencl R., Studnický K., Vítek T.
     
    24:54
    5/4
    Hradec právě vstřelil branku!
    V početní výhodě se už Hradec prosadil a povedený vstup do druhé třetiny korunuje snížením! Černý zavezl puk do pásma, navázal na sebe obránce a prohodil si jej, načež vzniklo přečíslení a Adam Novotný jej vyřešil ideálně. Přetáhl puk na druhou stranu pro ONDŘEJE PÁLENÍKA, jenž z první trefil Tuláčkovi prostor nad lapačkou – 2:3! Asistence: Adam Novotný, Štěpán Černý.
    Páleník O., Novotný A., Černý Š., Forejtek O., Šichan D.
    Jansa M., Vápeník T., Macek V., Rolinek T.
     
    19:00
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže přesně minutu před koncem třetiny odskakuje na dvoubrankový rozdíl! Pavlík chtěl na obranné modré zahrát vyhozený puk, jenže jej podmetl a ve snaze to zachránit se srazil s Klímou. Tím pádem přišla pro Dynamo velmi výhodná situace dva na nikoho. Macek nezakončoval, místo toho pustil puk pro DOMINIKA DRÁBKA, který si potáhl kotouč na dlouhou kličku a zasunul za Zárubův beton – 1:3! Asistence: Vít Macek, Ondřej Ruml.
    Drábek D., Macek V., Ruml O., Křečan F., Rolinek T.
    Novotný A., Janeček J., Páleník O., Klíma Fi., Pavlík D.
     
    06:11
    5/4
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovka, druhý gól Dynama! Po vyhraném buly, vhazovaném po pravici Záruby, se hra natlačila k mantinelu, kde operoval nejprve Ruml. Dokázal kotouč posunout ještě ke Křečanovi, který na nic nečekal a hned nahrával do předbrankového prostoru. Tečovaný pas si našel ideálně TOMÁŠ ROLINEK, jenž golfákem prostřelil Zárubu mezi betony – 1:2! Asistence: Filip Křečan, Ondřej Ruml.
    Rolinek T., Křečan F., Ruml O., Macek V., Korec L.
    Hendrych P., Frolík F., Pánek J., Pavlík D.
     
    05:45
    5/4
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nechtěl hrát mnoho zápasů v této sérii, a tak se o to snaží! Dlouho vypadalo oslabení pro Lvy nadějně, Pardubice se nemohly dostat do souvislé hry v útočném pásmu. Povedlo se to až prostým nahozením do třetiny, kde si puk pro sebe uzmul Korec. Stažená čtveřice Hradce už nemohla příliš vyjet, Korec tak pustil puk na VÍTA MACKA, který bez potíží prostřelil Zárubu pod lapačkou – 1:1! Asistence: Lukáš Korec, Filip Křečan.
    Macek V., Korec L., Křečan F., Ruml O., Rolinek T.
    Novotný A., Páleník O., Forejtek O., Studnický K.
     
    00:18
    5/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle byla bleskovka! Dynamo sice vyhrálo buly, jenomže drželo hru pouze u prken. Po chvilce tak přišlo vyhození a za kotoučem valil Patrik Hendrych. Předskočil na pravém křídle obránce a nahrnul puk pro rozjetého FILIPA FROLÍKA, který zůstal zcela sám před Tuláčkem. Ten možná mohl do přihrávky vložit hokejku, ale nestalo se tak a Frolík zakončil nekompromisně pod víko – 1:0! Asistence: Patrik Hendrych.
    Frolík F., Hendrych P., Vítek T., Studnický K., Forejtek O.
    Křečan F., Ruml O., Macek V., Rolinek T., Drábek D.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 1. Frolík, 25. Páleník (A. Novotný, Š. Černý) – 6. V. Macek (Korec, Křečan), 7. Rolinek (Křečan, Ruml), 19. D. Drábek (V. Macek, Ruml), 26. Sekanina (Lempach, Korec), 37. Joska (Rolinek, Křečan), 44. Lempach (Korec, Sekanina), 49. Ruml (Sekanina), 52. Sekanina (Korec, Křečan)


    Mountfield HK: M. Záruba (41. Růžička) – Vencl, Forejtek (A), D. Pavlík, Š. Černý, J. Pánek, Janeček, Studnický – Hornych, Fi. Klíma, Hendrych (A) – Frolík, Páleník, A. Novotný – Václavíček, Šichan, T. Vítek (C) – Koklar.
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Dynamo Pardubice: Tuláček (Veřmiřovský) – D. Jaroš, Jansa, Ruml, Vápeník (A), Novosad, Křečan – Úlehla, Joska, D. Drábek – Sekanina, Lempach, Korec (A) – M. Novák, P. Tvrdík, Mikeska – Rolinek (C), V. Macek.
    Trenér: Vojtěch Faltys

    Rozhodčí: Domský, Trnka – Jurak, Stacho

    Diváci: 265
    Mountfield HK 1 3 Pardubice
    #1 Pondělí 18.03.2024 • 17:00
    Pardubice - Mountfield HK 4:3 po prodl.
    #2 Úterý 19.03.2024 • 17:00
    Pardubice - Mountfield HK 1:3
    #3 Pátek 22.03.2024 • 18:00
    Mountfield HK - Pardubice 2:8
    #4 Sobota 23.03.2024 • 16:15
    Mountfield HK - Pardubice 1:4
    bahis siteleri