Ml. Boleslav B – Živanice 3:0 (kon.) | Jablonec B – Most/Souš 1:3 (kon.) | Č. Lípa – Velvary 1:1 (kon.)
konec
FK Arsenal Česká Lípa
1:1 (0:0)
TJ Slovan Velvary
Sobota 23.03.2024, 15:00 • Městský stadion u Ploučnice, Česká Lípa • Česká fotbalová liga (B) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (17:03:42)
     
    Dnešní utkání sledovalo 220 diváků.
     
    Arsenal favorita zaslouženě obírá o bod a příští týden ho čeká důležitý zápas s tabulkovým sousedem z Přepeří, zatímco Slovan si po dnešním vlažném výkonu bude chtít spravit chuť proti poslední rezervě Teplic.
     
    Třetiligový fotbal dokáže leckdy zaujmout více než profesionální soutěže, a právě jeden z takových atraktivních duelů jsme dnes sledovali u Ploučnice! Česká Lípa v samotném závěru vystupňovala svůj tlak po červené kartě pro hostujícího Cháberu a dostala se do vedení, které ale vzápětí ztratila kvůli bídnému bránění. Oba celky se tak rozchází smírně – 1:1.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Závěr je vyhrocený, těsně před koncem dostávají žlutou kartu ještě Miroslav Dvořák (CLI) a Ondřej Žežulka (VEV). To už bude pro dnešek nejspíš vše.
     
    90+2
    Velvary si do statistik zapisují další faul, míč tentokrát rozehraje brankář Arsenalu Radek Novák.
     
    90+1
    Domácí kapitán Filip bude se postará o exekuci volného kopu, kterým může rychle přesunout dění na hostující polovinu hřiště. Slovan se stahuje do obrany.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    88
    Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Matěj Šimon, přichází Ondřej Valenta.
    88. Josef JAKAB - 1:1
     
    88
    Velvary právě vstřelily branku!
    Tak to je něco neuvěřitelného, snad všem divákům teď zmrzly úsměvy na rtech! Obrana Arsenalu si v ten nejhorší možný moment vybrala slabou chvíli, nepohlídala si předbrankový prostor a nechala úplně volného JOSEFA JAKABA tečovat centr z křídla hlavou do brány – 1:1!
     
    87
    Matěj Vít (CLI) se během oslav nechal unést a sundal si dres, za což následuje žlutá karta. Tu vidí rovněž Matyáš Kazda (CLI), který už je několik minut ze hry pryč, a také jeden z hostů – Tomáš Kott (VEV).
    87. Matěj VÍT - 1:0
     
    87
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Stadion u Ploučnice se konečně dočkal, Arsenalu se přeci jen daří početní výhodu přetavit v zásah! Matěj Šimon zatáhl balón do vápna a snažil se se odpoutat od protihráče, přičemž situaci za něj nakonec vyřešil dobíhající MATĚJ VÍT a nasměroval míč za bezmocného Spilku – 1:0!
     
    84
    Velvary krátký pobyt v útoku v střelu nepřetavily, Česká Lípa si obratem bere míč a startuje dopředu.
     
    83
    Balón pomalu skáká za hostující svatyni, Šimon vysíleně klečí na pažitu. Domácím se stále nedaří prolomit trápení v koncovce, Spilka bude odkopávat.
     
    82
    Ne ne, tenhle gól určitě platit nemůže. Arsenal se sice prosadil ze slibného brejku, zakončující hráč byl ale v době převzetí přihrávky v jasném ofsajdu.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 87. Vít – 88. Jakab

    Karty:   87. Vít (CLI), 87. Kazda (mimo hřiště) (CLI), 90+3. Dvořák (CLI) – 42. Chábera (VEV), 87. Kott (VEV), 90+3. Žežulka (VEV)   76. Chábera (VEV)


    FK Arsenal Česká Lípa: Novák – Vít, Kazda (73. Ješeta), Baláž, Hajdo, Filip (C), Brejcha (33. Halbich), Šimon (88. Valenta), Omon, Dvořák, Knejzlík.
    Náhradníci: Král – Stružinský, Pajkrt.

    Trenér: Pavel Hradiský.

    TJ Slovan Velvary: Spilka – Rubeš (C), Drozda, Chábera, Jelínek (46. Leitl), Havránek, Trávníček (46. Nathan), Kott, Keenan (63. Dobiáš), Žežulka, Jakab.
    Náhradníci: Slanina – Šustr.

    Trenér: Vasil Boev.

    Rozhodčí: Melničuk – Šmat, Jati.

    Diváci: 220.
    bahis siteleri