Ml. Boleslav B – Živanice 3:0 (kon.) | Jablonec B – Most/Souš 1:3 (kon.) | Č. Lípa – Velvary 1:1 (kon.)
konec
FK Arsenal Česká Lípa
1:1 (0:0)
TJ Slovan Velvary
Sobota 23.03.2024, 15:00 • Městský stadion u Ploučnice, Česká Lípa • Česká fotbalová liga (B) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Závěr je vyhrocený, těsně před koncem dostávají žlutou kartu ještě Miroslav Dvořák (CLI) a Ondřej Žežulka (VEV). To už bude pro dnešek nejspíš vše.
     
    88
    Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Matěj Šimon, přichází Ondřej Valenta.
    88. Josef JAKAB - 1:1
     
    88
    Velvary právě vstřelily branku!
    Tak to je něco neuvěřitelného, snad všem divákům teď zmrzly úsměvy na rtech! Obrana Arsenalu si v ten nejhorší možný moment vybrala slabou chvíli, nepohlídala si předbrankový prostor a nechala úplně volného JOSEFA JAKABA tečovat centr z křídla hlavou do brány – 1:1!
     
    87
    Matěj Vít (CLI) se během oslav nechal unést a sundal si dres, za což následuje žlutá karta. Tu vidí rovněž Matyáš Kazda (CLI), který už je několik minut ze hry pryč, a také jeden z hostů – Tomáš Kott (VEV).
    87. Matěj VÍT - 1:0
     
    87
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Stadion u Ploučnice se konečně dočkal, Arsenalu se přeci jen daří početní výhodu přetavit v zásah! Matěj Šimon zatáhl balón do vápna a snažil se se odpoutat od protihráče, přičemž situaci za něj nakonec vyřešil dobíhající MATĚJ VÍT a nasměroval míč za bezmocného Spilku – 1:0!
     
    81
    Česká Lípa zahodila naprostou tutovku, hlavička jednoho z domácích borců z hranice malého vápna zamířila jen těsně nad břevno!
     
    80
    Tohle znovu zavánělo penaltou, Rubeš Omona zastavil jen tak tak! Strhující podívaná u Ploučnice bude pokračovat rohovým kopem!
     
    76
    No tak pozor, Velvary budou utkání dohrávat v deseti! Jakub Chábera (VEV) po důrazném zákroku na samotné hraně hostujícího vápna vidí druhou žlutou kartu a míří do sprch! Stačilo jen pár centimetrů a byla by z toho i penalta!
     
    73
    Střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Matyáš Kazda, přichází Jiří Ješeta.
     
    63
    Střídání v týmu TJ Slovan Velvary:
    ze hřiště odchází Max Keenan, přichází Nikolas Dobiáš.
     
    54
    Spilka teď jen se štěstím zkrotil domácí centr, z toho mohl být pěkný malér! Za míčem se totiž vrhl Halbich, ale gólman vedoucího týmu soutěže si ho na poslední chvíli stáhl k sobě!
     
    48
    Teď to v ochozech zahučelo, Slovan nebyl daleko od úvodního gólu! Střela na zadní tyč z okraje šestnáctky proletěla jen pár centimetrů vedle brankové konstrukce, Novák měl velké štěstí!
     
    46
    Střídání v týmu TJ Slovan Velvary:
    ze hřiště odchází Lukáš Trávníček, přichází Sheye Nathan,
    ze hřiště odchází Jáchym Jelínek, přichází Matthias Leitl.
     
    45+1
    Velvary jsou před koncem poločasu stále pod velkým tlakem, Spilka podržel svůj tým dalším pěkným zákrokem a velmi vykryl nepříjemnou ránu na přední tyč! Následně na míč padl.
     
    44
    Krátce po standardce jsme viděli nepříjemnou střelu Arsenalu z pozice těsně vedle tyče, která ovšem zamířila pouze nad hostující svatyni!
     
    42
    Rozhodčímu s ostrou hrou vedoucího týmu soutěže došla trpělivost, žlutou vidí Jakub Chábera (VEV).
     
    39
    Střídající Halbich prověřil Spilkovu pozornost pěknou střelou, kterou gólman Slovanu ještě hezčím zákrokem vyrazil za svou svatyni! Hráči v modrém si znovu vyzkouší roh!
     
    33
    Vynucené střídání v týmu FK Arsenal Česká Lípa:
    ze hřiště odchází Jaroslav Brejcha, přichází David Halbich.
     
    11
    Teď ovšem byla k vidění pro změnu šance Velvar! Jakab v bezprostřední blízkosti Nováka srazil centr z křídla na volného Žežulku, kterému ale následný pokus o střelu z voleje vůbec nevyšel! Domácí gólman zůstal v klidu.
     
    3
    Velká škoda pro Arsenal! Chábera nepromyšlenou přihrávkou nastartoval slibný domácí brejk, který po Brejchově přihrávce z křídla ale vyvrcholil jen nepřesnou střelou! Zakončující borec poslal balón několik čísel nad břevno, Spilka byl bez práce.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 87. Vít – 88. Jakab

    Karty:   87. Vít (CLI), 87. Kazda (mimo hřiště) (CLI), 90+3. Dvořák (CLI) – 42. Chábera (VEV), 87. Kott (VEV), 90+3. Žežulka (VEV)   76. Chábera (VEV)


    FK Arsenal Česká Lípa: Novák – Vít, Kazda (73. Ješeta), Baláž, Hajdo, Filip (C), Brejcha (33. Halbich), Šimon (88. Valenta), Omon, Dvořák, Knejzlík.
    Náhradníci: Král – Stružinský, Pajkrt.

    Trenér: Pavel Hradiský.

    TJ Slovan Velvary: Spilka – Rubeš (C), Drozda, Chábera, Jelínek (46. Leitl), Havránek, Trávníček (46. Nathan), Kott, Keenan (63. Dobiáš), Žežulka, Jakab.
    Náhradníci: Slanina – Šustr.

    Trenér: Vasil Boev.

    Rozhodčí: Melničuk – Šmat, Jati.

    Diváci: 220.
    bahis siteleri