Třinec – Motor ČB 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 1:2 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 0:1, 2:1) Stav série: 3:2
Banes Motor České Budějovice
Neděle 24.03.2024, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Mazanec je na střídačce, domácí jsou v šesti.
     
    56:19
    Tomáš Kundrátek (TRI) a Martin Beránek (CEB) jsou dalšími vyloučenými hráči dnešního utkání. Oba dostali menší trest za hrubost a hra bude po komerční přestávce pokračovat v pěti na obou stranách.
     
    55:52
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí zaváhali na vlastní útočné modré a hosté jeli do situace tři na dva. I když to vypadalo, že si domácí situaci pokryjí, několikrát to vypadalo, že puk dobruslí, nakonec šel kotouč na pravý kruh proti holi MILANA GULAŠE a jeho střela k tyči znamená třetí gól v třinecké síti. Asistence: Jan Ordoš. Stav utkání 2:3.
    Gulaš M., Ordoš J., Pýcha P., Štich D., Kondelík J.
    Růžička M., Smith A., Nestrašil A., Čacho V., Marinčin M.
     
    52:19
    I domácí trenérský štáb využije možnost vzít si time-out v tomto utkání.
     
    52:19
    Ve středním pásmu povalil Jáchym Kondelík (CEB) Helewku a domácí mají 49 sekund přesilovky pět na tři. Vyloučený je hostující hráč za podrážení.
     
    51:08
    Čacho s Růžičkou poslali bojovat o puk za branku Nestrašila, kterého tam dost výrazně přidržel David Štich (CEB). Ten tak míří podruhé v této třetině za katr, tentokrát za držení.
     
    50:01
    Nedomlel – Hudáček – křížná přihrávka a Daňo z úhlu zakončuje tak, že kotouč těsně nekončí v brance!
     
    43:38
    Hosté si vybírají oddechový čas a Ladislav Čihák vysvětluje svým svěřencům, že takto není možné pokračovat.
     
    43:38
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři předvedli v přesilové hře tlak, čekali na ideální kombinaci, která přišla po necelé minutě. Přišla střela od modré čáry, kterou clonil DANIEL VOŽENÍLEK, Hrachovina puk vyrazil pouze před sebe a z brankoviště dorážel puk do sítě právě vlasaté třinecké křídlo. Asistence: Martin Růžička, Tomáš Kundrátek. Stav utkání 2:2:
    Voženílek D., Růžička M., Kundrátek T., Daňo M., Nestrašil A.
    Kondelík J., Beránek M., Kachyňa O., Doudera M.
     
    42:47
    Domácí dorážejí! Růžička se dostal u pravého mantinelu k puku, tlačil se před Hrachovinu, ale než zakončil, byl podražen. Vyloučen je David Štich (CEB) jako druhý českobudějovický hráč.
     
    42:00
    Vopelka váhal s rozehrávkou a dopředu se tlačil Helewka. Tomu ujel puk ale tak šikovně, že přímo proti holi Voženílka. Ten přestřelil.
     
    40:30
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácím hned po půlminutě zafungovala změna formací, když se do první posunul VILIAM ČACHO. Ten si sjel před branku na přihrávku zprava a zakončil za Hrachovinu. Asistence: Martin Marinčin, Andrej Nestrašil. Stav utkání 1:2.
    Čacho V., Marinčin M., Smith A., Daňo M., Nestrašil A.
    Beránek M., Gulaš M., Kachyňa O., Kondelík J., Doudera M.
     
    39:00
    Ordoš se dostal k zblokované střele, objel z levé strany třineckou branku v útočném pásmu a poslal puk do brankoviště. Ten Mazanec odrazil před sebe, kde zakončoval z druhé vlny sjíždějící Přikryl a domácí brankář musel být na místě!
     
    38:32
    Smithova střela od modré se odrazila od zadního hrazení, Hrachovina lehce zaváhal v brankovišti a Nestrašil se snažil puk z druhé strany dotlačit kolem tyče. To se mu zřejmě nepovedlo, publikum za brankou reagovalo, ale rozhodčí Hradil v dobré pozici rozpažil.
     
    33:02
    5/4
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se nakonec prosadili. Domácím se nepovedlo vyhodit puk z vlastního pásma a 16 sekund před koncem čtvrtého trestu domácích v této třetině se z osy kluziště z mezikruží prosadil obránce PAVEL PÝCHA. Asistence: Lukáš Pech, Jáchym Kondelík. Stav utkání 0:2.
    Pýcha P., Pech L., Kondelík J., Ordoš J., Gulaš M.
    Čacho V., Marinčin M., Nedomlel R., Dravecký V.
     
    32:43
    Další těžká pasáž pro domácí, kterou režíruje Gulaš. Měl minimálně dvě nebezpečné střely, následně centroval zleva do brankoviště, kde opět nedal velkou šanci Kondelík!
     
    29:58
    Velký šance! Pech režíroval situaci z pravé strany a poslal puk do brankoviště, kde nastavil hůl Kondelík. Kotouč odklouzal těsně vedle pravé třinecké tyče.
     
    29:18
    A nakonec skutečně. Domácí strana – konkrétně Tomáš Kundrátek (TRI) je potrestán dvojitým menším trestem za vysokou hůl. Hosté tak budou mít relativně v krátkém sledu druhou totožnou možnost hrát čtyři minuty proti čtyřem.
     
    29:18
    Hlavní rozhodčí se nyní odebrali do boxu trestoměřičů a pomocných rozhodčí a jdou zkoumat záznam hry z důvodu možnosti uložit vyšší trest. Nejsem si ale vůbec jistý, o jakou situaci jde, budeme muset počkat.
     
    26:22
    Simon dostal puk na levou stranu křížně od Kubíka a zakončoval do prázdné branky, protože Mazanec zůstal u levé tyče. Trefil ale pouze pravou třineckou tyč!
     
    23:41
    A máme zde první vyloučení i na domácí straně! Vladimír Dravecký (TRI) je potrestán dvojitým menším trestem za to, že zasáhl vysokou holí Matěje Tomana a způsobil mu tímto faulem zranění.
     
    23:35
    Domácí si teď trochu zahrávali a hosté dokázali dostat puk na Vráblíka. Jeho střelu z vrcholu kruhu musel Mazanec vytáhnout užší částí brankářské hole.
     
    20:22
    Obrovskou šanci teď prováhali domácí! Kotouč ve středním pásmu propadl přes dva hráče Motoru, Růžička byl na levém křídle sám, dal doprava Nestrašilovi, který si chtěl Hrachovinu vytáhnout z branky, ale následně přes něj nezakončil.
     
    17:19
    Kundrátek nevyhodil z pásma přes Gulaše, ten sebral puk, nacentroval jej zpoza branky do brankoviště, kde vznikla mela ne nepodobná té z utkání číslo jedna. Rozhodčí Hradil, který byl za brankou, přerušil hru a rozpažil a teď situaci vysvětluje hostujícímu kapitánovi.
     
    13:04
    Hosté jsou při chuti! Poté, co Pech zatáhl puk do pásma a vyměnil si jej s Vráblíkem, byl prvně jmenovaný ve slotu v obrovské šanci! Buď trefil Mazancovu hůl, nebo těsně netrefil, ale byla to loženka!
     
    12:25
    5/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hostující důraz slaví poté, co došlo ke srážce v levém kruhu v obranném pásmu Třince. Kotouč si následně vyměnili čtyři hráči Motoru a poslední z nich, JÁCHYM KONDELÍK, poslal puk do sítě z předbrankového prostoru. Asistence: Milan Doudera. Stav utkání 0:1.
    Kondelík J., Doudera M., Beránek M., Kachyňa O., Gulaš M.
    Čacho V., Voženílek D., Nedomlel R., Kundrátek T., Hrehorčák P.
     
    11:05
    A z ničeho nic obrovská šance hostů! Smith pozdě přistoupil ke spoluhráči na levém hrazení, ten dokázal poslat puk do slotu, kde byl úplně volný Simon. Jeho zakončení z první Mazanec kryje!
     
    06:38
    Do situace dojel zpoza branky Voženílek, ale aniž by jakkoliv atakoval hostujícího brankáře či bránící hráče, dostal od Martina Beránka (CEB) hrazdu. Žádná další rozmíška nepokračovala, Beránek je tak jediným vyloučeným hráčem z této situace a Třinec má první přesilovku v zápase.
     
    06:38
    Hra pokračovala tlakem domácích. Těsně vedle proletěla Nedomlelova střela, odrazila se od zadního mantinelu do brankoviště, kde jej přilehl Hrachovina.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 41. Čacho (Marinčin, Nestrašil), 44. Voženílek (M. Růžička, Kundrátek) – 13. Kondelík (Doudera, M. Beránek), 34. Pýcha (Pech, Kondelík), 56. Gulaš (Ordoš)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Mar. Adámek, Polášek, Šenkeřík – M. Růžička (A), Nestrašil, Voženílek – L. Hudáček, Cienciala, Daňo – Helewka, Vrána (C), M. Roman – Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Kachyňa, Doudera (A), Štich, Pýcha, Vráblík, Gulaši – Gulaš (C), Kondelík, M. Beránek – D. Simon, F. Přikryl, Ordoš – Valský, Pech (A), Kubík – Toman, Vopelka, Koláček – Chlubna.
    Trenér: Ladislav Čihák

    Rozhodčí: Hradil, Jiří Ondráček I – Jiří Ondráček II, Špůr

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    Třinec 4 3 Motor ČB
    #1 Neděle 17.03.2024 • 15:00
    Třinec - Motor ČB 2:0
    #2 Pondělí 18.03.2024 • 17:00
    Třinec - Motor ČB 2:0
    #3 Čtvrtek 21.03.2024 • 17:00
    Motor ČB - Třinec 3:4
    #4 Pátek 22.03.2024 • 17:30
    Motor ČB - Třinec 4:1
    #5 Neděle 24.03.2024 • 17:00
    Třinec - Motor ČB 2:3
    #6 Úterý 26.03.2024 • 17:30
    Motor ČB - Třinec 3:0
    #7 Čtvrtek 28.03.2024 • 17:00
    Třinec - Motor ČB 2:0
    bahis siteleri