Havlíčkův Brod – Chomutov 2:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (2:1, 0:0, 0:4)
Piráti Chomutov
Pondělí 25.03.2024, 13:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu
Partner:
     
    59:20
    Piráti právě vstřelili branku! Je hotovo! FILIP NASTOUPIL dostal nabídku an levý kruh, kterou bez milosti využil. Parádní rána zápěstím zaplachtila přesně do pravé šibenice! Asistence: David Horák a Alex Pokorný.
     
    55:52
    Piráti právě vstřelili branku! Je jasno že semifinálová série půjde zřejmě do pátého zápasu! Chomutov využil přečíslení, kdy David Horák nabil na levou stranu IVANU KARIAKINOVI, který trefil parádní ranou puk pod břevno! Asistence: David Horák a Daniel Váňa.
     
    49:59
    Piráti právě vstřelili branku! Severočeši otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Barnabáš Novák přiťukl ve středním pásmu kotouč SAMUELU PEKSOVI. Ten obešel jednoho soupeře a Humplíka prostřelil mezi rukou a tělem! Asistence: Barnabáš Novák a Šimon Kříž.
     
    43:23
    Piráti právě vstřelili branku! Severočeši využívají přesilovku a vyrovnávají stav zápasu! BARNABÁŠ NOVÁK obdržel puk na levý kruh. Sjel si s ním před Humplíka, kterému prostřelil bližší rameno! Asistence: Josef Chládek a Marek Malcovský.
     
    18:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři se opět ujímají vedení po vyhraném vhazování! Denis Kraučuk střílel od modré čáry, jeho pokus vyrazil Civiš před sebe. K odraženému puku se dostal PAVEL KONVALINA, který ho usměrnil za záda i pravou tyč chomutovského brankáře! Asistence: Denis Kraučuk a Jiří Frantl.
     
    16:43
    Piráti právě vstřelili branku! Severočeši za svoji aktivitu srovnávají stav utkání! JOSEF CHLÁDEK si vybojoval šanci, když se dostal přes obranu Havlíčkova Brodu. Napoprvé ho vychytal Jakub Humplík, ale z následné dorážky byl úspěšný. Asistence: Filip Nastoupil.
     
    00:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí soubor se ujímá hned v první minutě zápasu vedení! Matyáš Lédl nahrál z levé strany před branku, kan si do blízkosti Daniela Civiše sjel DENIS KRAUČUK. Mladý forvard udělal bekhendový blafák a poslal puk do sítě! Asistence: Matyáš Lédl a Štěpán Hrodek.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 1. Kraučuk (Lédl, Hrodek), 19. Konvalina (Kraučuk, Frantl) – 17. Chládek (Nastoupil), 44. Novák (Chládek, Malcovský), 50. Peksa (Novák, Kříž), 56. Kariakin (Horák, Váňa), 60. Nastoupil (Horák, Pokorný)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Kopecký, Duben, Rasocha, Frantl, Mečiar, Konvalina (A), Teml (C) – Čech, Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, Vaněček, Lédl, Tecl, Brožek, Suchý.
    Trenér: Lukáš Bureš

    Piráti Chomutov: Civiš (Pešout) – Kříž, Heller, M. Beran, Malcovský (C), Procházka, Pokorný (A) – Novák, Havlíček, D. Beran, Čermák, Horák, Nastoupil (A), Kariakin, Chládek, Váňa, Peksa, Kharboutli.
    Trenér: Petr Jíra

    Rozhodčí: Jan Grygera – Kristýna Hájková, Patrik Landsmann
    bahis siteleri