Letňany – Chomutov 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Havířov 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 3:4 (kon.)
Příbram – Tábor 0:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
3:5 (0:0, 1:3, 2:2) Stav série: 0:2
Piráti Chomutov
Pondělí 25.03.2024, 18:00 • Ice Arena, Letňany • 2. liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům hokeje. Ve druhé lize jsou na programu druhé zápasy čtvrtfinále play-off a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na druhý zápas v sérii mezi týmy HC Letci Letňany a Piráti Chomutov.
     
    HC Letci Letňany

    Letci v osmifinále narazili na děčínské Medvědy, se kterými vedli už 2:0 na zápasy, když druhý bod urvali na ledě děčínského celku. Doma pak následně mohli sérii ukončit. Ovšem Děčín zápas číslo 3 v Letňanech vyhrál a snížil na 1:2. Doma poté usiloval o srovnání série, padl však 1:2 po prodloužení a z postupu do čtvrtfinále se tak radovali Letci na půdě soupeře.
     
    Piráti Chomutov

    To chomutovští Piráti měli průběh série s pražskou Kobrou o něco lehčí. V sérii hrané na tři vítězné zápasy totiž soupeři nedovolili ani jednu výhru a do čtvrtfinále tak postoupili v nejkratším možném termínu, a sice po výsledku 3:0 na zápasy. Na přípravu a regeneraci před bitvou s Pražany tak měli o něco více času.
     
    1. zápas série – Chomutov – Letňany 3:2 – 1:0 na zápasy

    První duel v sérii se odehrál v Chomutově a rozhodně do něho lépe vstoupili Pražané. Už ve čtvrté minutě totiž vedli 2:0, když se postupně trefili Vojtěch Kysela a Petr Poppel. Tento stav setrval až do konce úvodního dějství a Piráti museli dotahovat dvoubrankové manko.

    Ve druhé třetině pak pokračovala urputná bitva, domácí se snažili o kontaktní branku. Ta pak přišla v osmadvacáté minutě, když se střelecky prosadil Martin Tůma a Piráti byli zpět ve hře. Poté už nepadl žádný gól a i podruhé šli hosté do kabin s vedením v zádech.

    To Letci drželi až do třiapadesáté minuty. Poté už domácí slavili vyrovnání. Přesně v čase 53:00 definitivně vymazal ztrátu Radek Havel a začínalo se znovu od začátku. A když už to vypadalo, že zápas nakonec půjde do prodloužení, v devětapadesáté minutě ho odmítl Viktor Hübl, který strhl vedení na stranu Chomutova a později se ukázalo, že jeho trefa se stala tou vítěznou. Chomutov se tak v sérii ujal vedení 1:0 na zápasy.
     
    K druhému duelu této série se vše přesune do pražských Letňan, kde Severočeši budou usilovat o mečbol, naopak domácí Letci zase budou chtít sérii srovnat. Čeká nás další skvělá bitva, kterou si nenechte ujít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Letci Letňany: Nečas (J. Němeček) – Z. Fiala, L. Chalupa (A), Hamšík, D. Němeček, Gurjevskij, Drtina, Ducháč – Poppel, Sklenář (A), Korčák – Mrňa, Arnošt (C), Turek – Kysela, Pšenička, Theimer – Poul, Vacín, Labuzík – Mácha.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Piráti Chomutov: Altrichter (Běhula) – Březák, Kadeřávek, Ulrych, Eliáš, Havel (A), Záruba, Váchal – T. Svoboda, Hübl (C), Stehlík – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Jouza, Putz, Veselý – Chrpa (A), T. Koblížek, Mála – Zajíček.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Jílek, Šperl – Herles, Figer.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Hned po úvodním vhazování získali puk Piráti a zamířili s ním do útočného pásma, kde ale branku Vojtěcha Nečase zatím neohrozili.
     
    00:39
    A bude se hned poprvé vylučovat, a to na straně chomutovských Pirátů. Ti tak půjdou do tří a domácí si zahrají jako první přesilovou hru.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Březák – 2 min., podrážení.
     
    01:42
    Hosté dobře brání, soupeře nepustili k žádné nebezpečné střele a sami hned na to vyhodili puk až před Nečasovu branku. Šetří tak cenné vteřiny z oslabení.
     
    02:14
    A další zisk kotouče pro Chomutov, který znovu vyhazuje a ukrajuje další vteřinky.
     
    02:39
    Jakub Březák je na ledové ploše a hosté své první oslabení zvládli bez úhony. Jsou v plném počtu.
     
    03:05
    Po vhazování v pásmu Chomutova se hned hosté přesouvali ven a šli do akce. Z pravého kruhu pak nebezpečně pálil Patrik Kadeřávek a obránce Pirátů zaměstnal Vojtěcha Nečase, který kryje puk na své hrudi a zastavuje hru. Buly po jeho levé ruce.
     
    04:03
    Další souhra hostů, do slotu dostával přihrávku Martin Tůma, ale nakonec na kotouč nedostáhl a rázem bylo po šanci. Hned na to pak jdou směrem před klec Martina Altrichtera Letci.
     
    05:21
    Štěpán Turek se nedostal s pukem blíže brance Chomutova, místo toho se hra přesunula velmi rychle před Vojtěcha Nečase, který se musel mít na pozoru. Nakonec ale pokud Františka Mály končí mimo tři tyče.
     
    05:50
    Po chvilce se rodila akce také na straně Pražanů, ti už mířili před Altrichtera do pásma Chomutova, ovšem zabrzdilo je postavení mimo hru, která se přestěhovala zpět do neutrální zóny, kde se za chvíli bude vhazovat.
     
    06:17
    Agilní Piráti prošli do akce před Vojtěcha Nečase, ten zakročil proti jedovce z levého kruhu a dostal puk k sobě. Následně pak raději před dotěrnými hostujícími útočníky zastavil dění na ledové ploše.
     
    07:11
    Obrana chomutovských Pirátů sebrala puk soupeři ve vlastním obranném pásmu, i když to neměli hosté jednoduché, prošli až před Nečase, na kterého ale nevyslali žádnou nebezpečnou střelu stejně tak, jako po chvilce Pražané na Altrichtera.
     
    08:23
    Oba celky se bleskurychle vyměnily v průnicích do pásma soupeře, na obou stranách z toho ale nebylo vůbec žádné nebezpečí. Oba brankáři tak mohli být ve svých brankovištích v klidu.
     
    08:50
    Vojtěch Nečas se roztáhl na brankovišti jak dlouhý tak i široký a zastavil nebezpečně skákavý kotouč, který se přibližoval k jeho svatyni. Hra je poté zase zastavena a vhazování proběhne po levici domácího brankáře.
     
    09:48
    Martin Altrichter nataženou holí sebral opuštěný puk, který byl u jeho brankoviště. Hosté poté otočili hru, aby se ale soupeř rychle vrátil zpět a tentokráte už musel chomutovský brankář do zákroku a také on přerušuje hru.
     
    10:20
    Petr Eret vybojoval puk u pravého hrazení a díky tomu se Piráti udrželi v útočném teritoriu. Při obléhání Nečasovy branky pak Letci kotouč vyhodili až před Altrichtera. Zakázané uvolnění.
     
    11:16
    Obrana Chomutova se musela vracet zpátky dozadu, aby pomohla Altreichterovi po případné střele domácích, kteří se drze natlačili až před jeho klec.
     
    11:19
    Hned po zákroku Altrichtera se u jeho branky vytvořila potyčka hned několika hráčů na každé straně. Sudí ale vše zvládli a soky od sebe odtrhli. A vypadá to, že to vyřeší pouze domluva a vylučovat se nebude.
     
    11:19
    Tedy bude na hostující straně po faulu, kvůli kterému to vlastně celé vzniklo.
     
    11:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Petr Ulrych – 2 min., faul kolenem.
     
    12:34
    Domácí se dostali do pásma soupeře, kde vyvinuli menší tlak, ale beci Chomutova brzy vypíchli puk a poslali ho až před branku Vojtěcha Nečase, čímž pošetřili cenné vteřiny.
     
    13:19
    Chomutov je v plném počtu.
     
    14:25
    Tadeáš Svoboda dostal přihrávku na pravý kruh a odtud pak vyslal táhlou střelu, která mířila mezi tři tyče, ovšem tam byl s dalším přesným zákrokem připraven Vojtěch Nečas.
     
    15:12
    Petr Eret hned na to střílel z druhé strany, ale obrana Letců jeho pokus srazila mimo ohrožení Nečase. Nicméně akce hostů nadále trvá a domácí se musí znovu bránit.
     
    16:02
    Pavel Mrňa se natlačil do slotu a klepl si tam o přihrávku, i díky obranné činnosti chomutovských Pirátů končí tahle akce zmarem. Ale hosté nadále čelí další akci svého soupeře.
     
    16:54
    Jakub Váchal se prodral do útočné třetiny jako nůž máslem, ale díky obraně Letňan se do žádného pořádného zakončení nedostal.
     
    17:28
    Zakázané uvolnění chomutovských Pirátů stěhuje hru zpět před Martina Altrichtera. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce a Letci získali zadarmo útočnou třetinu.
     
    17:30
    Z ní se ale hned pakovali, protože hosté se po zisku puku dostali až před Nečase.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Jiří Drtina – 2 min., podrážení.
     
    18:24
    První přesilovou hru mají už i hosté a pokusí se v závěru první třetiny ohrozit klec Vojtěcha Nečase, rádi by vsítili gól do šatny.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Po neúspěšné šanci Chomutova získali kotouč na svou stranu domácí hráči a okamžitě ho odpálili až před Martina Altrichtera a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    19:35
    Letci se ubránili a už jsou v plném počtu.
     
    19:52
    Hosté mají puk a ještě se v samém závěru úvodního dějství natlačili před Vojtěcha Nečase, který u své levé tyče zastavil další střelecký pokus a kryje kotouč pod lapačku. Ještě se tak bude vhazovat před jeho klecí.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Dominik Němeček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina druhého čtvrtfinálového duelu mezi Letňany a Chomutovem je minulostí. Žádná branka v něm nepadla, ale šance k vidění byly. Nicméně oba brankáři za svá záda kotouč nepustili a uvidíme, jak dlouho budeme čekat na změnu ve skóre. Do druhé třetiny si Piráti ponesou kompletní přesilovou hru a pokusí se ji využít.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté se hned usadili v pásmu soupeře a rozjeli přesilovkovou akci. Petr Eret šikovně zajel s pukem za branku Letců a nasměroval touš na pravý kruh, kde byl s jedovatou střelou připraven VIKTOR HÜBL, který švihem prostřelil Vojtěcha Nečase v domácí brance. Piráti se tak ujímají vedení – 0:1. Asistence: Petr Eret a Tadeáš Svoboda.
    20:32 Viktor HÜBL - 0:1
     
    20:55
    Nyní mají puk Letci a pádí s ním útočit. Piráti se vrací zase zpět před Altrichtera.
     
    21:38
    Letňany právě vstřelily branku!
    Piráti se z vedoucí branky příliš dlouho neradovali a je vyrovnáno. Od zadního mantinelu vyplaval Pavel Mrňa, který načasoval přihrávku na levou stranu pro DOMINIKA ARNOŠTA. Před ním zívala odkrytá klec Chomutova a pro domácího útočníka tak nebyl problém pohotově zakončit – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Pavel Mrňa a Štěpán Turek.
    21:38 Dominik ARNOŠT - 1:1
     
    23:51
    Domácí vycítili šanci a znovu se dostali až před klec Martina Altrichtera, ale nakonec pokus Tomáše Labuzíka prošel jen vedle chomutovské branky.
     
    24:26
    Petr Ulrych dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a zamíchal před Nečasem kotoučem, jeho přízemní pokus byl ale obranou Letců sražen do bezpečí.
     
    25:34
    Od vlastní branky zakládají další akci Piráti, ti jen čekali, až jim dostřídají spoluhráči. Nyní jsou už na ledě všichni a pádí před domácí klec.
     
    25:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté opět vedou! Dostali se do útočné akce, kde na pravé straně držel kotouč PETR ERET, ten s ním chvíli zamíchal a místo přihrávky pak najel do prostoru mezi kruhy a jeho táhlá střela pak zapadla za záda Vojtěcha Nečase – 1:2. Bez asistence.
    25:39 Petr ERET - 1:2
     
    26:50
    Zakázané uvolnění Pirátů a hra se tak stěhuje zpět před branku Martina Altrichtera. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    27:48
    Menší závar před domácí brankou, Vojtěch Nečas vůbec nevěděl, kde se nachází kotouč. Nakonec ho našel a podržel. Zastavil tak souvislejší pirátský tlak a hra je na chvíli zase přerušena.
     
    28:28
    Nyní jsou v držení kotouče Letci, kteří se dostali do předbrankového prostoru Pirátů, ale zblízka na Martina Altrichtera nevyzráli. Hned na to pak pádí útočit zase Chomutovští.
     
    30:08
    Zápas se přehoupl do své druhé poloviny, hosté stále drží těsný náskok a nyní rozvíjejí další akci před brankou Pražanů. Letci se tak snaží soupeři puk vypíchnout a dostat ho ven z pásma.
     
    31:20
    Rychlá akce Letců končí zmarem, Piráti ji ubránili. Poté dostali kotouč ven ze třetiny, ale pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra proto jde zase před klec Martina Altrichtera.
     
    32:08
    Průchod Letců do pásma Pirátů byl zastaven kvůli postavení mimo hru a ta se stěhuje do neutrální zóny, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    32:47
    Martin Altrichter si nyní v brance musel povyskočit a zachytil tak puk, který byl příliš vysoko. Nakonec ho má ve své lapačce a raději bleskově přerušuje hru. Buly na levém kruhu před jeho svatyní.
     
    33:21
    Z dálky od modré čáry nahodil puk před domácí branku Petr Eret, následně pak mezi kruhy střílel Jan Svoboda, ale jeho sklepnutí končí pouze na Vojtěchu Nečasovi.
     
    34:15
    Zakázané uvolnění na straně domácích, buly po levé ruce Vojtěcha Nečase.
     
    34:29
    Po nebezpečné akci kryje Nečas puk a v rámci bezpečí před jeho brankou hru přerušuje a opět se bude vhazovat před jeho svatyní.
     
    35:16
    Piráti ztratili puk a ten mají ve své moci domácí hráči, kteří ze svého vlastního pásma zakládají další útočnou akci. Chomutovští se tak musejí vracet zase zpátky před branku Martina Altrichtera.
     
    36:33
    Štěpán Turek jen nahodil puk do útočného pásma a rychle následuje své spoluhráče z pětky na střídačku, naopak z ní na led skáčou čerstvé síly.
     
    37:18
    Chomutovští jsou opět v držení kotouče a operují s ním před Vojtěchem Nečasem, který se musí mít opět na pozoru.
     
    37:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hned po vhazování na levém kruhu dostal kotouč nad něj Jakub Váchal, jenž ho nahazoval před domácí klec. Tam byl z otočky s přesnou tečí připraven JAKUB CHRPA a dává tak Pirátům dvoubrankový náskok – 1:3. Asistence: Jakub Váchal a Tomáš Koblížek.
    37:29 Jakub CHRPA - 1:3
     
    38:28
    Domácí se hned po další inkasované brance dostali do útočné akce, ale pozorná obrana Chomutova ji včas zažehnala.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:47
    Domácí se ještě dostali do šance před hostující brankou, ale tam vše jistil pozorný Martin Altrichter. Nyní už to vypadá, že se nic nestane a také druhé dějství bude u konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také prostřední část hry je u konce. V té první jsme neviděli žádnou branku, v té druhé už ale ano, a to dokonce tři góly. Hned na začátku využil přesilovou hru Viktor Hübl střelou z pravého kruhu a poslal Piráty do vedení. Jenže netrvalo dlouho a začínalo se znovu od začátku. Dominik Arnošt trefil odkrytou část hostující branky a bylo to 1:1. Jenže v šestadvacáté minutě strhl opět vedení na pirátskou stranu Petr Eret a byly to Letňany, které musely opět dohánět ztrátu. Poté se skóre měnilo ještě jednou, dvě a půl minuty před vypršením druhé periody. Jakub Chrpa po buly tečoval nahození Jakuba Váchala a Piráti tak měli dvoubrankový náskok. Ten si budou chtít minimálně udržet a domácí naopak budou usilovat o kontaktní branku a také vyrovnání. Máme se v poslední dvacetiminutovce určitě ještě na co těšit.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:53
    Matěj Korčák nabral rychlost a ze středního pásma projel až před Martina Altrichtera, zblízka ale nedokázal dostat kotouč za jeho záda.
     
    41:57
    Hosté vycouvali z obranné třetiny a dostávali se dopředu. Ale kotouč poslali na zakázané uvolnění a hra jde před Martina Altrichtera.
     
    42:22
    Letci zatlačili svého soupeře u jeho svatyně a Martin Altrichter tak musel přikrýt puk pod lapačku a poté nechal hru přerušit. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    43:55
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Matěj Poul – 2 min., podrážení.
     
    44:32
    Hosté se už dostali do útočného pásma, kde rozjíždí přesilovkovou akci. Kousek od modré čáry střílel Patrik Kadeřávek, ale jeho rána byla sklepnuta obranou Letců do bezpečí.
     
    45:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilová hra a hosté navyšují svůj náskok. Ze středního pásma se po převzetí puku od Jakuba Chrpy prodral do toho útočného DAVID PUTZ a svižnou ranou pak z hrany pravého kruhu prostřelil Vojtěcha Nečase – 1:4. Asistence: Jakub Chrpa a Martin Altrichter.
    45:56 David PUTZ - 1:4
     
    45:56
    Střídání v týmu HC Letci Letňany:
    ze hřiště odchází Vojtěch Nečas, přichází Josef Němeček.
     
    46:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Martin Tůma – 2 min., hákování.
     
    47:12
    Domácí se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před Josefa Němečka. Tohle rozhodně hraje do karet Pirátům, kteří pošetří vteřiny z oslabení. Buly po pravé ruce letňanského brankáře.
     
    48:33
    Hosté se znovu ubránili akci Letců a vyhodili puk před Josefa Němečka. Vypadá to, že i tohle oslabení přečkají bez úhony.
     
    48:34
    Chomutov je v plném počtu.
     
    49:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Viktor Hübl – 2 min., sekání.
     
    49:15
    Hosté hrají už zase v oslabení a domácí míří před jejich branku, kde se pokusí ohrozit Martina Altrichtera.
     
    49:45
    Letňany právě vstřelily branku!
    Využitá přesilová hra domácích a ti snižují na rozdíl dvou branek. Dominik Arnošt přenechal puk PETRU POPPELOVI, který z prostoru mezi kruhy natáhl puk a prostřelil Martina Altrichtera- 2:4. Asistence: Dominik Arnošt a Jakub Sklenář.
    49:45 Petr POPPEL - 2:4
     
    51:03
    Domácí ožili a hned se znovu dostali před klec soupeře, kde se pokoušeli o kontaktní branku, ale v tom mim obrana Pirátů zabránila.
     
    52:10
    Hosté operovali v pásmu Letců, ale nevymysleli žádnou kombinaci, ze které by mohli udeřit. Poté hned po zisku puku mířili do akce domácí hráči, ale v rozletu je ve střední třetině zastavili obránci Pirátů.
     
    53:13
    Vojtěch Kysela se utrhl obraně Chomutova, nabruslil si do prostoru mezi kruhy a jeho nepříjemné zakončení kryje Martin Altrichter a hra je přerušena.
     
    53:46
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí opět skórují a jsou svému soupeři na dostřel jediného gólu. Mela u brankoviště Chomutova končí úspěšně, když u bližší tyče nadvakrát dostal kotouč za brankovou čáru ŠTĚPÁN TUREK – 3:4. Rázem jsou tak Letci zase zpátky ve hře. Asistence: Dominik Arnošt a Pavel Mrňa.
    53:46 Štěpán TUREK - 3:4
     
    55:26
    Piráti se v útočném pásmu rozjeli a na Němečka střílel Martin Tůma, ten ale pokus poslal jen vedle tyče a domácí hned na to otáčejí hru.
     
    56:29
    Další nebezpečí před hostující brankou zažehnal Martin Altrichter a hra je přerušena. Pirátům nyní zatrnulo, protože Letci byli před jeho svatyní opravdu hodně nebezpeční.
     
    56:58
    Nyní musel zakročit Josef Němeček, který betony přikryl puk a nechal hru přerušit. Po vystřídání obou týmů se tak bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    57:10
    Oddechový čas pro tým HC Letci Letňany.
     
    57:30
    Letci to zkoušejí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře!
     
    58:18
    Hosté získali puk na svou stranu a opatrně ho vyhodili do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:39
    Letci bojují o vyrovnání, ale hosté se zatím dobře brání a znovu dostávají kotouč do bezpečí.
     
    58:59
    Domácí jsou stále v držení kotouče, Piráti ale nadále hájí své těsné vedení. A znovu kotouč posílají do středního pásma.
     
    59:10
    Oddechový čas pro tým Piráti Chomutov.
     
    59:17
    Štěpán Turek pálil nad kruhy a jeho nebezpečné zakončení kryje Martin Altrichter a hra je opět zastavena.
     
    59:46
    Zakázané uvolnění Pirátů!
     
    59:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté ustáli další tlak soupeře, který se snažil o vyrovnání a střelou do prázdné branky pak pečetí pirátskou výhru PETR ULRYCH – 3:5. Asistence: Radek Havel.
    59:49 Petr ULRYCH - 3:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Piráti měli už tříbrankový náskok, ovšem Letci se dostali na dostřel jediného gólu a v závěru měli několik šancí, které ale nevedly k vyrovnání. Hosté nakonec trefili prázdnou branku při power-play domácích a potvrdili tak výhru na ledě Pražanů. Znamená to tedy, že vedou v sérii 2:0 a ve středu doma ji mohou ukončit. Naproti tomu Letci budou odvracet hrozbu konce sezóny.
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:22:27)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Arnošt (Mrňa, Turek), 50. Poppel (Arnošt, Sklenář), 54. Turek (Arnošt, Mrňa) – 21. Hübl (Eret, T. Svoboda), 26. Eret, 38. Chrpa (Váchal, T. Koblížek), 46. Putz (Chrpa, Altrichter), 60. Ulrych (Havel)


    HC Letci Letňany: Nečas (46. J. Němeček) – Z. Fiala, L. Chalupa (A), Hamšík, D. Němeček, Gurjevskij, Drtina, Ducháč – Poppel, Sklenář (A), Korčák – Mrňa, Arnošt (C), Turek – Kysela, Pšenička, Theimer – Poul, Vacín, Labuzík – Mácha.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Piráti Chomutov: Altrichter (Běhula) – Březák, Kadeřávek, Ulrych, Eliáš, Havel (A), Záruba, Váchal – T. Svoboda, Hübl (C), Stehlík – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Jouza, Putz, Veselý – Chrpa (A), T. Koblížek, Mála – Zajíček.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Jílek, Šperl – Herles, Figer

    Diváci: 388
    Letňany 0 3 Chomutov
    #1 Sobota 23.03.2024 • 17:30
    Chomutov - Letňany 3:2
    #2 Pondělí 25.03.2024 • 18:00
    Letňany - Chomutov 3:5
    #3 Středa 27.03.2024 • 17:30
    Chomutov - Letňany 4:3 po prodl.
    bahis siteleri