Letňany – Chomutov 3:5 (kon.) | Nový Jičín – Havířov 0:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 3:4 (kon.)
Příbram – Tábor 0:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (2:1, 0:3, 1:0) Stav série: 0:2
Hokej Vyškov
Pondělí 25.03.2024, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu a znovu odvolávají brankáře!
     
    58:46
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    David Vala – 2 min., podrážení.
     
    58:04
    Domácí hrají bez brankáře!
    57:51 Marek TECL - 3:4
     
    57:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí těsně před koncem snižují! Milan Valášek nahodil puk na zadní mantinel a sám ho pak dojel. Valášek dostal puk přes brankáře před bránu, kde kotouč do sítě uklidil MAREK TECL. Asistence: Milan Valášek, David Vala.
     
    55:33
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Vlastimil Hefka – 2 min., krosček.
     
    52:31
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    David Vala – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Dominick Vašíček – 2 min., hrubost.
     
    50:35
    Bruslaři byli blízko snížení! Nejdříve z pravé strany najel až před bránu Vala, jehož zakončení se ale nedostalo až na brankáře. K odraženému kotouči se ale dostal Bureš, jenž se snažil překonat Synka, jenž nebyl v ideálním postavení! Domácí ale ani tentokrát nedokázali dostat puk do sítě!
     
    44:04
    Vyškov málem vstřelil pátou branku! Hosté již poněkolikáté vytvořili před bránou soupeře obrovský zmatek. Čeněk Novák se snažil zalehnout puk, nepodařilo se mu ho ale schovat pod svojí výstroj. Hrací předmět poté ještě vyplaval za bránu, odkud se již ale hostům nepodařilo zakončit.
     
    39:57
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    David Vala – 2 min., faul kolenem.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lukáš Endál – 2 min., sekání.
     
    36:21
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká David Štefka.
    35:14 Matěj MIKULÍK - 2:4
     
    35:14
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají další přesilovou hru a dostávají se do dvoubrankového vedení. Tomáš Komínek z rohu kluziště posunul puk do kruhu, odkud Dominick Vašíček ještě posunul kotouč na modrou MATĚJI MIKULÍKOVI. Ten přesnou ránou prostřelil vše před sebou a skóroval. Asistence: Dominick Vašíček, Tomáš Komínek.
     
    34:02
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Michal Kerber – 2 min., podrážení.
     
    33:15
    Další obrovská šance Havlíčkova Brodu! Bruslaři se teď několikrát málem prosadili. Nejblíže byl gólu Lukáš Endál, kterého pokus z nulového úhlu poskakoval na brankové čáře! Bruslaři poté ještě pokračovali v útoku, Synek ale nenápadně vykopl branku ze svého postavení.
     
    32:26
    Pártl našel zpoza brány ve vnitřku levého kruhu Endála! Jeho střelu z první ale chytil brankář Vyškova! Ten v posledních minutách podržel svůj tým!
     
    29:36
    Milan Valášek nyní z nulového úhlu vystřelil na bránu a Synek vyrazil puk před sebe, kde byl úplně volný Luboš Voříšek! Ani tento zkušený bard ovšem nedokázal protlačit hrací předmět do sítě!
     
    28:38
    Po vyhraném vhazování vyslal z osy hřiště výbornou ránu na bránu Lukáš Bureš! Synkovi jeho povedená střela vypadla a k dorážce se ještě dostal Petr Kuchta! Ten ovšem z blízkosti nedokázal protlačil puk do brány!
    27:11 Dominik HOHL - 2:3
     
    27:11
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! Hosté si vytvořili na brankovišti domácích obrovský tlak, kdy se po střele Tomáše Komínka dostal k dorážce DOMINIK HOHL, jenž dorazil puk do brány. Asistence: Tomáš Komínek, Jan Štefka.
     
    26:20
    Neskutečnou dělovku od modré vyslal Tomáš Žižka, jehož dělovka se odrazila od tyče pryč!
    21:47 Jakub LEHEČKA - 2:2
     
    21:47
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají stav utkání. Vyškov vyhrál vhazování v útočném pásmu a po přihrávce od levého mantinelu se ke střele z pravého kruhu dostal JAKUB LEHEČKA. Ten přesnou ránou k bližší tyči skóroval. Asistence: Tomáš Komínek, Jan Štefka.
     
    20:40
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    David Vala – 2 min., sekání.
     
    18:10
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Vlastimil Hefka – 2 min., faul kolenem.
     
    17:42
    Na druhé straně nyní zahrozil Marek Kopic, jenž si z pravé strany sjel až před bránu, odkud zakončil! Synek si ale s šancí soupeře poradil!
     
    17:18
    Vyškov se snaží obratem vyrovnat! Hosté se nyní v několika lidech natlačili do brankoviště Čeňka Nováka. Před bránou se strhla obrovská mela, ve které se ale domácím podařilo ubránit svojí svatyni!
    15:38 Filip PÁRTL - 2:1
     
    15:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou znovu do vedení! FILIP PÁRTL nejdříve pěknou střelou pořádně protáhl Synka, který ale jeho první střelu chytil. Pártl ale posléze zachytil rozehrávku soupeře a povedenou střelou z mezikruží skóroval! Bez asistence.
     
    15:05
    Marek Kopic se po nádherné otočce uvolnil na levé straně, čímž k sobě strhl obranu soupeře. Poté ale ještě našel na pravém kruhu úplně volného Lukáše Endála, jehož střelu z první fantastickým zákrokem vychytal Tobiáš Synek!
    13:56 Jan DLUHOŠ - 1:1
     
    13:56
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho, kdy Michal Janeček nahrál na pravou stranu Adamu Popelkovi. Jeho střelu z první Novák ještě vychytal, na dorážku JANA DLUHOŠE už ale dosáhnout nemohl. Asistence: Adam Popelka, Michal Janeček.
     
    11:23
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    David Štefka – 2 min., vysoká hůl.
     
    10:33
    Dominik Hohl si udělal místo na pravém kruhu a vystřelil! Jeho dělovka se odrazila od břevna do ochranné sítě za bránou! Domácí nyní měli kus štěstí.
     
    08:47
    Středem hřiště projel až před bránu kapitán domácích Petr Kuchta! Ten se nakonec dostal do bekhendového zakončení, které ale dokázal Synek vytěsnit.
    05:00 Lukáš ENDÁL - 1:0
     
    05:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení! Marek Kopic prostrčil puk do útoku, kde se z levé strany dostal ke střele do kruhu LUKÁŠ ENDÁL! Havlíčkobrodský šutér tvrdou ránou prostřelil gólmana soupeře. Asistence: Marek Kopic.
     
    04:46
    Adam Popelka nyní střílel do úplně odkryté brány, tu ale z velice ostrého úhlu netrefil!

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 5. Endál (Kopic), 16. Pártl, 58. Tecl (Valášek, Vala) – 14. Dluhoš (Popelka, M. Janeček), 22. Lehečka (Komínek, J. Štefka), 28. Hohl (Komínek, J. Štefka), 36. Mikulík (Vašíček, Komínek)


    BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (M. Nedvěd) – Ja. Novák (A), Vala, J. Kuchta, Benák, D. Vacík, Kerber, M. Krejčí, Kutlvašr – Tecl, Valášek, Voříšek (A) – Endál, Pártl, Kopic – Bureš, Havlát, P. Kuchta (C) – Pavelec, Dymák, Košťál.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Studený, Dluhoš, Mikulík, Zavřel, Hohl, Žižka (C) – Vašíček, M. Janeček, Tomajko – Lekeš, Sebera, Krejčiřík – Popelka, Kořenek, Lehečka (A) – J. Štefka, D. Štefka, Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Martin Maťašovský, Michal Maršálek – Jakub Kučera, Patrik Augusta

    Diváci: 602
    Havlíčkův Brod 0 3 Vyškov
    #1 Sobota 23.03.2024 • 15:00
    Vyškov - Havlíčkův Brod 6:1
    #2 Pondělí 25.03.2024 • 18:00
    Havlíčkův Brod - Vyškov 3:4
    #3 Středa 27.03.2024 • 18:00
    Vyškov - Havlíčkův Brod 4:1
    bahis siteleri