Izrael – Chorvatsko 1:5 (kon.) | Island – Austrálie 2:3 (kon.) | SAE – Srbsko 2:5 (kon.)
konec
Izrael
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
Chorvatsko
Čtvrtek 25.04.2024, 12:30 • Ledena dvorana Pionir, Beograd • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:17 Bruno IDŽAN - 1:5
     
    43:17
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté přidávají svůj pátý gól! Domen Vedlin s pukem obkroužil branku a nalezl na slotu zcela volného BRUNA IDŽANA, který se nemýlil – 1:5. Asistence: Domen Vedlin.
    24:10 Domen VEDLIN - 1:4
     
    24:10
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Nejprve se z pravé strany řítil na chorvatskou branku Michael Levin, jehož zakončení na zadní tyčku však Nikolić vytěsnil vyrážečkou. Hra se následně otočila na druhou stranu, bylo z toho přečíslení 3 na 1 a po finální nahrávce Alexe Dimitrijeviće skóroval DOMEN VEDLIN zblízka do odkryté branky – 1:4. Asistence: Alex Dimitrijević a Mark Katić.
    19:34 Karlo MARINKOVIĆ - 1:3
     
    19:34
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté přesilovku rychle využili a 26 sekund před přestávkou zase odskakují na rozdíl dvou gólů! Brankář Kaljajev odrazil pravým betonem puk jen před sebe, kde byl KARLO MARINKOVIĆ, který kotouč pohotově poslal mimo dosah izraelského brankáře a může se tak radovat ze svého druhého zásahu v utkání. Asistence: Vito Idžan a Ivan Janković.
    13:17 Pavel MARSČJONOK - 1:2
     
    13:17
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci skórují ve vlastním oslabení! V obranném pásmu se dostal k puku David Levin a společně s PAVLEM MARSČJONOKEM vyrazili do přečíslení 2 na 1. Levin dobruslil na levé straně až do útočné třetiny, kde našel krosem Marsčkonoka a ten trefil horní polovinu poloodkryté branky – 1:2. Asistence: David Levin a Denis Kozev.
    06:23 Patrik DOBRIĆ - 0:2
     
    06:23
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! PATRIK DOBRIĆ zůstal po přihrávce Ivana Jankoviće na slotu zcela volný a střelou po ledě překonal Kaljajeva – 0:2. Asistence: Ivan Janković a Bruno Idžan.
    01:45 Karlo MARINKOVIĆ - 0:1
     
    01:45
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté jdou rychle do vedení! Za záda brankáře Maxima Kaljajeva propadlo poměrně nenápadné nahození KARLA MARINKOVIĆE od modré čáry. Asistence: Fran Završki.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Marsčjonok (Levin, Kozev) – 2. Marinković (Fran Završki), 7. Dobrić (Ivan Janković, B. Idžan), 20. Marinković (V. Idžan, Janković), 25. Vedlin (Dimitrijević, Katić), 44. B. Idžan (Vedlin)


    Izrael: Kaljajev (Tichon) – Koževnikov (C), Turner, Kozev, Sigalov, Galejev, Ben Tov – M. Levin, Marsčjonok, D. Levin (A) – Spektor, Mazour (A), Chvoles – Raskin, Chubašvili, Kapulkin – Aharonovič.
    Trenér: Jevgenij Koževnikov

    Chorvatsko: Nikolić (Rosandić) – Katić, Vedlin (C), Dobrić, Vukadin, Brenčun (A), Cavlović, Filipović, Slovinać – Janković, V. Idžan (A), B. Idžan – Selitaj, Čanić, Bebek – Šimunković, Marinković, Završki – Dimitrijević, Kašparek.
    Trenér: Enio Sacilotto

    Rozhodčí: Kaczmarek (POL) – Fu (CHN), Mladenović (SRB)

    Diváci: 20
    bahis siteleri