Izrael – Chorvatsko 1:5 (kon.) | Island – Austrálie 2:3 (kon.) | SAE – Srbsko 2:5 (kon.)
konec
Izrael
1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
Chorvatsko
Čtvrtek 25.04.2024, 12:30 • Ledena dvorana Pionir, Beograd • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Vyloučení v týmu Chorvatsko:
    Dominik Čanić – 2 min., podrážení.
     
    55:05
    A přesilovka 5 na 3 pro Chorvatsko! Dvě minuty za sekání pro Timura Galejeva.
     
    54:06
    Chorvatsko v plném počtu. Vylučuje se ale na druhé straně. Za sekání je potrestán Gleb Chvoles.
     
    52:06
    Patrik Dobrić postavil do cesty strom Glebovi Chlolesovi. Ukazuje, že to bylo čisté, ale sudí mu dává dvě minuty za vysokou hůl, která se zřejmě nacházela někde na úrovni obličeje izraelského hráče.
     
    49:36
    Chorvatský brankář Vito Nikolić odehrál puk do hlediště a dostal tak dvouminutový trest za zdržování. Ten odsedí Filip Kašparek.
     
    48:00
    Bruno Idžan předvedl krásnou individuální akci, kdy projel přes trojici hráčů soupeře až před brankáře Kaljajeva. Ten však vytáhl pěkný zákrok lapačkou!
     
    47:05
    Izrael dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
    43:17 Bruno IDŽAN - 1:5
     
    43:17
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté přidávají svůj pátý gól! Domen Vedlin s pukem obkroužil branku a nalezl na slotu zcela volného BRUNA IDŽANA, který se nemýlil – 1:5. Asistence: Domen Vedlin.
     
    38:45
    Vzájemné vyloučení za hrubost. Na chorvatské straně je to Domen Vedlin a na izraelské Gleb Chvoles.
     
    34:31
    Střelecký pokus Michaela Levina z osy kluziště byl svižný, ale minul branku. Následoval protiútok Chorvatska, který byl na několik přihrávek téměř dohrán do prázdné branky! Chybělo to, aby hokejista u tyčky lépe zasáhl neposedný puk.
     
    29:23
    Pavel Marsčjonok hákoval v útočném pásmu a síly na ledě se tedy vyrovnají.
     
    29:04
    Za ostřejší zákrok u mantinelu je vyloučen Dominik Čanić. Dostal dvě minuty za hrubost.
    24:10 Domen VEDLIN - 1:4
     
    24:10
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Nejprve se z pravé strany řítil na chorvatskou branku Michael Levin, jehož zakončení na zadní tyčku však Nikolić vytěsnil vyrážečkou. Hra se následně otočila na druhou stranu, bylo z toho přečíslení 3 na 1 a po finální nahrávce Alexe Dimitrijeviće skóroval DOMEN VEDLIN zblízka do odkryté branky – 1:4. Asistence: Alex Dimitrijević a Mark Katić.
    19:34 Karlo MARINKOVIĆ - 1:3
     
    19:34
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté přesilovku rychle využili a 26 sekund před přestávkou zase odskakují na rozdíl dvou gólů! Brankář Kaljajev odrazil pravým betonem puk jen před sebe, kde byl KARLO MARINKOVIĆ, který kotouč pohotově poslal mimo dosah izraelského brankáře a může se tak radovat ze svého druhého zásahu v utkání. Asistence: Vito Idžan a Ivan Janković.
     
    19:20
    Izraelci se nemohli dostat z obranného pásma. Z chorvatského tlaku rezultoval nedovolený zákrok Michaila Koževnikova, který u brankoviště zezadu krosčekoval protihráče. Rozhodčí to posoudili jako hrubost.
     
    14:43
    Za sekání je vyloučen Ivan Brenčun. Přesilovka pro Izrael.
    13:17 Pavel MARSČJONOK - 1:2
     
    13:17
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelci skórují ve vlastním oslabení! V obranném pásmu se dostal k puku David Levin a společně s PAVLEM MARSČJONOKEM vyrazili do přečíslení 2 na 1. Levin dobruslil na levé straně až do útočné třetiny, kde našel krosem Marsčkonoka a ten trefil horní polovinu poloodkryté branky – 1:2. Asistence: David Levin a Denis Kozev.
     
    12:04
    Michal Koževnikov v rohu poslal protihráče na hrazení a dostává tak trest za vrážení. První přesilovku si zahraje Chorvatsko.
    06:23 Patrik DOBRIĆ - 0:2
     
    06:23
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! PATRIK DOBRIĆ zůstal po přihrávce Ivana Jankoviće na slotu zcela volný a střelou po ledě překonal Kaljajeva – 0:2. Asistence: Ivan Janković a Bruno Idžan.
    01:45 Karlo MARINKOVIĆ - 0:1
     
    01:45
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvaté jdou rychle do vedení! Za záda brankáře Maxima Kaljajeva propadlo poměrně nenápadné nahození KARLA MARINKOVIĆE od modré čáry. Asistence: Fran Završki.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Marsčjonok (Levin, Kozev) – 2. Marinković (Fran Završki), 7. Dobrić (Ivan Janković, B. Idžan), 20. Marinković (V. Idžan, Janković), 25. Vedlin (Dimitrijević, Katić), 44. B. Idžan (Vedlin)


    Izrael: Kaljajev (Tichon) – Koževnikov (C), Turner, Kozev, Sigalov, Galejev, Ben Tov – M. Levin, Marsčjonok, D. Levin (A) – Spektor, Mazour (A), Chvoles – Raskin, Chubašvili, Kapulkin – Aharonovič.
    Trenér: Jevgenij Koževnikov

    Chorvatsko: Nikolić (Rosandić) – Katić, Vedlin (C), Dobrić, Vukadin, Brenčun (A), Cavlović, Filipović, Slovinać – Janković, V. Idžan (A), B. Idžan – Selitaj, Čanić, Bebek – Šimunković, Marinković, Završki – Dimitrijević, Kašparek.
    Trenér: Enio Sacilotto

    Rozhodčí: Kaczmarek (POL) – Fu (CHN), Mladenović (SRB)

    Diváci: 20
    bahis siteleri