Izrael – Chorvatsko 1:5 (kon.) | Island – Austrálie 2:3 (kon.) | SAE – Srbsko 2:5 (kon.)
konec
Island
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Austrálie
Čtvrtek 25.04.2024, 16:00 • Ledena dvorana Pionir, Beograd • Mistrovství světa - II. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:08 Halldor SKULASON - 2:3
     
    45:08
    Island právě vstřelil branku!
    A je rázem zaděláno na drama. Sverrisson zpoza branky poslal puk po prknech na beka Pålssona, jenž podél modré našel HALLDORA SKULASONA, připraveného k ráně z první. Hráči, který také zkoušel štěstí ve druhé dánské lize, rána sedla a poslal jí kolem hlavy brankáře pod víko, čímž dává svůj třetí gól v národním týmu. Asistence: Robert Freyr Pålsson.
    33:21 Gunnar ARASON - 1:3
     
    33:21
    Island právě vstřelil branku!
    Áfram Ísland, zní arénou v Bělehradě. Johann Leiffson si za brankou dvakrát vyměnil puk s Blondalem, načež ho dal na pravý kruh pro Sverrissona. Útočník Islandu vyslal přihrávku hned z první na GUNNARA ARASONA, který se trefil přesně k levé tyči branky Toivonena, kde nechal brankář Austrálie přeci jen trošku místa. Island tak po dvou inkasovaných brankách ve vlastní přesilovce konečně skóruje. Asistence: Hilmar Sverrisson, Johann Leifsson.
    25:13 Kieren WEBSTER - 0:3
     
    25:13
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Vadim Virjassov v oslabení napadal na modré Johanna Leifssona, který s ním svedl souboj. Oba dva se dostali až do obranného pásma Islandu, kde Virjassov puk nakonec získal a přes vracejícího se Arasona nahrál před zcela volnou branku KIERENU WEBSTEROVI, který zvedl puk nad marně se natahujícího Johannessona pod víko. Druhý gól Austrálie v oslabení. Asistence: Vadim Virjassov.
    17:00 Ethan HAWES - 0:2
     
    17:00
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Klokani první třetiny na turnaji umí a nyní v nich mají skóre již 6:1. Celá akce začala dobrým zavezením puku do útočného pásma, kdy Casey Kubara dostal puk na modrou. Ihned našel mezi kruhy Caruanu, jehož střelu Johannesson vykryl, ovšem puk si nepohlídal. Dojíždějící ETHAN HAWES puk rychle našel a přes ležícího gólmana jej poslal do sítě. Asistence: MacKenzie Caruana.
    13:44 James WOODMAN - 0:1
     
    13:44
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Australané jdou překvapivě při vlastním oslabení do vedení. Tým, který hrál ve dvou svých přesilovkách otřesně, se nyní ujímá vedení v početní nevýhodě. Casey Kubara získal na ose hřiště ve vlastní třetině puk a vyjel do protiútoku tři na dva. Ve středním pásmu předal puk na levou stranu pro Caruanu, který si sjel ke kruhu a nahodil kotouč na branku. V tomto prostoru se natlačil přes soupeře JAMES WOODMAN a tečoval puk do šibenice. Asistence: MacKenzie Caruana, Casey Kubara.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 34. Arason (Sverrisson, Leifsson), 46. Skulason (Pålsson) – 14. Woodman (Caruana, C. Kubara), 17. Hawes (Caruana), 26. Webster (Virjassov)


    Island: J. Johannesson (Ragnarsson) – Pålsson (A), Arason, Jonsson (C), Eggertsson, Kristjansson, K. Johannesson, Skulason – Svensson, Mikaelsson, Leifsson (A) – Sverrisson, Arnarsson, Hlynsson – Hafberg, Runarsson, Magnusson – Bjorgvinsson, Blondal, Johansson
    Trenér: Vladimír Kolek

    Austrálie: Toivonen (Doornbos) – Kennedy (A), Hawes, B. Kubara, Christensen, Woodman (A), McMahon, Pataky – Virjassov, Todd (C), Allen – Webster, Ruck, Kyros – Wardlaw, C. Kubara, Caruana – Fodor, Henning, T. Kubara – Funes
    Trenér: Matti Luoma

    Rozhodčí: Marcus Wannerstedt – Patrick Dapuzzo, Marko Saković
    bahis siteleri