Nový Zéland – Belgie 0:6 (kon.) | Turecko – Bulharsko 1:5 (kon.) | Tchaj-wan – Gruzie 4:6 (kon.)
konec
Tchaj-wan
4:6 (1:2, 2:1, 1:3)
Gruzie
Sobota 27.04.2024, 19:00 • Zimnijat dvorec na sporta, Sofie • Mistrovství světa - II. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:03 Nikita BUKIJA - 4:6
     
    56:03
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Teď se už ale Gruzínci dočkali a zase vedou o dva góly. Po vyhraném buly ve vlastním pásmu přišel rychlý přechod do útoku, střelu Kočkina gólman vyrazil jen před sebe a NIKITA BUKIJA zblízka dorážel do sítě – 4:6. Asistence: Boris Kočkin.
    51:42 Pcheng MO - 4:5
     
    51:42
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Možná tu máme drama. Tchaj-wan se dostal do útočného pásma, Starostin vyřešil dvě ošemetné situace, pak ale přišla tečovaná střela, puk se obloučkem snášel do brankoviště, gólman jej nedokázal chytit a PCHENG MO jej zblízka doklepl do sítě – 4:5. bez asistence.
    41:59 Nikita BUKIJA - 3:5
     
    41:59
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A další úder Gruzínců. Ve středním pásmu se puku chopil NIKITA BUKIJA, až příliš snadno se dostal před branku Tchaj-wanu, kde zamířil nad lapačku Hsiao Pcho-Jüa a upravil na 3:5. Asistence: Boris Kočkin.
    40:54 Ivan KARELIN - 3:4
     
    40:54
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a Gruzie tak opět vede. Po dlouhé kombinaci se puk dostal před branku, kde se nejlépe zorientoval IVAN KARELIN a zblízka doklepl puk do sítě – 3:4. Asistence: Arťom Kurbatov.
    26:07 Lin JO-ČCHEN - 3:3
     
    26:07
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Tchaj-wan se dostal do rychlé akce, zpoza branky doputoval puk na modrou čáru, odkud vystřelil Wen Pchej-An, jeho ránu Fofanov pouze vyrazil před sebe a LIN JO-ČCHEN zblízka dorazil za jeho záda – 3:3. Asistence: Wen Pchej-An.
    25:49 Lin CHUN-ŤÜ - 2:3
     
    25:49
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Rozehra Gruzie byla přerušena, do sóla se dostal LIN CHUN-ŤÜ a svou rychlou akci zakončil přesnou střelou mimo Fofanův dosah – 2:3. Bez asistence.
    22:21 Ivan ŠVĚCOV - 1:3
     
    22:21
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci unikají do dvoubrankového náskoku. Po vyhraném buly vznikl před gólmanem Tchaj-wanu zmatek, puk se dostal k volnému IVANU ŠVĚCOVOVI a ten zblízka zamířil k levé tyčce – 1:3. Bez asistence.
    08:51 Ivan KARELIN - 1:2
     
    08:51
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Teď už to ale Gruzíncům vyšlo a zase vedou. Od levého mantinelu dostal přihrávku IVAN KARELIN, obrana Tchaj-wanu si jej trestuhodně nevšímala a os si tak mohl najet před branku a trefit prostor v horní části – 1:2. Asistence: Dmitrij Jermošenko.
    05:08 Wen PCHEJ-AN - 1:1
     
    05:08
    Tchaj-wan právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Gruzínci už sice byli v plném počtu, nicméně soupeř ještě kombinoval v útočném pásmu a po akci na jeden dotek zakončoval z levého kruhu WEN PCHEJ-AN a trefil se do horního růžku – 1:1! Asistence: Čchen Kchuan-Tching, Šen Jie-Čch'.
    01:22 Arťom KOZJULIN - 0:1
     
    01:22
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci jdou do rychlého vedení! Po zisku puku ve vlastním pásmu předvedli rychlý přechod do útoku, Bukija ještě neuspěl, ale z bekhendové dorážky se prosadil ARŤOM KOZJULIN – 0:1. Asistence: Nikita Bukija.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Wen Pchej-An (Čchen Kchuan-Tching, Šen Jie-Čch'), 26. Lin Chun-Ťü, 27. Lin Jo-Čchen (Wen Pchej-An), 52. Pcheng Mo – 2. Kozjulin (Bukija), 9. Karelin (Jermošenko), 23. Švěcov, 41. Karelin (Kurbatov), 42. Bukija (Kočkin), 57. Bukija (Kočkin)


    Tchaj-wan: Hsiao Pcho-Jü (Kchuej Fu-Hsiang) – Sang Čchou-En, Šen Jie-Lin, Pcheng Mo, Čchang Chan-Jüan (A), Pchan I-Čcheng, Lin Čch', Wang Jün-Hsuan, Li Čeng-Wej – Lin I-Kchuan, Lin Chun-Ťü (A), Lin Ťü-Jü – Wen Pchej-An, Lin Jo-Čchen, Jang Čchang-Hsing – Wang Pcho-Hsing, Šen Jie-Čch' (C), Čchen Kchuan-Tching – Jü Sun-Jin, Š' Čchen-Jün, Čchang Kchaj-Hsiang.
    Trenér: Weng To

    Gruzie: Fofanov (27. Starostin) – Kurbatov, Markov, Kirejev, Jermošenko, Čhatačurjani – Džijov, Obolgogiani (A), Karelin (C) – Dumbadze (A), Bukija, Kozjulin – Romanov, Kočkin, Švěcov – Davitašvili, Bobochidze.
    Trenér: Aleksandr Vedernikov

    Rozhodčí: Metzinger (CRO) – Bojadžijev (BUL), van den Acker (BEL)

    Diváci: 104
    bahis siteleri