Austrálie – SAE 4:5 (kon.) | Izrael – Island 4:2 (kon.) | Srbsko – Chorvatsko 0:3 (kon.)
konec
Izrael
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Island
Sobota 27.04.2024, 16:00 • Ledena dvorana Pionir, Beograd • Mistrovství světa - II. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Unnar RUNARSSON - 4:2
     
    59:33
    Island právě vstřelil branku!
    Ještě alespoň čestný úspěch Islandu. Individuální akcí ze středního pásma se po přejetí za modrou čáru prosadil UNNAR RUNARSSON, který vypálil zpoza pravého kruhu a prostřelil Kalijajeva. Asistence: Thorgils Eggertsson.
    55:56 Mike LEVIN - 4:1
     
    55:56
    Izrael právě vstřelil branku!
    Střelou z vlastního pásma se trefil do prázdné brány MIKE LEVIN, jenž zkompletoval hattrick a rozhoduje o tom, že Izrael se udrží v II.A Divizi. Třígólové manko už nedokáže Island dotáhnout. Asistence: Denis Kozev.
    52:26 Gleb CHVOLES - 3:1
     
    52:26
    Izrael právě vstřelil branku!
    Ve středním pásmu se zmocnil kotouče GLEB CHVOLES, jenž výbornou individuální akcí obešel v mezikruží protihráče a prostřelil Ragnarssona! Asistence: Maxim Chubašvili.
    52:01 Mike LEVIN - 2:1
     
    52:01
    Izrael právě vstřelil branku!
    Přichází dost možná klíčová trefa MIKA LEVINA! Dostal nalito do pravého kruhu od Mazoura a vypálil z voleje na bližší tyč. Ragnarsson nebyl u tyče včas. Asistence: Daniel Mazour, David Levin.
    31:37 Mike LEVIN - 1:1
     
    31:37
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1! Přihrávku zpoza branky přetavil v pravém kruhu ve vyrovnávací trefu MIKE LEVIN! Asistence: Kirill Polozov, David Levin.
    17:49 Gunnar ARASON - 0:1
     
    17:49
    Island právě vstřelil branku!
    Islanďané otevírají skóre zápasu! GUNNAR ARASON zachytil na modré čáře vyhozený puk a vypálil zpoza kruhů. Jeho rána propadla Kalijajevovi k pravé tyči po teči bránícího protihráče. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 32. M. Levin (Polozov, D. Levin), 53. M. Levin (Mazour, D. Levin), 53. Chvoles (Chubašvili), 56. Levin (Kozev) – 18. Arason, 60. Runarsson (Eggertsson)


    Izrael: Kalijajev (Tichon) – Koževnikov (C), Turner, Sigalov, Kozev, Galejev, Ben Tov – Polozov, D. Levin (A), M. Levin – Mazour (A), Spektor, Marščonak – Chvoles, Aharonovič, Chubašvili – Kapulkin
    Trenér: Jevgenij Koževnikov

    Island: Ragnarsson (Johannesson) – Skulason, Arason, Palsson (A), Jonsson (C), Kristjansson, Eggertsson, Johannesson – Sveinsson, Mikaelsson, Leifsson (A) – Hlynsson, Arnarsson, Sverrisson – Magnusson, Runarsson, Hafberg – Bjorgvinsson, Blondal, Johannsson
    Trenér: Vladimír Kolek

    Rozhodčí: Wannerstedt (NOR) – Albinati (CAN), Polasek (CRO)

    Diváci: 40
    bahis siteleri