Kazachstán – Švédsko 1:7 (kon.) | Norsko – USA 2:8 (kon.)
konec
Norsko
2:8 (0:4, 0:2, 2:2)
USA
Sobota 27.04.2024, 16:30 • Espoo Metro Arena (Espoo) • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
    56:52 Mathias DEHLI - 2:8
     
    56:52
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové nakonec přesilovku využívají! Seveřané se dlouho drželi v útočném pásmu, ovšem bez střely na branku. Nakonec Elias Vatne vybídl na modré čáře ke střele MATHIASE DEHLIHO, jenž z jedničky prostřelil Parsonse. Asistence: Elias Vatne, Victor Engebräten Kopperstad.
    51:33 James HAGENS - 1:8
     
    51:33
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané po nedůsledném bránění norské obrany přidávají osmý gól. Kotouč dostal do jízdy do předbrankového prostoru JAMES HAGENS, který přesně zamířil k levé tyčce. Asistence: Brodie Ziemer, Teddy Stiga.
    46:54 Logan HENSLER - 1:7
     
    46:54
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané využívají více času na ledě a přidávají sedmý gól. Na střed hřiště dostal přihrávku LOGAN HENSLER, jenž střelou zápěstím vymetl pravou šibenici Martinsenovy branky. Asistence: Dakoda Rheaume-Mullen, Trevor Connelly.
    40:39 Mikkel ERIKSEN - 1:6
     
    40:39
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norové se poprvé na šampionátu zapisují do tabulky střelců! Tinus Luc Koblar poslal od mantinelu puk před branku na zteč MIKKELU ERIKSENOVI, od jehož hokejky se puk odrazil do vzduchu a obloučkem nakonec zapadl za záda Parsonse, který tak přichází o čisté konto. Asistence: Tinus Luc Koblar.
    34:12 Christian HUMPHREYS - 0:6
     
    34:12
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    CHRISTIAN HUMPHREYS zvolil pomalý nájezd. Když se pak dostal do bezprostřední blízkosti brankáře Martinsena, předvedl rychlé zakončení do horní poloviny branky.
    22:09 LJ MOONEY - 0:5
     
    22:09
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nenápadná střela znamená pátý americký gól. Logan Hensler našel přihrávkou z vlastního obraného pásma na modré čářě najíždějícího LJE MOONEYHO, jenž se protáhl až na úrověň brankové čáry odkud vystřelil a Martinsenovi puk propadl u bližští tyčky. Asistence: Logan Hensler.
    16:28 Trevor CONNELLY - 0:4
     
    16:28
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jeden z norských hráčů ztratil v útočném pásmu kotouč, jenž tak ukořistil LJ Mooney, jenž vyslal parádní dlouhou přihrávkou do samostatného úniku TREVORA CONNELLYHO, jenž tváří v tvář Martinsenovi uspěl střelou zápěstím do teploměru. Asistence: LJ Mooney, Christian Humphreys.
    13:28 Cole EISERMAN - 0:3
     
    13:28
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak toto byla opravdu parádní souhra. James Hagens dlouho držel puk na modré a pomalu převážel hru na pravou stranu hřiště. Pak ale křižnou přihrávkou nabil na ránu z první na levý kruh COLU EISERMANOVI, který zakončoval do prázdné branky, protože Martinsen vůbec nestihl reagovat. Asistence: James Hagens, Max Plante.
    07:03 Kamil BEDNARIK - 0:2
     
    07:03
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A Američané po vyrovnaném začátku bleskově přidávají druhou branku. KAMIL BEDNARIK si vybruslil od mantinelu až před Martinsena, kterému pak poslal kotouč do protipohybu k levé tyčce. Asistence: Teddy Stiga, Dakoda Rheaume-Mullen.
    06:34 Cole EISERMAN - 0:1
     
    06:34
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    COLE EISERMAN si nejprve na útočné modré vyměňoval puk se svým spoluhráčem na modré čáře, aby se puk po sřele odrazil zpět k zatím nejlepšímu střelci Ameriky na tomto turnaji. Tentokrát už se Eiserman z levého kruhu rozhodl pro střelu a trefil se přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Max Plante, Cole Hutson.
    Marken.cz

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 41. Eriksen (Koblar), 57. Dehli (Vatne, Engebräten Kopperstad) – 7. Eiserman (Plante, Hutson), 8. Bednarik (Stiga, Rheaume-Mullen), 14. Eiserman (Hagens, Plante), 17. Connelly (Mooney, Humphreys), 23. Mooney (Hensler), 35. Humphreys (TS), 47. Hensler (Rheaume-Mullen, Connelly), 52. Hagens (Ziemer, Stiga)


    Norsko: Martinsen (Englund) – Lafton (C), Sletmoe-Kjaernet, Solheim, Engebräten Kopperstad, Karlsen, Molde – Vatne (A), Eriksen, Koblar – Myhre, Dehli, Bakkevig – Sjöthun (A), Olsen Brekke, Aaram Olsen – Finckenhagen, Hansen, Skjellum Kokkim – Baanerud.
    Trenér: Kim Andre Haugen Veisten

    USA: Parsons (Heil) – Hutson, Emery, Skahan, Hensler, Laurila, Rheaume-Mullen, Whipple – Stiga (A), Hagens, Ziemer (C) – Eiserman, Bednarik, Plante (A) – Connelly, Humphreys, Mooney – McMorrow, Baker, Vansaghi – Van Vliet.
    Trenér: Nick Fohr

    Rozhodčí: Oesterberg (SWE), Wuorenheimo (FIN) – Davidonis (LAT), Stalder (SUI)
    bahis siteleri