Žižkov – Varnsdorf 0:0 (10:15) | Vlašim – Táborsko 0:0 (17:00) | Dukla Praha – Prostějov 0:0 (17:00)
Opava – Vyškov 0:0 (17:00)
před zápasem
FC Sellier & Bellot Vlašim
0:0 (-:-)
FC SILON Táborsko
Neděle 12.05.2024, 17:00 • Stadion v Kollárově ulici, Vlašim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 28. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Poslední vzájemné měření sil na podzim skončilo v Táboře remízou 1:1. Domácí dostal do vedení Dordič, ale za Vlašim dokázal srovnat ve druhém poločase Lukáš Musil z pokutového kopu. (14:54:54)
     
    Vlašim se aktuálně nenachází v oslnivé formě a z posledních dvou duelů vyšla bodově na prázdno. „Musíme se z toho nějak dostat. Začít od obrany, uhrát zápas na nulu a doufat, že jednu branku vyhrajeme a zvítězíme 1:0,“ uvedl po středečním duelu obránce Petr Kurka. Vlašim je aktuálně na osmé příčce a ve vyrovnané tabulce je pouhé čtyři body od 15. místa. „Musíme se soustředit hlavně na sebe. Jsme v situaci, kdy si záchranu můžeme uhrát sami, nekoukat okolo sebe a vyhrát,“ říká před nedělním utkáním Kurka.
     
    Jihočeský celek pod taktovkou trenéra Romana Nádvorníka v letošní sezóně dokazuje svou kvalitu a tři kola před koncem druhé nejvyšší soutěže je na čtvrté pozici, která jim díky aktuálnímu rozpoložení sil v tabulce i přes to zaručuje účast v baráži o nejvyšší soutěž. Jihočeši si navíc na čtvrté pozici udržují luxusní náskok sedmi bodů na pátou Chrudim. „Cítíme, že je to blízko, ale ještě není všechno hotovo. Musíme být pokorní, musíme dále stejně pracovat, stejně hrát jako doteď a dotáhnout to do konce,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro klubový web Matouš Varačka.

    Svou pozici se tým Romana Nádvorníka upevnil v posledním duelu na domácí půdě s Opavou. Táborsko sice prohrávalo 0:1, ale nakonec dokázalo zápas otočit a vyhrát 2:1.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
     

    Jiří Paýr

    Branky:


    FC Sellier & Bellot Vlašim:
    FC SILON Táborsko:
    bahis siteleri