Hr. Králové B – Chlumec n/C 0:0 (10:15) | Ml. Boleslav B – Brozany 0:0 (10:15) | Pardubice B – Přepeře 0:0 (10:15)
před zápasem
FK Pardubice B
0:0 (-:-)
FK Přepeře
Neděle 12.05.2024, 10:15 • Stadion Pod Vinicí • Česká fotbalová liga (B) • 26. kolo
Vsaďte si
     
    Vzájemný zápas

    Poslední vzájemný souboj nabídlo na podzim 11. kolo ČFL a utkání ovládli domácí FK Přepeře, které vyhrály jasně 3:0. Po úvodní brance Ondřeje Rozkovce si dal vlastní gól Pablo Ortiz a ve 2. poločase pečetil výsledek Daniel Novák.
    Z posledních pěti soutěžních duelů, které se všechny odehrály v rámci ČFL, pak máme bilanci 1 výhry Pardubic, 1 remízy a 3 výher Přepeří. (12:58:17)
     
    FK Přepeře přicestují k utkání jako poslední celek soutěže, se ziskem 18 bodů ztrácejí 4 body na pozici zaručující setrvání v soutěži, kterou aktuálně drží Teplice B. Svěřence trenéra Jakuba Synka trápí především slabá produktivita, s 27 vstřelenými brankami jsou v tomto směru s rezervou Teplic nejhorším týmem soutěže. Naposledy Přepeře remizovali doma 0:0 s Ústím nad Labem. Na hřištích soupeřů pak táhnou Přepeře sérii již 4 porážek v řadě, naposledy padly venku vysoko 5:0 na půdě Záp a potřebují tuto bilanci zlomit, pokud se chtějí zachránit.
     
    FK Pardubice B se v tabulce ČFL skupiny B nachází na 9. místě se ziskem 32 bodů. Svěřenci domácího lodivoda Pavla Němečka se tak pohybují v klidném středu tabulky. Před vlastními diváky se ale Pardubicím nedaří, s 13 získanými body z domácího prostředí jsou v tomto ohledu nejhorším celkem soutěže. Nahrazují to ale výkony na hřištích soupeřů, naposledy v minulém kole zvítězili 1:0 na půdě lídra soutěže Velvar, kterým tak připravily první domácí porážku v sezoně. Jedinou branku zápasu vstřelil ve 29. minutě Štěpán Miláček. Nejlepším střelcem týmu je s 9 góly teprve 19letý záložník Filip Brdička, který už zapisuje také starty za áčko v nejvyšší soutěži.
     
    Hezké nedělní dopoledne! Je před námi utkání 26. kola ČFL skupiny B, domácí FK Pardubice B na svém hřišti přivítají FK Přepeře.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    holinkic

    Branky:


    FK Pardubice B:
    FK Přepeře:
    bahis siteleri