Přerov – Vsetín 2:6 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 3:2 (po pr.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:6 (0:1, 1:2, 1:3) Stav série: 1:3
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 14.03.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Antonín PECHANEC - 2:6
     
    57:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají první přesilovku v sérii, ta už jim teď ale pochopitelně k úspěchu nepomůže. Nejednalo se o typickou přesilovkovou akci, ale spíše o přechod do útoku, ve kterém se uvolnil ANTONÍN PECHANEC a ten zavěsil kotouč pěknou střelou pod břevno. Asistence: Daniel Indrák.
     
    57:16
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Luboš Rob – 2 min., krosček.
    53:56 Miroslav HOLEC - 1:6
     
    53:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zubři v přesilovce zkusili ještě jednou vabank bez brankáře a znovu to končí velmi podobně. Znovu byl u toho Vít Jonák, který ovšem puk přenechal gentlemansky MIROSLAVU HOLCOVI. Prázdná branka pro něho opět nebyla problémem. Asistence: Vít Jonák.
     
    53:15
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jakub Ďurkáč – 2 min., krosček.
    52:55 Vít JONÁK - 1:5
     
    52:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je hotovo, Vsetín může pomalu slavit postup do semifinále! Zubři sice dokázali uhrát buly na svoji stranu, Rob ale rychlou prací hokejkou vybojoval kotouč a dostal do úniku na prázdnou branku VÍTA JONÁKA. Asistence: Luboš Rob.
     
    51:46
    Přerov už nemá co ztratit, Postavu nahrazuje Roman Pšurný, Přerov to zkouší v šesti bez brankáře!
    50:11 Ondřej MACHALA - 1:4
     
    50:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši vedou znovu o tři branky a jejich kurz na postup do semifinále se opět drasticky snižuje! Přerov dnes v obranném pásmu nepůsobí tak jistě, jak za jiných okolností umí a rodí se z toho další potrestání. Forčekingem při domácí rozehrávce se na kotouč dostal Zabusovs a ten vybídl do akce ONDŘEJE MACHALU, který se podruhé v zápase prosazuje po velmi podobném scénáři! Asistence: Patriks Zabusovs.
     
    47:47
    Zubrům už nezbývá nic jiného než pootevřít hru směrem do útoku, čímž se ale rodí zadní vrátka k Postavovi pro Valachy! Tutovku teď parádním zákrokem lapačkou zmařil Postava Jonákovi!
     
    47:01
    Jakub Svoboda přesným pasem z rohu našel Krisla, který měl čistý výhled, velmi dobrou pozici ale promarnil střelou mimo!
     
    39:32
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Vojtech Zeleňák – 2 min., podrážení.
     
    38:26
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Svoboda – 2 min., hrubost.
     
    37:54
    Zničehonic se ve skvělé pozici objevil Zabusovs, velmi prudkou ranou zápěstím ale Postavovu branku minul!
     
    34:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jan Kern – 2 min., hrubost.
    34:23 Daniel MINISTR - 1:3
     
    34:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ještě zbraně neskládají a právě vsítili velmi důležitou branku na to, aby mohli se zápasem ještě něco udělat! Velmi dobrou práci v útočném pásmu odvedla opět třetí přerovská formace, konkrétně DANIEL MINISTR, který si celou akci vybojoval! Těsně před modrou čarou dokázal udržet pásmo, odzbrojit soupeře a i přes sevření Valachů nabruslit do střelecké pozice na ose hřiště, odkud Žukova propálil pod lapačkou! Bez asistence.
    30:10 Ondřej MACHALA - 0:3
     
    30:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zubrům se dnes na hokejkách zkrátka vůbec nedaří, Vsetín těží třetí branku a vzhledem k tomu, jak je dnešní zápas bez vyložených šancí, už je jednou nohou v semifinále! Domácí chybovali po buly, puk si vybojoval ONDŘEJ MACHALA a z bezprostřední blízkosti se prosadil mezi Postavovy betony! Bez asistence.
     
    24:44
    Vsetín mohl odskočit na rozdíl tří branek! Postava vyrazil puk do míst, kde se pohyboval Kratochvil. Ten chtěl rychle trefovat odkrytou branku, do jeho rány se ale obětavě položil František Němec, jenž zabránil takřka jistému gólu!
    23:08 Miroslav HOLEC - 0:2
     
    23:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali zpátky do útočného pásma a dobrým pohybem si vysloužili druhou branku! Erik Hrňa z pravého kruhu vyslal dobrou pobídku do středu pro MIROSLAVA HOLCE, který jemnou a přesně usměrněnou tečí navyšuje náskok Valachů! Asistence: Erik Hrňa, Robin Staněk.
     
    21:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jakub Zembol – 2 min., vysoká hůl.
     
    19:14
    Po delší době také akce v pásmu Vsetína, kam Zubři soupeře uzamkli! Cubovu přesně letící ránu Žukov vytěsnil rukojetí své hole!
     
    15:30
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Vojtech Zeleňák – 2 min., vysoká hůl.
    14:23 Robin STANĚK - 0:1
     
    14:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je tady úvodní branka zápasu a postarali se o ni hosté! Ti těží z toho, že se domácím příliš nedaří rychlý přesun hry z vlastního pásma. To Valaši obsadili a díky cloně před Postavou se střelou od modré čáry prosadil ROBIN STANĚK. Asistence: Matouš Kratochvil, Adam Hořanský.
     
    12:50
    Na opačné to zase šikovně myslel jeden ze vsetínských beků, zřejmě Larsen. Ten viděl pořádnou hradbu těl před Postavou, kam poslal lehký přízemní kotouč a ten nabral teč. Domácí brankář si skvěle poradil lapačkou!
     
    12:20
    Dobrá šance pro Zubry nakonec přišla, byť po skončení Jenáčkova trestu! Žukov puk vyrazil pouze před sebe, ve skrumáži se ale Dobša neprosadil.
     
    10:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Šimon Jenáček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 35. Ministr, 58. Pechanec (Indrák) – 15. Staněk (Kratochvil, Hořanský), 24. Holec (Hrňa, Staněk), 31. Machala, 51. Machala (Zabusovs), 53. Jonák (Rob), 54. Holec (Jonák)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Schnattinger) – Krisl (C), R. Černý, Zeleňák, Cubo, Kudělka (A), F. Němec, J. Adámek – Březina, Pechanec, Indrák – Chludil, Nemec, Mácha – Ministr, Zembol, Dobša – T. Doležal (A), Pšurný, Jak. Svoboda.
    Trenér: M. Mikeska

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Smetana (A), Š. Jenáček, Staněk, Ďurkáč, Ondračka, Larsen, Kojo – Jonák, Klhůfek, Rob (A) – Holec, Bērziņš, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Š. Bláha – Machala, Kratochvil, Zabusovs.
    Trenér: J. Weintritt

    Rozhodčí: Zavřel, Barek – Otáhal, Bezděk
    Přerov 1 3 Vsetín
    #1 Sobota 09.03.2024 • 17:00
    Vsetín - Přerov 8:0
    #2 Neděle 10.03.2024 • 17:00
    Vsetín - Přerov 2:1 po prodl.
    #3 Středa 13.03.2024 • 17:30
    Přerov - Vsetín 2:1
    #4 Čtvrtek 14.03.2024 • 17:30
    Přerov - Vsetín 2:6
    bahis siteleri