Liberec – Sparta 2:5 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 0:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:1 (0:0, 0:1, 0:0) Stav série: 1:3
HC Dynamo Pardubice
Středa 20.03.2024, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Pět vteřin před koncem putují na trestnou lavici Jeremie Blain (krosček) a Oliver Okuliar (nedovolené bránění), z pardubických zase Tomáš Zohorna (nesportovní chování). Tím pádem je nejspíš rozhodnuto, protože Pardubice mají i tak početní výhodu a vhazuje se před Paříkem, který se musel vrátit do brány.
     
    58:40
    Lukáš Pařík je na střídačce a Hradec to zkouší v šesti!
     
    51:12
    Adam Musil zatáhl za záchrannou brzdu, když se Kevin Klíma dostal za jeho záda a zakončoval z bezprostřední blízkosti. Odpyká si dvojku za hákování.
     
    47:18
    Po předchozí akci skončilo v Paříkově brankovišti několik hráčů a domácí gólman ležel dobu na ledě a nezvedal se, nakonec odjel ke střídačce a vypadalo to, že bude střídat. Lukáš Pařík se ale pouze oklepal a jde zpět do brány!
     
    47:18
    Nájezd Richarda Pánika blokoval Bohumil Jank držením a jde na dvě minuty na trestnou lavici. Pkračovat budeme po komerční přestávce.
     
    46:33
    Skvělý Lukáš Pařík! Nejdříve sklapl betony před najíždějícím Matejem Paulovičem, pak špičkou levého betonu vytáhl i dorážku!
     
    42:49
    Ralfs Freibergs se v obranné třetině provinil držením, Dynamo má tedy k dispozici dvě minuty početní výhody.
     
    38:56
    Aleš Jergl nalétl do útoku jako vítr, a i když mu puk na hůl nesedl dobře , nějakým způsobem ho dokázal navalit až na Willa. Ten scukl svou výstroj a udržel hrací předmět před brankovou lajnou.
     
    31:26
    Hned po buly pálil od modré Ondřej Vála a jeho pokus vyrazil Pařík před sebe. Dorážku vracel k pravé tyči Lukáš Sedlák a hradecký gólman si připsal důležitý zákrok, když se dokázal na poslední chvíli roztáhnout!
     
    28:50
    Obrovský tlak Hradce nyní utne komerční přestávka. Martin Pláněk totiž vyslal dělovku od modré a Will ji tentokrát dokázal podržet, hra tedy může být přerušena a kotouč na chvíli přestane létat kolem pardubického území.
     
    27:19
    Evan Jasper se jal dorážet střelu z pravého kruhu a atmosféra v ČPP Aréně se rapidně zvedá. Přestože Pardubice před chvílí otevřely skóre, jsou to totiž domácí, kdo ostřeluje bránu jednou ranou za druhou!
     
    26:20
    A voda se nyní vaří před pardubickou bránou! Ránu Jana Eberleho vytáhl Will jen tak tak, mezi třemi tyčemi se pak musel hodně ohánět i proti následným střelám.
     
    25:01
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už z buly vylétla na hradeckou bránu nebezpečná rána. Ta ještě neprošla, chvíli nato už se ale hostující střídačka může radovat! MATEJ PAULOVIČ si vybruslil kolem pravého kruhu na osu a vyslal prudký pokus, který se gólmanovi otřel o ruku a zapadl do klece – 0:1. Asistence: Adam Musil.
    Paulovič M., Musil A., Hájek L., Vála O., Kaut M.
    Klíma Kev., Jergl A., Okuliar O., Jank B., McCormack G.
     
    17:49
    A na druhé straně se v oslabení ocitl tváří v tvář Paříkovi Richard Pánik, Domácí brankář si prostor mezi betony pohlídal!
     
    17:34
    Jeremie Blain sklepl puk z modré doleva a kotouč okamžitě pokračoval na hůl Tomáše Pavelky. Ten z mezikruží snad trefil horní tyč, neujala se ani následná dorážka!
     
    16:29
    Lukáš Radil si při hradecké rozehrávce pomohl držením a už sedí na trestné lavici. Dnes si tedy první přesilovku zahraje Mountfield.
     
    14:25
    Teď se Lukáš Sedlák ocitl ve skvělé palebné pozici, domácí ho totiž nechali úplně samotného před brankovištěm! Naštěstí pro domácí ale nezvládl zamířit lépe kolem brankářovy výstroje.
     
    03:22
    Jeden z hradeckých beků zavrávoral na modré a Tomáš Hyka s Lukášem Sedlákem jeli rázem do přečíslení dvou na jednoho, křižná nahrávka ale byla nepřesná a vůbec netrefila Sedlákovu hůl.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 26. Paulovič (A. Musil)


    Mountfield HK: Pařík (Lukáš) – Blain (A), Freibergs, Pláněk, Pavelka, McCormack, Kalina, Jank – Jasper, Tamáši, Perret – Jergl (A), Kev. Klíma, Okuliar – Šťastný, Pilař, Eberle (C) – Miškář, Lalancette, R. Pavlík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    HC Dynamo Pardubice: Will (Pavlát) – Čerešňák, D. Musil, Košťálek, T. Dvořák, Hájek, Vála, Kolář – Hyka, Sedlák (C), Pánik – Radil, Zohorna (A), R. Kousal – Kaut, A. Musil, Paulovič – Vondráček, Poulíček (A), Mandát.
    Trenér: Marek Zadina

    Rozhodčí: Kika, Stano – Hynek, Šimánek

    Diváci: 6 890 (vyprodáno)
    Mountfield HK 1 4 Pardubice
    #1 Pátek 15.03.2024 • 18:00
    Pardubice - Mountfield HK 5:4 po prodl.
    #2 Sobota 16.03.2024 • 15:00
    Pardubice - Mountfield HK 3:2
    #3 Úterý 19.03.2024 • 19:00
    Mountfield HK - Pardubice 2:1 po s.n. (3:2)
    #4 Středa 20.03.2024 • 18:00
    Mountfield HK - Pardubice 0:1
    #5 Sobota 23.03.2024 • 17:00
    Pardubice - Mountfield HK 3:2
    bahis siteleri