K. Vary – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Třinec – Pardubice 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1) Stav série: 0:1
HC Dynamo Pardubice
Čtvrtek 28.03.2024, 17:30 • Mini Werk Arena, Třinec • Extraliga dorostu • Semifinále
Partner:
     
    60:39
    3/3
    Dynamo právě vstřelilo branku! Po devětatřiceti vteřinách ujel Macek s Rolinkem do brejku. Macek vybídl TOMÁŠE ROLINKA, který dokázal prostřelit přesunujícího se Skácela. Asistence: Vít Macek, Ondřej Ruml.
    Rolinek T., Macek V., Ruml O.
    Holub D., Weiss M., Rybnikár M.
     
    56:11
    Polášek měl před sebou prázdnou klec, ale minul!
     
    43:25
    Juska ujel třinecké obraně a mířil sám na Skácela, zvolil střelu zápěstím, ale domácí brankář pohotově zakročil betonem.
     
    36:46
    5/4
    Dynamo právě vstřelilo branku! Přesilovka je hostujícím týmem rychle využita, na pravém kruhu dostal dost prostoru VÍT MACEK, jenž trefil naprosto přesně vzdálenější růžek Skácelovy branky a znovu vyrovnává. Tohle byla krásná střela pardubického ostrostřelce. Asistence: Lukáš Korec, Filip Křečan.
    Macek V., Korec L., Křečan F., Rolinek T., Ruml O.
    Hebar A., Hladoník V., Morcinek F., Byrtus D.
     
    36:05
    Přesilovka pro Dynamo po faulu Karase.
     
    35:18
    Teď naopak málem skórovali hosté, Ruml ukázal svůj um s pukem na holi, jeho průnik pásmem končí střelou z mezikruží. Skácel předvádí jistý zákrok vyrážečkou.
     
    34:28
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku! Hrček sebral puk hostům, přihrál rozjetému MICHALU RYBNIKÁROVI, který vystřelil z pravého křídla na vzdálenější tyč a prostřelil Tuláčka. Asistence: Jan Hrček, David Lukas Holub.
    Rybnikár M., Hrček J., Holub D., Hebar A., Karas A.
    Mikeska M., Joska V., Novák M., Řehořek J.
     
    28:19
    Byrtus vletěl v plné rychlosti do pásma podél střídaček a svou střelou zápěstím orazítkoval pravou tyč Tuláčkovy branky.
     
    25:15
    Weiss byl důrazný na brankovišti, ovšem povoleným způsobem, poté k němu přijel Novosad a krosčekoval Weisse, je z toho první přesilovka pro Třinec.
     
    12:09
    5/5
    Dynamo právě vstřelilo branku! Nenápadná akce Dynama končí vyrovnáním. Od modré nahodil puk Koudelka, puk před Skácelem tečoval Drábek a od něj se touš dostal příhodně pro MATĚJĚ NOVÁKA, který zakončoval prakticky do prázdné branky. Asistence: Dominik Drábek, Filip Koudelka.
    Novák M., Drábek D., Koudelka F., Novosad T., Mikeska M.
    Morcinek F., Polášek J., Kaleta V., Hladoník V., Niemczyk P.
     
    09:14
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku! Rychlým výpadem se prezentovali Oceláři, Holub podpořil útočnou akci podél pravého mantinelu přihrál FILIPU MORCINKOVI, jenž vystřelili na vzdálenější tyč a poprvé prostřelil Tuláčka. Asistence: David Lukas Holub, Wiktor Makula.
    Morcinek F., Holub D., Makula W., Richter A., Karas A.
    Drábek D., Rolinek T., Macek V., Ruml O., Křečan F.
     
    08:15
    Lempach vytvořil výbornou příležitost pro Sekaninu, ten byl nikým nekrytý a střela končí na pravé tyči Skácelovy svatyně, zatím nejvážnější akce utkání.
    Marken.cz

    Jakub Vaněček

    Branky a nahrávky: 10. Morcinek (Holub, Makula), 35. Rybnikár (Hrček, Holub) – 13. M. Novák (D. Drábek, Mikeska), 37. V. Macek (Křečan, Ruml), 61. Rolinek (V. Macek, Ruml)


    HC Oceláři Třinec: Skácel (Javorek) – Karas, Holub (C), Hebar, Byrtus, Niemczyk, Kaleta – Weiss, Rybnikár (A), Hrček – Řípa (A), J. Polášek, Hladoník – Morcinek, Makula, Richter – Spaskin.
    Trenér: Marek Malík

    HC Dynamo Pardubice: Tuláček (Veřmiřovský) – Koudelka, Ruml, Vápeník (A), Novosad, Řehořek, Křečan – Mikeska, Joska, D. Drábek – Sekanina, Lempach, Korec (A) – Rolinek (C), V. Macek, M. Novák – P. Tvrdík.
    Trenér: Vojtěch Faltys

    Rozhodčí: Škach, Šico – Smetková, Bezděk

    Diváci: 165
    Třinec 0 3 Pardubice
    #1 Čtvrtek 28.03.2024 • 17:30
    Třinec - Pardubice 2:3 po prodl.
    #2 Pátek 29.03.2024 • 13:00
    Třinec - Pardubice 1:2 po prodl.
    #3 Pondělí 01.04.2024 • 17:30
    Pardubice - Třinec 4:1
    bahis siteleri