Slavia – HK MD Šumperk 10:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
10:2 (2:1, 4:0, 4:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 28.03.2024, 16:30 • Praha, Zimní stadion Eden • Liga juniorů
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to všechno. Děkuji vám za pozornost a budu se těšit zase někdy příště u dalších přenosů. Na počtenou! (18:37:55)
     
    I ve třetí třetině nasázeli slávisté čtyři góly, když se dvakrát trefil Polák, přičemž jednou z trestného střílení, jednou Štípek a jednou od modré v přesilovce Dráb. Šumperk se dočkal ve třetí části aspoň jedné branky, kterou vstřelil Bařica. Jinak ale utkání jasně patřilo domácím, kteří ho opanovali a potvrdili roli favoritů. V sérii na tři vítězná utkání vede 1:0. Druhé utkání série je na programu opět zítra v Edenu. Startuje se tentokrát ve 13:00.
     
    Konec zápasu.
     
    58:55
    Branka, kterou hájí Rygl, vypadla ze svého postavení a hra je přerušena. Buly před Ryglem.
     
    58:37
    Hubinka zkoušel kousek za modrou skórovat, ale svou střelou minul bránu.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    55:27
    Hraje se delší čas bez přerušení. Slavia už si v poklidu hlídá výsledek a dnešní vítězství.
     
    53:27
    Další střelu obstaral kapitán Jokl, ale jeho pokus z mezikruží vyrazil Rygl svou vyrážečkou.
     
    52:42
    I Kucharčík si chtěl dát gól a v mezikruží několikrát zamíchal pukem, jenže jeho zakončení šlo nakonec vedle Ryglovy brány.
     
    52:07
    Vašíček také útočil na hattrick, ale jeho ránu z pozice před brankou vyrazil Rygl.
    50:57 BAŘICA - 10:2
     
    50:57
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk se dočkal ještě jednoho gólu. Obránce Souček vnikl do útočného pásma, a pak našel na levé straně PATRIKA BAŘICU, který poslal puk do odkryté brány. Asistence: Martin Souček.
     
    49:48
    V další šanci se ocitl znovu Štípek, ale jeho ránu z předbrankového prostoru vyrazil Rygl.
    48:23 DRÁB - 10:1
     
    48:23
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia je dnes velmi efektivní v koncovce a podruhé v utkání využívá přesilovku! Kucharčík nabil na modrou čáru JAKUBU DRÁBOVI, jehož dělovka se zastavila až v síti za Ryglovými zády. Asistence: Matouš Jan Kucharčík a Daniel Kříženecký.
     
    47:43
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Martin Souček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    47:23 ŠTÍPEK - 9:1
     
    47:23
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia ovšem přidává další gól a navyšuje vedení! Strnad našel na pravé straně přesně VIKTORA ŠTÍPKA, který tvrdou střelou do horní části branky propálil Rygla a i on si připisuje hattrick. Asistence: Lukáš Strnad.
    46:36 POLÁK - 8:1

    Mateo

    Branky a nahrávky: 3. Štípek (Strnad), 13. Kříženecký (Jokl, Dráb), 21. Polák (Vašíček, Krums), 23. Štípek (Vosmík, Křivánek), 23. Vašíček (Polák, Sýkora), 30. Vašíček (Krums, Polák), 42. Polák (Hron, Strnad), 47. Polák (TS), 48. Štípek (Strnad), 49. Dráb (Kucharčík, Kříženecký) – 2. Lichner (Seidenglanz, Izák), 51. Bařica (Souček)


    HC Slavia Praha: Tesař (Volevecký) – Hubinka, Dráb, Brotánek (A), Křivánek, Hron (A), Sýkora, Málek – Kucharčík, Krums, Strnad, Vašíček, Polák, Štípek, Sander, Skalský, Jokl (C), Kříženecký, Vosmík, Filip
    Trenér: Luboš Jenáček

    HK Mladí Draci Šumperk: Putin (23. Rygl) – Cekr (C), Němec, Plhal, Souček, Jarmara, A. Burda – Haas (A), Pazourek, Seidenglanz, D. Burda, Tomeš, Lichner, Jeřábek, Březina, Izák, Netolický, Najman, Bařica, Szabó
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Kosnar, Červenka — Hošťálek, Uhlík

    Diváci: 87
    bahis siteleri