Slavia – HK MD Šumperk 10:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
10:2 (2:1, 4:0, 4:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 28.03.2024, 16:30 • Praha, Zimní stadion Eden • Liga juniorů
Partner:
     
    52:42
    I Kucharčík si chtěl dát gól a v mezikruží několikrát zamíchal pukem, jenže jeho zakončení šlo nakonec vedle Ryglovy brány.
    50:57 BAŘICA - 10:2
     
    50:57
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk se dočkal ještě jednoho gólu. Obránce Souček vnikl do útočného pásma, a pak našel na levé straně PATRIKA BAŘICU, který poslal puk do odkryté brány. Asistence: Martin Souček.
    48:23 DRÁB - 10:1
     
    48:23
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia je dnes velmi efektivní v koncovce a podruhé v utkání využívá přesilovku! Kucharčík nabil na modrou čáru JAKUBU DRÁBOVI, jehož dělovka se zastavila až v síti za Ryglovými zády. Asistence: Matouš Jan Kucharčík a Daniel Kříženecký.
     
    47:43
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Martin Souček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    47:23 ŠTÍPEK - 9:1
     
    47:23
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia ovšem přidává další gól a navyšuje vedení! Strnad našel na pravé straně přesně VIKTORA ŠTÍPKA, který tvrdou střelou do horní části branky propálil Rygla a i on si připisuje hattrick. Asistence: Lukáš Strnad.
    46:36 POLÁK - 8:1
     
    46:36
    Slavia právě vstřelila branku! K trestnému střílení se rozjel sám faulovaný VOJTĚCH POLÁK, který svůj nájezd poslal mezi Ryglovými betony do sítě a zkompletoval hattrick.
     
    46:36
    Polák byl při samostatném úniku seknutý Jarmarou a je nařízeno trestné střílení!
     
    44:56
    Kzucharčík projel zpoza vlastní brány až do útočného pásma, a pak hledal z pravé strany na levé najíždějícího Sandera, ale ten na puk nedosáhl.
    41:05 POLÁK - 7:1
     
    41:05
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia sehrála přesilovku velmi dobře a navyšuje skóre! Druhý gól v zápase dává VOJTĚCH POLÁK, který dostal nabito na levý kruh od Hrona a jeho rychlá střela prošla za Ryglova záda. Před brankou ještě hlídkovali Štípek s Vosmíkem, kteří čekali na případné dorážky, a možná i proto nedokázal Rygl zasáhnout. Asistence: Filip Hron a Lukáš Strnad.
     
    40:49
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Ondřej Netolický – 2 min., podrážení.
     
    36:31
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Karel Sander – 2 min., podrážení.
     
    35:33
    Kříženecký zůstal zcela sám v mezikruží, ale v obrovské šanci přestřelil Ryglovu branku.
     
    33:34
    Polák se hezkou akcí vytočil až na pravý kruh, odkud si ještě najel kousek dopředu, ale jeho rychlou ránu dokázal Rygl vyrazit mimo.
    29:52 VAŠÍČEK - 6:1
     
    29:52
    Slavia právě vstřelila branku! Kanonáda Slavie pokračuje. Druhým gólem v zápase se prosazuje MARTIN VAŠÍČEK, který dostal přesnou nahrávku od Krumse, a pak se prosadil přesně do odkryté části branky. Asistence: Ernests Krums a Vojtěch Polák.
     
    29:25
    Tesař dlouhou nahrávkou oslovil v útočném pásmu Strnada, který ještě hledal z levé strany Vašíčka, ale ten před brankou na puk těsně nedosáhl.
     
    27:28
    Polák se pěkně protáhl až před Rygla a snažil se zakončit, což se mu ale nepovedlo a dojíždějící Kříženecký se k dorážce nedostal.
     
    22:42
    Střídání v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    ze hřiště odchází Ondřej Putin, přichází Patrik Rygl.
    22:42 VAŠÍČEK - 5:1
     
    22:42
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí rozjeli brankostroj! Jejich tlak pokračoval dál a Polák našel před brankou MARTINA VAŠÍČKA, který popáté propálil Putina. Ten už ale zápas nedochytá, protože míří na střídačku. Asistence: Vojtěch Polák a Jakub Sýkora.
    22:13 ŠTÍPEK - 4:1
     
    22:13
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia nepolevuje ve svém tlaku Po vyhraném buly našel Křivánek Vosmíka, který ihned nahrál na pravý kruh VIKTORU ŠTÍPKOVI, který trefil odkrytý prostor v Putinově bráně. Asistence: Adam Vosmík a Miroslav Křivánek.
    20:49 POLÁK - 3:1
     
    20:49
    Slavia právě vstřelila branku! Hned na začátku druhé třetiny zúročila Slavia svůj tlak v útočném pásmu a zvyšují skóre. Na konci rychlé kombinace byl VOJTĚCH POLÁK, který po nahrávce Vašíčka mířil střelou z pozice před brankou přesně. Asistence: Martin Vašíček a Ernests Krums.
     
    20:12
    Vosmík trefil břevno, od kterého se puk odrazil do ochranné sítě. Vhazuje se před Putinem.
     
    17:34
    Krums si najížděl před branku a dostal přihrávku, jenže netrefil puk, který mu z hole uskočil.
    12:43 KŘÍŽENECKÝ - 2:1
     
    12:43
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí otáčí skóre! Po vyhraném buly zůstala Slavia v útočném pásmu a Dráb od modré našel kapitána Jokla. Jeho ránu vyrazil Putin pouze před sebe, kde byl nachystaný DANIEL KŘÍŽENECKÝ, který už pouze doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Tomáš Jokl a Jakub Dráb.
     
    11:46
    Před brankou se dostal k nebezpečné střele Vašíček, ale i díky Putinově zásahu zůstává skóre vyrovnané.
     
    09:22
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Lukáš Strnad – 2 min., podrážení.
     
    08:46
    Polák dostal nahrávku na pravý kruh od Krumse, ale puk mu v poslední chvíli přeskočil hokejku, takže Polák ani nezakončil.
     
    06:20
    Pazourek dostal nahrávku do jízdy a dostal se do brejku. Svou kličku ale do úspěšného konce nedotáhl a brankář Tesař zasáhl svým betonem.
     
    05:03
    Slavia vystřídala a od své brány zamířila dopředu. Puk se dostal až před Putina, kde se ale ze skrumáže nikdo z domácích prosadit nedokázal.
    02:32 ŠTÍPEK - 1:1
     
    02:32
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia ale rychle odpovídá a srovnává skóre! Strnad vyslal do samostatného úniku VIKTORA ŠTÍPKA, který si poradil parádně a z brejku poslal puk mezi Putinovými betony do sítě. Asistence: Lukáš Strnad.
    01:53 LICHNER - 0:1
     
    01:53
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Do vedení se ale dostávají hráči Šumperka, kteří zničehonic udeřili. Před bránu si najel TOMÁŠ LICHNER, který po nahrávce Seidenglanze zamířil přesně za Tesařova záda. Lichner pálil z dorážky a střela prošla Tesařovi mezi betony. Asistence: Kryštof Seidenglanz a Martin Izák.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 3. Štípek (Strnad), 13. Kříženecký (Jokl, Dráb), 21. Polák (Vašíček, Krums), 23. Štípek (Vosmík, Křivánek), 23. Vašíček (Polák, Sýkora), 30. Vašíček (Krums, Polák), 42. Polák (Hron, Strnad), 47. Polák (TS), 48. Štípek (Strnad), 49. Dráb (Kucharčík, Kříženecký) – 2. Lichner (Seidenglanz, Izák), 51. Bařica (Souček)


    HC Slavia Praha: Tesař (Volevecký) – Hubinka, Dráb, Brotánek (A), Křivánek, Hron (A), Sýkora, Málek – Kucharčík, Krums, Strnad, Vašíček, Polák, Štípek, Sander, Skalský, Jokl (C), Kříženecký, Vosmík, Filip
    Trenér: Luboš Jenáček

    HK Mladí Draci Šumperk: Putin (23. Rygl) – Cekr (C), Němec, Plhal, Souček, Jarmara, A. Burda – Haas (A), Pazourek, Seidenglanz, D. Burda, Tomeš, Lichner, Jeřábek, Březina, Izák, Netolický, Najman, Bařica, Szabó
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Kosnar, Červenka — Hošťálek, Uhlík

    Diváci: 87
    bahis siteleri