Slavia – HK MD Šumperk 7:1 (kon.) | Vsetín – Chomutov 4:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:1 (3:0, 1:0, 3:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 29.03.2024, 13:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů
Partner:
     
    52:46
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Slávisté v přesilovce úplně zapomněli na obranu, za níž se objevil DOMINIK JEŘÁBEK a povedenou forhendovou kličkou kazí Voleveckému čisté skóre. Asistence: Jakub Najman.
     
    50:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Čtyři vteřiny po konci dvojnásobné přesilovky slávisté nakonec využívají alespoň tu klasickou. Hron nabil na střelu z levého kruhu VOJTĚCHU POLÁKOVI, který tvrdou ranou k tyči kompletuje hattrick. Ten tak dává i ve druhém utkání série. Asistence: Viktor Štípek a Filip Hron.
     
    41:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaný gólostroj na začátku třetí periody pokračuje. Putin se přitom střely MARTINA VAŠÍČKA mířící ze střední vzdálenosti a přes obránce dotkl, puk mu ale nakonec mezi betony proplul až do sítě. Asistence: Jakub Dráb a Tomáš Jokl.
     
    40:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Svojí druhou brankou v zápase a celkem pátou v sérii otevírá třetí třetinu VOJTĚCH POLÁK. Putin proti jeho výstavní střele neměl nárok, puk zaplul přesně pod horní tyč jeho brány. Asistence: Viktor Štípek a Adam Vosmík.
     
    24:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z trestné lavice se navrátivší VOJTĚCH POLÁK naprosto vyškolil šumperskou obranu. Ve středním pásmu převzal puk, díky rychlosti se zbavil hostujícího beka a zavěsil puk pod horní tyčku Putinovy branky. Asistence: Nikolas Filip.
     
    18:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krátkou početní výhodu Slavia využívá a minutu před sirénou odskakuje na rozdíl tří branek. Málkovu střelu od modré na hranici brankoviště dorazil MARTIN VAŠÍČEK. Asistence: Adam Vosmík a Jakub Málek.
     
    08:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dvanáct vteřin po úvodní trefě sešívaní navyšují skóre. Nahození obránce Křivánka šumperskému bekovi propadlo, puk si vzal Viktor Štípek, objel bránu a u levé tyče vyzval ke střele do odkryté klece LUKÁŠE STRNADA. Asistence: Viktor Štípek a Miroslav Křivánek.
     
    08:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rychlá akce po vhazování a slávističtí junioři otevírají skóre druhého duelu. Nikolas Filip po buly posunul puk KARLU SANDEROVI, který bekhendovou střelou překonal Putina. Asistence: Nikolas Filip.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 9. Sander (Filip), 9. Strnad (Štípek, Křivánek), 19. Vašíček (Vosmík, Málek), 25. Polák (Filip), 41. Polák (Štípek, Vosmík), 42. Vašíček (Dráb, Jokl), 51. Polák (Štípek, Hron) – 53. Jeřábek (Najman)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Tesař) – Hron (A), Křivánek, Sýkora, Brotánek (A), Dráb, Hubinka, Málek – V. Štípek, Vosmík, Strnad – Krums, Vašíček, Polák – Kříženecký, Janoušek, Jokl (C) – Sander, Filip, Skalský
    Trenér: Luboš Jenáček

    HK Mladí Draci Šumperk: Putin (Rygl) – Jarmara, Němec, Plhal, A. Burda, Souček, Cekr (C) – Haas (A), Pazourek, Seidenglanz, D. Burda, Tomeš (A), Lichner, Jeřábek, Březina, Izák, Netolický, Najman, Bařica, Szabó
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Valda, Čamra – Janíček, Stacho
    bahis siteleri