Finsko – Česko 5:3 (kon.)
konec
Finsko
5:3 (1:1, 1:0, 3:2)
Česko
Pátek 19.04.2024, 13:30 • Zimný štadión Poprad (SVK) • Turnaj pěti (U20)
Partner:
     
    A to je pro tento moment vše, já Vám moc děkuji za pozornost a budu se těšit opět u dalších přenosů na shledanou! (15:49:29)
     
    Dnešní utkání sledovalo 112 diváků.
     
    Nejlepší hráči utkání:
    Finsko – #7 Arttu Tuhkala
    Česko – #21 Jiří Felcman
     
    Statistiky:
    Střely na bránu - 31:29
    Zákroky brankářů – 26 (89,7%) x 26 (83,9%)
    Přesilové hry - 1/4 x 0/2
    Vhazování - 40,0% x 60,0%
     
    Ve třetí třetině byli lepší Finové, kteří si tvořili více šancí, byli lepší i v osobních soubojích. V 51. minutě se skvělou akcí prosadil Benjamin Rautiainen. Češi si ale také tvořili šance a stále se nevzdávali myšlenky na otočení zápasu. To se nakonec málem podařilo, první krok udělal Martin Holba, když Vinniho překonal bekhendem, druhý pak Vojtěch Hradec, který byl úspěšný v předbrankovém prostoru. Veškeré české naděje ale utnul Rasmus Svartström, když vzal českému obránci puk a prostřelil Hambálka. Pojistku pro Finy přidal Jesse Nurmi. Utkání tak po hektickém závěru skončilo za stavu 5:3.
     
    Konec zápasu.
    57:13 NURMI - 5:3
     
    57:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce Eliase Hutta ujížděl po levém křídle JESSE NURMI, který svou střelu mířil k pravé tyči, ke které Hambálek již nedosáhnul. Asistence: Elias Huttu.
    54:57 SVARTSTRÖM - 4:3
     
    54:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jsou zpět ve vedení. RASMUS SVARTSTRÖM obral obránce Matějíčka o kotouč a následnou střelou překonal brankáře Hambálka a posílá tak Fini zpět do vedení. Bez asistence.
    54:26 HRADEC - 3:3
     
    54:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Střelu od modré čáry od sebe Vinni vyrazil a v předbrankovém zmatku se nejlépe zorientoval VOJTĚCH HRADEC, který kotouč poslal za Vinniho záda a dává tak českému týmu naději. Bez asistence.
    52:00 HOLBA - 3:2
     
    52:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čechům snižují na rozdíl jedné branky! Váňa a Felcman v rohu bojovali o kotouč, který nakonec došel před bránu na připraveného Martina Holbu, který svou bekhendovou střelou překonal brankáře Vinniho. Asistence: Jiří Felcman a Matyáš Váňa.
     
    51:42
    Zakázané uvolnění Česka.
    50:53 RAUTIAINEN - 3:1
     
    50:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jdou do dvoubrankového vedení! BENJAMIN RAUTIAINEN okroužil útočné pásmo, zastavil se u pravé tyče Hambálkovi brány, chvíli si počkal a poslal puk do brány mezerou mezi tyčí a Hambálkovou maskou. Asistence: Jesse Kiiskinen.
     
    48:52
    V pádu střílel Hamrla, žádnému z českých útočníků se ale nepodařilo puk tečovat, takže z pro něj Vinni došel.
     
    48:29
    Vlasákovo nahození od levého mantinelu zachytil Vinni lapačkou.

    Matěj Juřík

    Branky a nahrávky: 16. Tuhkala (Kiiskinen), 22. Nyman (Alasiurua, Lind), 51. Rautiainen (Kiiskinen), 55. Svartström, 58. Nurmi (Huttu) – 5. Kalužík (Hradec), 52. Holba (Felcman, Váňa), 55. Hradec


    Finsko: Vinni (Karppinen) – Junkkari, Tuhkala, Inhala, Nyman, Kiukas, Prihti, Paganus, Korkola – Rautiainen, Hynninen, Kiiskinen – Jansson, Alasiurua, Lind – Levänen, Huttu, Nurmi – Korkiakoski, Ylitalo, Svartström
    Trenér: Lauri Mikkola

    Česko: Hambálek (Smolka) – Samson, Vandas, Matějíček, Eichler, Vochvest, Husinecký, Hamrla, Vlasák – Pérez, Hradec, Kalužík – Šimek, Petr, Maštalířský – Adámek, Felcman, Janata – Holba, Váňa
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Konc J., Kocúr – Konc D., Kacej

    Diváci: 112
    bahis siteleri