Švédsko – Slovensko 4:3 (kon.) | Česko – Finsko 8:3 (kon.)
konec
Švédsko
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Slovensko
Neděle 21.04.2024, 12:00 • Buly Aréna, Kravaře • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    56:29
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    TOBIAS ZVOLENSKÝ po přihrávce Jakuba Floriše prostřelil vyrážečku brankáře Tjärnlunda a snižuje tak opět na rozdíl jediné branky.
    Asistence: Jakub Floriš.
     
    51:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    OSCAR HOLMERTZ obkroužil branku a střelou z otočky překvapil brankáře Ondavského a vrací tak na stranu Švédů dvoubrankové vedení.
    Asistence: Elton Hermansson.
     
    44:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové si berou vedení zpátky! Odražený kotouč se dostal k volnému ELTONU HERMANSSONOVI, který pohotově zakončil do odkryté branky.
    Asistence: Oscar Holmertz a Oscar Olsson.
     
    38:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Samuel Foltín našel za švédskými obránci zapomenutého KRISTIANA REZNIČÁKA, který střelou mezi betony vyrovnává skóre dnešního utkání!
    Asistence: Samuel Foltín.
     
    37:38
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci využívají přesilovou hru! JURAJ RAUSA překvapil švédského brankáře střelou nad lapačku a snižuje tak na rozdíl jediné branky.
    Asistence: Ján Čurlej.
     
    31:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pax Kleffner protečoval kotouč do útočného pásma, který si dojel LUDVIG ANDERSSON a ten parádní střelou pod horní tyčku posílá Švédsko do vedení o dvě branky!
    Asistence: Pax Kleffner a Lucas Andersson.
     
    04:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jdou do vedení! Na konci švédské kombinace byl OSCAR HOLMERTZ, který přízemní střelou posílá severský tým do vedení.
    Asistence: Elton Hermansson a Oscar Olsson.

    Tomáš Kuba

    Branky a nahrávky: 5. Holmertz (Hermansson, Olsson), 32. Andersson (Kleffner, Andersson), 45. Hermansson (Holmertz, Olsson), 52. Holmertz (Hermansson) – 38. Rausa (Čurlej), 39. Rezničák (Foltín), 57. Zvolenský (Floriš)


    Švédsko: Tjärnlund (Törnblom) – Elofsson, Gustafsson, Ekberg, Cilthe (A), Lidén, Lundqvist, Lagerberg – Kleffner, Lucas Andersson, Näslund, Olsson, Holmertz, Hermansson, Meijer (C), Isaksson (A), Nömme, Holst, Kim, Bartholdsson, Ludvig Andersson.
    Trenér: Nils Ekman

    Slovensko: Ondavský – Dvořák, Varga, Bereš, Syrný, Floriš (A), Kovalčík, Imriška, Koiš – Hazucha, Trebula, Stankoven (A), Rausa, Matta, Ďurčo (C), Čurlej, Foltín, Habda, Rezničák, Zvolenský, Hybský, Macák.
    Trenér: Michal Blanár

    Rozhodčí: Vrba – Otáhal, Rakušan

    Diváci: 235
    bahis siteleri