Nový Zéland – Belgie 0:6 (kon.) | Turecko – Bulharsko 1:5 (kon.) | Tchaj-wan – Gruzie 4:6 (kon.)
konec
Nový Zéland
0:6 (0:1, 0:4, 0:1)
Belgie
Sobota 27.04.2024, 12:00 • Zimnijat dvorec na sporta, Sofija • Mistrovství světa - II. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:51 BONI - 0:6
     
    49:51
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané se střelecky prosazují i v poslední části! Bryan Henry se dostal do samostatného nájezdu už od vlastní modré čáry, ale jeho kličku Kercso-Magos ještě dokázal vykrýt. Puk se však odrazil přesně před dojíždějícího LUCASE BONIHO, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku!
    Asistence: Bryan Henry.
    39:15 de SMET - 0:5
     
    39:15
    Belgie právě vstřelila branku!
    Gól do šatny a je to už 5:0 pro favorita! Nový Zéland absolutně nestačí a jen přihlížel tomu, jak YOREN DE SMET u levé tyče procedil puk za záda Kercsa-Magose!
    Asistence: Bryan Henry, Frank Neven.
    37:48 de CROOCK - 0:4
     
    37:48
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgie míří za jasným vítězstvím! Čtvrtý gól si tentokrát vypracovala, na pravém křídle dlouho míchal pukem Sam Verelst a čekal na příležitost, až přihrál na střed na modrou, kde si sjižděl zcela osamocený OLIVER DE CROOCK v roli falešného obránce a volného prostoru využil k dokonale přesné střele do horního rohu!
    Asistence: Sam Verelst, Vadim Gyesbreghs.
    34:02 de CROOCK - 0:3
     
    34:02
    Belgie právě vstřelila branku!
    Trvalý tlak favorita přináší třetí gól! A znovu jde o sólovou akci, tentokrát centra první řady OLIVERA DE CROOCKA! Ten se uvolnil v levém rohu, projel za brankou, nikým neatakován se vytočil na brankoviště a zblízka prostřelil klečícího brankáře!
    Asistence: Alec James, Iniaz Steyaert.
    25:22 CUYLEN - 0:2
     
    25:22
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané sice přesilovku nevyužili, ale zůstali v tlaku a prosazují se z něj! Branku soupeře obkroužil Bryan Henry, nabil od modré sjíždějícímu RIKU CUYLENOVI a křídlo čtvrté řady, které právě vystřídalo a bylo na ledě snad 3 sekundy, vypálilo nechytatelně do šibenice!
    Asistence: Bryan Henry, Oliver de Croock.
    01:59 B. HENRY - 0:1
     
    01:59
    Belgie právě vstřelila branku!
    První velká šance zápasu končí gólem a favorit se rychle ujímá vedení! BRYAN HENRY dostal od soupeře absolutní volnost v obkroužení útočné třetiny, vybruslil si od pravého mantinelu mezi kruhy a stále absolutně nikým neatakován vymetl šibenici nad vyrážečkou Kercsa-Magose!
    Asistence: Yoren de Smet.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 2. B. Henry (de Smet), 26. Cuylen (B. Henry, de Croock), 35. de Croock (James, Steyaert), 38. de Croock (Verelst, Gyesbreghs), 40. de Smet (B. Henry, Neven), 50. Boni (B. Henry)


    Nový Zéland: Kercso-Magos (Hasselman) – Amston, Burns, Daigle, Hayward Jones, Regan, Simon, Tappin – Fontaine, Schneider (C), Carey – Strayer, McIntosh, Harrison – Dalmatau, Attwell, Devlin – Kozák, Flight, Vortanov – S. Henry
    Trenér: Cameron Frear

    Belgie: Lievens (van Noten) – Gyesbreghs (C), Piccart, Blanchy, Neven, Žiarný, van Espen – Verelst, de Croock, Steyaert – James, Blockx, Coolen – B. Henry, de Smet, Boni – Cuylen, van den Bogaert, Gentry
    Trenér: Jeffrey van Iersel

    Rozhodčí: Holton (USA) – Klouček (CZE), Merk (GER)

    Diváci: 90
    bahis siteleri