Třinec – Pardubice 1:2 (po pr.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1) Stav série: 0:2
HC Dynamo Pardubice
Pátek 29.03.2024, 13:00 • MINI WERK ARENA, Třinec • Extraliga dorostu • Semifinále
Partner:
     
    Tomáš Rolinek se ukázal jako klíčový muž pardubického týmu. Stejně jako včera rozhodl zápas v prodloužení a Pardubice vycestují domů s náskokem 2:0 na zápasy. Třinečtí byli od druhé třetiny lepším celkem, jenže hra tři na tři jde více hostům, což se ukázalo i nyní. (15:23:37)
     
    Konec zápasu.
     
    61:34
    3/3
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice opět rozhodují zápas v prodloužení! Dnes prodloužení trvalo zhruba o minutu déle a znovu to vzal na sebe TOMÁŠ ROLINEK, který si nabruslil od levého mantinelu před třineckou branku, položil si Skácela a střelou vedle betonu dostal puk do domácí klece! Asistence: Vít Macek, Ondřej Ruml – 1:2.
    Rolinek T., Macek V., Ruml O.
    Holub D., Makula W., Polášek J.
     
    61:20
    Řípa přišel o puk a domácí čelili přečíslení dva na jednoho, které vyřešil pardubický hráč střelou z pravé strany do brankáře Skácela.
     
    60:44
    Velký závar před třineckou brankou, poté co u branky operoval s pukem Rolinek. Skácel srazil betony a schoval pod ně puk.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ocelářům se ve třetí části povedlo vyrovnat v přesilové hře, vzápětí zvýšili aktivitu a byli nebezpečnější, jenže se jim nepovedlo zápas urvat na svou stranu. O druhém bodu v sérii se rozhodne jako včera v dohrávce.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:47
    Řípa mohl rozhodnout zápas, když dostal z levé strany přihrávku mezi kruhy, ale střelou zápěstím nedostal puk do branky!
     
    58:47
    Po střele z pravého kruhu si další zákrok připsal na své konto gólman Skácel.
     
    58:33
    Ruml se zkoušel vykličkovat mezi kruhy do střelecké pozice, ale jeden z třineckých hráčů mu vypíchl puk.
     
    57:20
    Ruml se snažil projet kolem levého mantinelu až před branku, ale byl dobře cloněn domácím hráčem, který jej ke Skácelovi nepustil.
     
    56:37
    Holub dlouho naznačoval střelu od modré čáry, aby pak puk přenechal Karasovi, který kotouč vypálil na branku. Tuláček máchl do vzduchu lapačkou a ulovil černou gumu.
     
    55:50
    Zajímavá akce Hebara s Hrčkem, kteří si v útočném pásmu vyměnili puk a druhý jmenovaný vypálil z levého kruhu. Gólman Tuláček střelu vyrazil vedle branky.
     
    53:26
    Po buly pálil zpoza kruhů Morcinek, brankář Tuláček položil beton na led a puk vyrazil. Do protiútoku se vydali hosté, ale nedovoleně přejeli modrou čáru.
     
    52:49
    Třinečtí se snaží tlačit, střelu Hebara z levé strany gólman Tuláček vyrazil, na druhé straně musel do akce Skácel, který zneškodnil rychlou akci soupeře zakončenou střelou z pravého kruhu.
     
    51:03
    Drábek objel třineckou branku a zkusil vystřelit od pravé tyče, ale tam prostor dobře utěsnil domácí gólman.
     
    50:52
    Pardubičtí se na pár sekund usadili v útočném pásmu, ale nahození Křečana od modré čáry skončilo ve Skácelově lapačce.
     
    48:35
    Hrček vybojoval puk u pravého mantinelu, najel si před Tuláčka, kterého zkoušel prostřelit bekhendem. Třineckému útočníkovi se to nepovedlo, přesto se puk dostal do volného prostoru, kam si dojel Makula, ale ani on nedokázal doklepnout puk za pardubického gólmana.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 45. Spaskin (Holub, Řípa) – 19. Korec (Sekanina, Vápeník), 62. Rolinek (V. Macek, Ruml)


    HC Oceláři Třinec: Skácel (Javorek) – Karas, Holub (C), Kaleta, Byrtus, Niemczyk, J. Marek – Řípa (A), Rybnikár (A), Weiss – Hrček, Hebar, Hladoník – Morcinek, J. Polášek, Makula – Spaskin, Richter.
    Trenér: Malík.

    HC Dynamo Pardubice: Tuláček (Veřmiřovský) – Koudelka, Ruml, Vápeník (A), Novosad, Řehořek, Křečan – P. Tvrdík, Mikeska, Joska – D. Drábek, Sekanina, Lempach – Korec (A), Rolinek (C), V. Macek – M. Novák.
    Trenér: Faltys.

    Rozhodčí: Maťašovský, Schenel – Mikšík, Peluha.

    Diváci: 150
    Třinec 0 3 Pardubice
    #1 Čtvrtek 28.03.2024 • 17:30
    Třinec - Pardubice 2:3 po prodl.
    #2 Pátek 29.03.2024 • 13:00
    Třinec - Pardubice 1:2 po prodl.
    #3 Pondělí 01.04.2024 • 17:30
    Pardubice - Třinec 4:1
    bahis siteleri