Česko – Německo 8:4 (kon.)
konec
Česko
8:4 (1:1, 2:1, 5:2)
Německo
Sobota 16.03.2024, 17:00 • ČEZ stadion, Kladno • Přátelský zápas veteránů
Partner:
     
    Přeji hezký zbytek večera. (18:43:55)
     
    Utkání rozhodly hlavně poslední dvě minuty, ve kterých se Češi prosadili hned třikrát. Poslední patnáctiminutovka začala trestným střílením Radka Dudy, kterému finta nevyšla. A Němci dokázali srovnat zásluhou Felixe Schütze. Následně hosté vystřídali gólmany a Němci šli poprvé do vedení díky trefě Steffena Ziescheho. A poté již patřila gólová vlna domácím. Nejdříve se prosadil Tomáš Vlasák, poté Jaroslav Bednář, Radek Duda, opět Tomáš Vlasák a Ivan Rachůnek. Domácí jasně zvítězili 8:4.
     
    Dnešní utkání sledovalo 950 diváků.
     
    Konec zápasu.
     
    44:15
    Česko právě vstřelilo branku! A o deset vteřin později tady máme další gól. IVAN RACHŮNEK ujel na Vosse, který si lehl a Rachůnek se trefil mezi betony. Asistence: Jiří Heš.
     
    44:05
    Česko právě vstřelilo branku! A další gól. TOMÁŠ VLASÁK se prosazuje a vypadá to, že je hotovo. Asistence: Jaroslav Bednář, Zdeněk Blatný.
     
    43:29
    Česko právě vstřelilo branku! RADEK DUDA je další střelec, který rozvlnil síťku. Asistence: Zdeněk Sedlák, Jaroslav Svoboda.
     
    42:51
    Plekanec zkoušel od pravého mantinelu najít prostor mezi brankou a Vossem, ale kotouč německý gólman vyrazil.
     
    41:44
    Česko právě vstřelilo branku! JAROSLAV BEDNÁŘ ujel sám na Vosse a trefil se přesně pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Vlasák.
     
    41:19
    Nejprve Voss vyrazil střelu Sedláka a následně se dostal k dorážce Duda, který trefil tyčku.
     
    40:49
    Voss měl opět štěstí a na poslední chvíli udržel kotouč v kleče pod svou výstrojí.
     
    40:18
    Ze závaru před Kopřivou mohl dorážet Danner, ale kotouč nenašel.
     
    38:52
    Česko právě vstřelilo branku! Domácí srovnávají. Jaroslav Bednář hezky přihrál na TOMÁŠE VLASÁKA, který se z levého kruhu trefil přesně. Asistence: Jaroslav Bednář, Kamil Ťoupal.
     
    38:24
    Bednářova střela bekhendem se odrazila od tyčky pod ležícího Vosse.
     
    38:10
    Hartovu střelu Kopřiva vyrazil do ochranné sítě.
     
    35:28
    Německo právě vstřelilo branku! STEFFEN ZIESCHE se prosazuje a hosté jdou poprvé v zápase do vedení. Asistence: Felix Schütz, Christoph Gawlik.
     
    35:03
    Střídání v týmu Německo:
    ze hřiště odchází Vollmer, přichází Voss.
     
    35:03
    Německo právě vstřelilo branku! Němci opět srovnávají a nenechají domácí odskočit o dvě branky. FELIX SCHÜTZ měl už jednu šanci pár vteřin před gólem, ale další jeho střela zaplula za Kopřivu. Bez asistence.
     
    34:12
    Vlasák nedosáhl na Bednářovu přihrávku, takže jejich únik nevyšel.

    Anna Ardonová

    Branky a nahrávky: 5. Heš (Bednář, Vlasák), 18. Svoboda (Duda, Sedlák), 30. Plekanec (Král), 39. Vlasák (Bednář, Ťoupal), 42. Bednář (Vlasák), 44. Duda (Sedlák, Svoboda), 45. Vlasák (Bednář, Blatný), 45. Rachůnek (Heš) – 12. Ficenec, 27. Kunz (Bräuner), 36. Schütz, 36. Ziesche Steffen (Schütz, Gawlik)


    Česko: Neuvirth (26. Kopřiva) – Mojžíš, Ščerban (C), Novák, Heš, Škoula, Ťoupal – Duda, Sedlák, Vlasák – Bednář, Blatný, Svoboda – Rachůnek, Plekanec, Král.
    Trenér: Jan Havel

    Německo: Vollmer (36. Voss) – Danner David, Danner Simon, Ančička, Ficenec, Bresagk, Burym – Mann, Ziesche Steffen, Ziesche Markus (C) – Gawlik, Schütz, Zeller – Bräuner, Kunz, Stehle-Böcherer – Vöst, Hart, Pflügl.
    Trenér: Dieter Frenzel

    Rozhodčí: Dundr, Ondráček – Havel, Řešátko

    Diváci: 950
    bahis siteleri