Třinec – Motor ČB 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 1:2 (2:3 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:0 (0:0, 0:0, 2:0) Stav série: 1:0
Banes Motor České Budějovice
Neděle 17.03.2024, 15:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    5/6
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rozhodčí rozpažili. Hráči Motoru puk do sítě nedostali, a tak platí gól ANDREJE NESTRAŠILA do prázdné branky. Asistence: Daniel Voženílek. Stav utkání 2:0.
    Nestrašil A., Voženílek D., Růžička M., Marinčin M., Smith A.
    Kondelík J., Harris B., Pech L., Pýcha P., Ordoš J., Gulaš M.
     
    59:55
    Neuvěřitelné! Neuvěřitelné! Hosté vyvinuli obrovský tlak, puk byl v brankovišti, na něm Mazanec a na něm snad všichni hráči v poli. Rozhodčí byl u branky, ale nechával plynout hru. Nakonec se puk dostal mimo, Voženílek vyblokoval střelu Motoru a do prázdné branky dovezl puk Nestrašil. Rozhodčí ale jdou situaci zkontrolovat na videu. Buď rozhodnou, že puk v obrovské skrumáži Motoru přešel brankovou čáru a bude vyrovnáno, nebo ne a bude platit Nestrašilův gól na 2:0. Uvidíme, zatím situaci zkoumají u videa.
     
    59:00
    Hrachovina míří na střídačku a Motor hraje v šesti.
     
    55:51
    Cienciala získal za brankou puk a okamžitě jej poslal do slotu, kde byl nekrytý Růžička. Jeho střela z první míjí těsně levou Hrachovinovu tyč.
     
    46:20
    Další velká šance domácích! Puk měl na holi Cienciala, ale Hrachovina se proti němu dokázal přesunout.
     
    45:09
    Obrovská šance Smithe poté, co Hrehorčák s Draveckým dostali puk z rohu. Kanadský obránce nedal ze slotu proti přesunujícímu se Hrachovinovi.
     
    43:05
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Smith zatáhl puk do útočného pásma a hledal spoluhráče. Kotouč se dostal k Růžičkovi, který křížně poslal kotouč na druhou stranu na RICHARDA NEDOMLELA. Jeho svižná střela z pravého kruhu se ujala a rozvlnila síť Dominika Hrachoviny. Nedomlel si první gól ve třineckých barvách schoval na důležitý okamžik. Asistence: Martin Růžička. Stav 1:0.
    Nedomlel R., Růžička M., Nestrašil A., Smith A., Voženílek D.
    Harris B., Ordoš J., Gulaši M., Pýcha P., Beránek M.
     
    37:54
    Vyloučeni Marko Daňo (TRI) a Roman Vráblík (CEB), oba na dvě minuty za hrubost. Pokračujeme v pěti na obou stranách.
     
    37:54
    Hosté ztratili puk v útočném pásmu a vypadalo to na akci dva na nikoho. Daňovi se ale nepovedla úplně přihrávka na Romana, respektive ten dlouho zpracovával puk. Skončil za brankou, ale zkusil to hned zpět na první tyč a puk skončil pod Hrachovinou. Následně se tam hráči obou stran chytli a nyní téměř po 38 minutách hry uvidíme první vyloučení.
     
    33:58
    Akci dva na jednoho na druhé straně zhatil domácím Doudera, který nedovolil přihrávku Voženílka na Růžičku, ani přímé zakončení prvně jmenovaného.
     
    33:40
    Brant Harris si najel puk nahozený a odražený od zadního hrazení a z pravé strany střelou z první ohrozil Mazance!
     
    32:00
    Krátký pobyt Motoru v útočném pásmu a dvě tři nebezpečné pokusy. Vše končí střela Milana Doudery z levého kruhu, která těsně minula horní patra Mazancovy branky.
     
    31:25
    Roman uvolnil Helewku, který postupoval před Hrachovinu ze strany. Naznačoval a hledal místo, ale jeho pokus mezi betony hostující brankář pokryl.
     
    27:48
    Další tlak domácích! Ti dokázali rychle otočit hru z vlastního pásma, do úniku se tlačili Daňo s Voženílkem. Ten před puk do druhé vlny Nestrašilovi, který se snažil ohrozit Hrachovinu přes bránící dvojici hráčů před brankou.
     
    24:20
    Cienciala se tlačil před branku z levé strany, kotouč mu byl vypíchnut. Hrachovina pak následně pravděpodobně paží zabránil dorážce Hudáčka zblízka v cestě do sítě.
     
    23:09
    Harrisovi se nadvakrát přes Marinčina podařilo puk dostat před třineckou branku, kde byl úplně volný Ordoš. Ten ani nadvakrát nedostal kotouč do třinecké branky.
     
    21:18
    Domácí vyhráli buly a drželi se v pásmu na puku. Nakonec Hudáček zpoza branky takovou trochu ztracenou přihrávkou přes beka našel Helewku, který se snažil uvolnit a z levého kruhu prověřil Hrachovinu.
     
    19:04
    Domácí jsou v závěru třetiny jednoznačně aktivnější. Daňo se snažil projít slalomem ze středního pásma. Následně dostal na slot nabito Cienciala, Hrachovina vyráží.
     
    11:56
    První opravdu tutová šance se zrodila na útočné straně domácího týmu! Nejprve rozvíjeli akci za třineckou brankou hosté, ale Gulaš upadl a domácí otočili hru. Nestrašil s Růžičkou na modré čáře uvolnili Voženílka, který postupoval na Hrachovinu, ten jej ale vychytal zákrokem lapačkou.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 44. Nedomlel (M. Růžička), 60. Nestrašil (Voženílek)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Mar. Adámek, Polášek, Šenkeřík – M. Růžička (A), Nestrašil, Voženílek – L. Hudáček, Cienciala, Daňo – Helewka, Vrána (C), M. Roman – Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Pýcha, Gulaši, Kachyňa, Doudera (A), Vráblík, Štencel, Štich – Gulaš (C), Kondelík, F. Přikryl – M. Beránek, Harris, Ordoš – Kubík, Pech (A), D. Simon – Vopelka, Koláček, Toman.
    Trenér: Ladislav Čihák

    Rozhodčí: Hribik, Pilný – Lederer, P. Blažek

    Diváci: 5 400 (vyprodáno)
    Třinec 4 3 Motor ČB
    #1 Neděle 17.03.2024 • 15:00
    Třinec - Motor ČB 2:0
    #2 Pondělí 18.03.2024 • 17:00
    Třinec - Motor ČB 2:0
    #3 Čtvrtek 21.03.2024 • 17:00
    Motor ČB - Třinec 3:4
    #4 Pátek 22.03.2024 • 17:30
    Motor ČB - Třinec 4:1
    #5 Neděle 24.03.2024 • 17:00
    Třinec - Motor ČB 2:3
    #6 Úterý 26.03.2024 • 17:30
    Motor ČB - Třinec 3:0
    #7 Čtvrtek 28.03.2024 • 17:00
    Třinec - Motor ČB 2:0
    bahis siteleri