Poprad – Nitra 3:4 (kon.) | Michalovce – Zvolen 3:1 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (3:0, 0:0, 0:4) Stav série: 2:3
HK Nitra
sk Středa 27.03.2024, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad, Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:40
    3:4 – Nitra dala gól v presilovej hre! Početná výhoda pod taktovkou SAMUELA BUČEKA sa skončila úspešne, hostia otočili skóre. Nitriansky ostrostrelec to vzal na seba a delovkou od modrej čiary prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.

    Asistencia: Sahir Gill, Mikko Kousa
     
    57:15
    Oliver Turan hral proti Sebastiánovi Čederlemu nedovolene, rozhodcovia ho vylúčili na dve minúty. Hosťujúci útočník ešte stihol aj zakončiť, s úspechom sa ale nestretol. Nitra si však vybojovala presilovku.
     
    56:32
    Šancu na svoj druhý gól zahodil Buček, jeho pokus z pravej strany zneškodnil pozorný Belányi.
     
    52:06
    3:3 – Nitra dala gól! Pokračujúci nitriansky tlak priniesol hosťom vyrovnanie. Obrana Popradu bola čím ďalej, tým viac v problémoch. Vyvrcholenie na seba vzal SAMUEL BUČEK a po výbornej prihrávke prekonal Filipa Belányiho.

    Asistencia: Sahir Gill, Mikko Kousa
     
    50:09
    3:2 – Nitra dala gól! Pozornosť bola sústredená najmä na súboj pred domácou bránkou, do ktorého sa zapojil hosťujúci Filip Bajtek. Medzitým si cestu do siete Filipa Belányiho našla strela BRANISLAVA MEZEIA.

    Asistencia: Alex Cotton
     
    48:36
    Betkerov pokus Aittokallio zlikvidoval, odrazený puk len mimoriadne tesne nedorazil do odkrytej bránky Dmowski.
     
    42:15
    3:1 – Nitra dala gól! Pribúdajúci čas nitrianskeho pobytu v útočnom pásme už musel priniesť presný zásah, stalo sa. Od modrej čiary vypálil Alex Cotton, po ďalšom dobrom zákroku Filipa Belányiho sa úspešnou dorážkou prezentoval TOMÁŠ HRNKA.

    Asistencia: Alex Cotton, Dávid Okoličány
     
    38:24
    Aittokallio musel zakročiť proti popradskému prečísleniu, o gól okradol Záborského.
     
    36:23
    Rozhodcovia vylúčili na dve minúty Ryana Dmowskeho z dôvodu napadnutia oblasti hlavy alebo krku.
     
    30:57
    Cardwell nabil Peresunkovi, ten bez prípravy nechal vyniknúť Aittokallia, ktorý jeho nebezpečný pokus fantasticky vychytal.
     
    30:39
    Presilovku si vypýtali aj domáci hráči, nedovoleným bránením v hre sa previnil aj hosťujúci defenzívny zadák Marko Stacha. Vylúčený bol taktiež na dve minúty.
     
    29:46
    Newell stratil puk v útočnom pásme, hostia na to takmer škaredo doplatili. Protiútok vo vlastnom oslabení individuálne potiahol Záborský, ani dorážkou vlastnej strely sa však o štvrtý popradský presný zásah nepostaral.
     
    28:03
    Nitra si vybojovala presilovú hru, za nedovolené bránenie v hre bol na dve minúty vylúčený domáci obranca Ben Betker.
     
    26:17
    Popradské prečíslenie mal zakončiť Dmowski, po prihrávke Kukuču ale nestihol zmeniť smer puku hokejkou. Dotkol sa ho iba korčuľou, Aittokallio pohodlne zakročil.
     
    24:42
    Bubela mal na hokejke gól, už prekonaného Belányiho ale zastúpil famózny Betker.
     
    23:10
    Samuel Mlynarovič sa fantasticky uvoľnil medzi kruhmi a prekonal aj Samiho Aittokallia, puk však opečiatkoval tyčku nitrianskej bránky. Následný pokus Bena Betkera od modrej čiary už hosťujúci brankár schoval do lapačky.
     
    20:01
    Hostia sa rozhodli pre brankársku zmenu, českého strážcu žrdí Libora Kašíka nahradil pred začiatkom druhej tretiny Sami Aittokallio.
     
    18:17
    V pokojnejšom duchu mohli Nitrania dohrať aspoň záver prvej časti hry, Peter Bjalončík sa mimo puku prezentoval krosčekom. Rozhodcovia ho vylúčili na dve minúty.
     
    18:00
    3:0 – Poprad dal gól v presilovej hre! „Kamzíkom" to napokon predsa vyšlo, druhýkrát v zápase sa presadil TYLER COULTER. Puk obdržal na pravej strane útočného pásma, dobre si prehliadol postavenie Libora Kašíka a trafil presne medzi betóny.

    Asistencia: Tomáš Záborský, Jake Cardwell
     
    16:53
    Neuveriteľné momenty prežili hostia, Popradčania pálili jednu šancu za druhou. Hostí zachránil brankár Libor Kašík a mimoriadne obetavá obrana.
     
    15:54
    Svitana nechal vystreliť Betkera, zasahovať musel Kašík. Ďalšia rana českého brankára poriadne zaskočila, uspel aj s poriadnou dávkou šťastia.
     
    15:16
    Záborský posunul puk v poslednej možnej chvíli medzi kruhy, Coulter narazil na brániaceho Mezeia. Nitra neinkasovala tretí gól len veľmi tesne.
     
    14:39
    Ďalší trest, tentokrát podrazenie. Previnil sa hosťujúci útočník Samuel Buček.
     
    14:13
    Popradská presilovka sa skrátila, na dve minúty bol za hrubosť vylúčený Ryan Dmowski.
     
    11:39
    Róbert Bačo bol dokopy vylúčený na sedem minút, v stretnutí zároveň dohral. Dvojminútový a päťminútový trest vyfasoval za vrazenie na mantinel, plných sedem minút si odišiel odpykať Tomáš Pobežal.
     
    10:27
    Ryan Dmowski sa previnil krosčekom, Filip Bajtek zasa nedovoleným bránením. Rozhodcovia oboch hráčov vylúčili na dve minúty. Počet korčuliarov na ľadovej ploche sa nezmenil.
     
    09:55
    2:0 – Poprad dal gól! Nepozornosť nitrianskej defenzívy famózne využil VIKTOR SVEDBERG. Dobre videl, že pred bránkou súpera sa vytvorila hustá skrumáž hráčov, priestor troch žrdí tak obišiel a zakončil bez väčších problémov. Libor Kašík už nestihol zareagovať.

    Asistencia: Peter Bjalončík
     
    05:09
    Nebezpečenstvo sa vrátilo aj na opačnú stranu klziska, Kašíkovi zahrozil štvrtý popradský útok. Obrovská šanca ale druhým gólom neskončila.
     
    04:08
    Bućek sa z ničoho nič dostal do ďalšieho úniku, opäť ho zneškodnil Belányi.
     
    03:52
    Sám na domácu bránku sa rútil Samuel Buček, v nájazde proti Filipovi Belányimu ale neuspel.
     
    00:29
    1:0 – Poprad dal gól! Domáci začali najlepším možným spôsobom, zaútočili veľmi jednoducho. Z ľavého krídla si s pukom na hokejke nakorčuľoval pred bránku TYLER COULTER a vyskúšal to bekhendom, nitriansky brankár Libor Kašík bol na jeho zakonćenie prikrátky.

    Asistencia: Andrej Kukuča, Ryan Dmowski

    Matej Valkár

    Branky a nahrávky: 1. Coulter (Kukuča, Dmowski), 10. Svedberg (Bjalončík), 18. Coulter (Záborský, Cardwell) – 43. Hrnka (Cotton, Okoličány), 51. Mezei (Cotton), 53. Buček (Gill, Kousa), 58. Buček (Gill, Kousa)


    HK Poprad: Belányi (Valluš) – Betker, Cardwell, Svedberg, Brincko, J. Brejčák, D. Brejčák (C), Turan – Dmowski (A), Coulter, Kukuča – Záborský (A), Bjalončík, Bates – Peresunko, Jendek, Svitana – Šotek, Suchý, Mlynarovič – Bodnár
    Trenér: Todd Bjorkstrand

    HK Nitra: Kašík (21. Aittokallio) – Mezei (C), Cotton, Kousa, Bača, Vitaloš, Stacha, Fatul – Buček (A), Gill, Bajtek – Jackson, Bubela, Newell – Okoličány, Čederle, Lacka – Pobežal, Hrnka (A), Bačo
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    Rozhodčí: Baluška, Goga – Kacej, Gegáň – Mihálik

    Diváci: 3 377
    Poprad 2 4 Nitra
    #1 Středa 20.03.2024 • 18:00
    Poprad - Nitra 3:1
    #2 Čtvrtek 21.03.2024 • 18:00
    Poprad - Nitra 1:5
    #3 Neděle 24.03.2024 • 17:00
    Nitra - Poprad 0:2
    #4 Pondělí 25.03.2024 • 18:00
    Nitra - Poprad 2:1 po s.n. (3:2)
    #5 Středa 27.03.2024 • 18:00
    Poprad - Nitra 3:4
    #6 Pátek 29.03.2024 • 18:00
    Nitra - Poprad 2:0
    bahis siteleri