Žižkov – Kroměříž 3:2 (kon.) | Varnsdorf – Brno 4:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:2 (0:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Neděle 14.04.2024, 10:15 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný závěr zápasu! Domácí v poslední půl minutě zatlačili svého soupeře a po divokém závaru ve vápně se k balonu dostal DAVID SIXTA, který propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    67
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Jak rychle domácí získali dvoubrankový náskok, tak rychle o něj přišli. Po rychle rozehrané standardce u postranní čáry se dostal balon k MICHALU CUPÁKOVI, který první střelou z úhlu trefil sice jen Broukala, avšak balon se k němu příhodně odrazil a z následné dorážky překonal Bajzu podruhé.
     
    61
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Ještě ale není konec zápasu! Hosté se vracejí do zápasu, když se do centru z levé strany položil útočník JAN SILNÝ. Balon sice úplně čistě netrefil, ale přesto to stačilo k tomu, aby ho křížnou ranou na zadní tyč poslal za záda gólmana Bajzy.
     
    56
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí se ale dočkávají záhy druhého gólu! Po velkém tlaku Žižkova poslal Batioja ideální pas rozběhnutému VÁCLAVU PROŠKOVI, který podél vybíhajícího brankáře Dostála zamířil naprosto přesně k tyči – 2:0!
     
    49
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Velmi dobře hrající VÁCLAV PROŠEK nyní po kolmém pasu mezi obránce přesprintoval dva hostující stopery a následnou ranou ranou na zadní tyč překonal bezmocného Dostála!

    Aleš Strouha

    Branky: 49. Prošek, 56. Prošek, 90+4. Sixta – 61. Silný, 67. Cupák

    Karty:   45. Klusák (ZIZ), 72. Tregler (ZIZ), 77. Jirásek (ZIZ) – 65. Houser (KRO), 69. Jeleček (KRO), 73. Cupák (KRO), 88. Zavadil (KRO), 90+4. J. Dostál (KRO)


    FK Viktoria Žižkov: Bajza – Kozojed (89. Toula), Broukal, M. Richter, Klusák – Tregler (89. Petrák), Jirásek (C) – Prošek (75. Muleme), Rosa (75. Sixta), Batioja – Sodoma (75. Kovinić).
    Náhradníci: Kotek – Hönig.

    Trenér: Marek Nikl

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Zavadil, Houser, T. Matoušek (C) – Wala (60. Cupák), M. Jaroň (60. Dočkal), Machalík (90. Oulehla), Jeleček – Vincour (60. Hrdlička), Kudela – Silný (85. Chwaszcz).
    Náhradníci: Gergela – Fulnek.

    Trenér: Martin Ondra

    Rozhodčí: Batík – Antoníček, Dohnálek

    Diváci: 1213
    bahis siteleri