Darmstadt – Freiburg 0:1 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 5:0 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
5:0 (1:0)
Werder Brémy
Neděle 14.04.2024, 17:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je k Werderu možná trochu krutý výsledek, FLORIAN WIRTZ v samotném závěru po souhře s Grimaldem přidává ještě další zásah! Domácí forvard střelou z křídla uzavřel hattrick a na hřiště znovu míří davy fanoušků, tady se nejspíš nastavovat nebude... – 5:0!
     
    83
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Inu, tak si závěr souboje malinko prodloužíme. FLORIAN WIRTZ se po nákopu Palaciose dostal do úniku a jednoduchým zakončením předčasně odšpuntoval radost fanoušků, přičemž hned několik desítek z nich vběhlo na hřiště! Chvilku se v Leverkusenu hrát nebude – 4:0!
     
    68
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Veškeré pochybnosti o vítězství Bayeru (a zisku mistrovského titulu) jsou definitivně pryč, Leverkusen přidává další zásah! Pod dalším domácím zásahem je podepsán FLORIAN WIRTZ, který zachytil Andrichovu přihrávku a blýskl se naprosto precizně narýsovanou střelou pod břevno. Zetterer se natahoval marně – 3:0!
     
    60
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Velmi mírný domácí nápor nakonec přeci jen nese ovoce, legendární Meisterschale je už opravdu hodně blízko! Zetterer nestačil včas zareagovat na nádhernou padající ránu GRANITA XHAKY, který zpoza vápna uklidil míč přesně k bližší tyči. Už je to o dva góly – 2:0!
     
    25
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Historický titul je o další krůček blíž, VICTOR BONIFACE se nemýlil a proměnil pokutový kop v první trefu utkání! Zetterer sice spadl na správnou stranu, na míč letící k brankové konstrukci ale nakonec nedosáhl – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 25. Boniface (pen.), 60. Xhaka (Boniface), 68. Wirtz (Andrich), 83. Wirtz (Palacios), 90. Wirtz (Grimaldo)

    Karty:   31. Adli (LEV), 47. Hincapié (LEV) – 47. Bittencourt (BRM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:4.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký (C) – Kossounou, Tah, Tapsoba – Tella (62. Frimpong), Andrich, Xhaka (77. Palacios), Hincapié (77. Grimaldo) – J. Hofmann, Adli (46. Wirtz) – Boniface (62. Schick).
    Náhradníci: Kovář – Stanišić, Arthur, Puerta.

    Trenér: Xabi Alonso.

    Werder Brémy: Zetterer – Malatini, Groß, Veljković – Weiser, Schmid, Lynen, Bittencourt (C) (77. Hansen-Aarøen), Agu (69. Deman) – Woltemade (69. Kownacki), Ducksch.
    Náhradníci: Haesler – Röcker, Opitz, Imasuen.

    Trenér: Ole Werner.

    Rozhodčí: Osmers – Kempter, Siewer.
    bahis siteleri