Neapol – Frosinone 2:2 (kon.) | Sassuolo – AC Milán 3:3 (kon.) | Inter – Cagliari 2:2 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
3:3 (2:1)
AC Milán
Neděle 14.04.2024, 15:00 • Mapei Stadium – Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Noah OKAFOR - 3:3
     
    84
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Zaplněný kotel červenočerných fanoušků se nakonec přeci jen dočkat, tentokrát už máme doopravdy vyrovnáno! Hrdinou Milána se stává NOAH OKAFOR, který využil přehlcené domácí obrany a v nepřehledné situaci před domácí svatyní nasměroval balón za Consigliho – 3:3!
    59. Luka JOVIĆ - 3:2
     
    59
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Trest se dostavil takřka okamžitě a LUKA JOVIĆ jasně ukázal, že o vítězi ještě není ani zdaleka rozhodnuto! Nedostatečně střežený srbský útočník se před Consiglim dostal k odraženému míči a chladnokrevně jej uklidil do domácí svatyně! Znovu je to o gól – 3:2!
    53. Armand LAURIENTÉ - 3:1
     
    53
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už pro domácí vypadá hodně slibně, zelenočerní znovu vedou o dvě branky! Střídající žolík Defrel narýsoval křižnou přihrávku na ARMANDA LAURIENTÉHO, který naplno využil výborné pozice a prostřelil Sportiella! Ten sice na míč dosáhl, zastavit ho ale nedokázal – 3:1!
    20. Rafael LEÃO - 2:1
     
    20
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Divočina na Mapei Stadium dostává další zápletku, tentokrát už milánský zásah jistojistě platit bude! Musahovu přihrávku si na pravé straně zachytil RAFAEL LEÃO, který prokličkoval skrz dva protihráče a svou akci uzavřel pěkným zakončením na zadní tyč – 2:1!
    10. Armand LAURIENTÉ - 2:0
     
    10
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Mapei Stadium je na nohou, to je něco neuvěřitelného: Sassuolo už v desáté minutě odskakuje do dvougólového trháku! Po levém křídle vystartoval dopředu ARMAND LAURIENTÉ, který za sebou nechal Florenziho, těsně před šestnáctou ustál souboj s Thiawem a trochu se štěstím překonal Sportiella – 2:0!
    4. Andrea PINAMONTI - 1:0
     
    4
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Hosté sice v úvodních minutách na hřišti dominovali, jako první se ale dnes odpoledne ujímají vedení domácí! Volpato během vůbec prvního tažení Sassuola do útoku nasměroval míč do vápna, kde ho Thorstvedt tečoval k ANDREU PINAMONTOVI a jeho střela z první prošla za nepřipraveného Sportiella – 1:0!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 4. Pinamonti (Thorstvedt), 10. Laurienté, 53. Laurienté (Defrel) – 20. Leão (Musah), 59. Jović, 84. Okafor (Gabbia)

    Karty:   19. G. Ferrari (SAS), 57. Tressoldi (SAS), 69. Pinamonti (SAS) – 69. Thiaw (ACM)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 2:10. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 12:8.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Toljan (9. Tressoldi), Erlić, G. Ferrari (C), Viti – Boloca (77. Račić), Obiang – Volpato (46. Defrel), Thorstvedt (62. Henrique), Laurienté (77. Ceïde) – Pinamonti.
    Náhradníci: Cragno, Pegolo – Missori, Kumbulla, Doig, Bajrami, Lipani, Mulattieri.

    Trenér: Davide Ballardini.

    AC Milán: Sportiello – Florenzi, Kjær (55. Gabbia), Thiaw, Hernández (C) – Adli (82. Okafor) – Chukwueze (65. Pulišić), Musah (55. Giroud), Loftus-Cheek (55. Reijnders), Leão – Jović.
    Náhradníci: Nava, Raveyre – Calabria, Tomori, Binnásir, F. Terracciano, Zeroli.

    Trenér: Stefano Pioli.

    Rozhodčí: Massa – Mondin, Vecchi.
    bahis siteleri