North wings Ústí – Engineers Prague 3:10 (kon.)
konec
HC North Wings Ústí nad Labem
3:10 (0:2, 2:4, 1:4) Stav série: 0:2
ČVUT Engineers Prague
Sobota 16.03.2024, 17:30Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:43:55)
     
    59:48
    Utkání už se jen dohrává, hráči Engineers drží kotouč za svou brankou.
     
    58:16
    Engineers právě vstřelili branku!
    Hosté se nakonec dočkali desátého gólu. Domácí rozehrávka skončila jen na hokejce Davida Routy, který však Kožnara nadvakrát u levé tyče nepřekonal. Po druhém odrazu se puk dostal na levý kruh, kde si ke kotouči najel FRANTIŠEK JANUŠKA, který už jej za ležícího gólmana kolem pravé tyče dostal. Asistence: David Routa, Michal Kučera.
     
    57:23
    Hosté v plném počtu.
     
    57:22
    Šonský se dostal k dalším dvěma střelám v oslabení, hattrick byl však blízko i na druhé straně, kde Mann až v posledních sekundách vychytal Macela u levé tyče.
     
    56:45
    Engineers právě vstřelili branku!
    MAREK ŠONSKÝ to vzal ve vlastním oslabení na sebe a z pravého křídla prostřelil domácího brankáře na vzdálenější tyč. Asistence: Bez asistence.
     
    56:03
    A uvidíme další buly po Mannově pravici, protože i nyní hostující brankář úspěšně zasahuje a ukrývá kotouč ve své výstroji. Tentokrát po střele Tomýše Jarého, stále platí, že domácí střílí spíše z větší vzdálenosti.
     
    55:56
    Mann znovu zasahoval proti střele Pavla Jarého, tentokrát to měl o něco jednodušší, ale i teď se raději rozhodl hru přerušit.
     
    55:29
    Pavel Jarý byl právě tím faulovnaým hráčem, kterého Routa zasáhl vysokou holí, nicméně teď už je připraven na přesilovce a hned se dostal také k první střele od modré čáry. Tu musel řešit až Mann a hra je přerušena.
     
    55:23
    Vyloučení v týmu ČVUT Engineers Prague:
    Routa – 2 min., vysoká hůl.
     
    55:13
    Štěpánek našel přesnou dlouhou přihrávkou Svobodu, který prošel přes tři hráče Engineers. Jeho střela z levého kruhu zamířila mimo.
     
    54:35
    Zápas už nemá takové tempo, jen se dohrává. Nicméně i tak jsou k vidění šance na obou stranách, do zakončení už se ale nikdo nežene.
     
    52:58
    Ústí právě vstřelilo branku!
    Záhy však přichází třetí branka North Wings a druhá branka JANA MACELA v dnešním utkání. Hosté si stojí za tím, že o gól nešlo, ale rozhodčí se na verdiktu shodli a branka platí. Macela našel z pravého kruhu Michal Svoboda a ústecký střelec se z druhé strany trefil do bližšího horního rohu. Asistence: Michal Svoboda, Jan Jindra.
     
    52:08
    Engineers právě vstřelili branku!
    Ztráta domácích teď navíc ještě narostla, protože MATOUŠ NAJMAN využil ukázkové křižné přihrávky od Pavla Vaňouse a poslal kotouč pod betony rozpohybovaného gólmana. Asistence: Pavel Vaňous, Vojtěch Matějka.
     
    51:49
    North Wings mají kotouč pod kontrolou, ale zdá se, že už ani domácí se při ztrátě pěti branek nikam neženou.
     
    49:22
    Hosté spíše jen kombinují, Kožnar žádnou složitější situaci řešit nemusel. Domácím se navíc podařilo vypíchnout kotouč při jedné z pražských přihrávek a protiofenzivu na druhé straně vedl obránce Šubrt, ani ten však pro soupeřova gólmana nepřipravil nic těžkého.
     
    48:45
    Engineers jsou opět v pěti a hned se to projevuje také na obrazu hry. Hosté se usadili v útočném pásmu a jsou to nyní oni, kdo má hru pod kontrolou a kombinuje.
     
    48:03
    Hosté hrají v plném počtu, ani tato přesilová hra domácímu celku nevyšla.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 27. Macel (Tot, Werner), 28. Svoboda (Macel, Jindra), 53. Macel (Svoboda, Jindra) – 9. Vobořil (Šonský), 14. Routa (Januška), 25. Vaňous (Gonda), 33. Hynek (Svach), 33. Kučera (Vobořil, Januška), 35. Šonský (Březina, Kubata), 41. Matějka (Vaňous), 53. Najman (Vaňous, Matějka), 57. Šonský, 59. Januška (Routa, Kučera)


    HC North Wings Ústí nad Labem: Blažek (Kožnar) – Petržílka (A), Werner, Miškovič, Šubrt, P. Jarý (A), Štěpánek – Janoušek (C), Gottfried, Vrba, Jindra, Macel, Martínek, Svoboda,T. Jarý, Tot.
    Trenér: Martin Štěpánek

    ČVUT Engineers Prague: Mann (Pulda) – Kubata, Raiterman (A), Vobořil (C), Svach, Gonda, Skorčík, Staněk – Holanik, Hynek, Březina, Hasil, Januška, Šonský, Routa (A), Kučera, Dohnal, Najman, Matějka, Vaňous, Kleveta.
    Trenér: Daniel Fuks

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Beneš
    North wings Ústí 0 2 Engineers Prague
    #1 Pondělí 11.03.2024 • 18:00
    Engineers Prague - North wings Ústí 4:1
    #2 Sobota 16.03.2024 • 17:30
    North wings Ústí - Engineers Prague 3:10
    bahis siteleri