Olomouc – Litvínov 3:4 (0:3 po s.n.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 1:2 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Třinec 3:2 (po pr.) | Kladno – K. Vary 1:4 (kon.) | Pardubice – Motor ČB 7:2 (kon.)
Plzeň – Liberec 3:6 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:6 (0:1, 0:5, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 03.03.2024, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Plzeň se ve třetí třetině nadechla k velmi sympatickému výkonu a srdečně se rvala o snížení nepříznivého skóre. Odměnou jí byly tři branky z holí Jakuba Poura, Tima Söderlunda a Miroslava Indráka. Nakonec dokázali domácí snížit na 3:6, ale více i přes závěrečný nápor v šesti svést nedokázali. Škodovka tak kvůli hororové druhé třetině, ve které inkasovala pět branek, prohrává s Libercem 3:6. Čekat se nyní bude na výsledky ostatních zápasů, které nám určí soupeře obou týmů do předkola. Ode mne to je pro dnešek vše a budu se těšit u dalších hokejových online přenosů. (19:03:50)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Šiler to ještě zkusil střelou z úhlu, ale úspěšná nebyl. Utkání nám pomalu končí.
     
    59:23
    Oddechový čas pro tým Bílí Tygři Liberec.
     
    59:23
    Laaksa vychytal Daniel Král.
     
    58:42
    Plzni se přesilovka vůbec nedaří a není se schopna dostat do útočného pásma. S plzeňskými nadějemi to už nevypadá příliš dobře.
     
    57:40
    Indiáni to zkouší v šesti.
     
    57:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jayce Hawryluk – 2 min., naražení zezadu.
     
    57:40
    Oddechový čas pro tým HC Škoda Plzeň.
     
    57:40
    Nápor domácích pokračuje a Daniel Král musí řešit jednu střelu za druhou. Největší možností byla střela Petra Zámorského a následné pokusy z dorážek. Plzeň nyní naprosto dominuje a rve se o výsledek.
     
    56:36
    Škodovka na ledě dominuje a Liberec je nyní naprosto bez pohybu. Adam Benák měl obrovskou šanci, když pálil z mezikruží, ale mířil jen do Králova betonu.
     
    54:48
    5/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MIROSLAV INDRÁK. Že by se Plzeň ještě nadechovala k závěrečnému tlaku a snaze o vyrovnání? Miroslav Indrák milimetrově přesnou ranou vymetl horní roh Královy svatyně a dává svému týmu naději. Asistence: Petr Straka a David Kvasnička.
    Indrák M., Straka P., Kvasnička D., Dujsík T., Jansa F.
    Derner L., Rychlovský J., Filippi T., Aubrecht D., Faško-Rudáš M.
     
    53:35
    Icing Bílých Tygrů.
     
    52:43
    Sympatický výkon od Plzně ve třetí třetině mohl vyšperkovat David Kvasnička. Ten to zkoušel od modré čáry, jenže mířil jen do středu brány, kde byl maskovaný muž soupeře připraven.
     
    51:30
    Petr Straka mohl snížit na rozdíl tří branek! Zkušený útočník zůstal zcela volný na středu hřiště, ale výborným zákrokem vyrážečkou ho vychytal Král.
     
    51:02
    5/4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TIM SÖDERLUND. Západočeši se nevzdávají a snižují na 2:6. Adam Benák našel při přesilové hře volného Tima Söderlunda, který z předbrankového prostoru prostřelil Daniela Krále nekompromisně do horního rohu. Švédský útočník tak střílí první branku po svém návratu po zranění. Asistence: Adam Benák a Tomáš Mertl.
    Söderlund T., Benák A., Mertl T., Zámorský P., Schleiss J.
    McCoshen I., Birner M., Klíma Kel., Aubrecht D.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jakub Rychlovský – 2 min., podrážení.
     
    49:20
    Filip Jansa dostal puk ideálně na střelu z první, ale jeho tvrdý pokus k zadní tyči Král výborným zákrokem zneškodnil.
     
    48:30
    Plzeň se dlouho držela v útočném pásmu, kde si měnila příhry po mantinelu. Liberec si ale bedlivě hlídal střed hřiště a nenabídl indiánům téměř žádný prostor ke střele.
    Marken.cz

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 47. Pour (Rekonen), 52. Söderlund (Benák, Mertl), 55. Indrák (Straka, Kvasnička) – 7. Faško-Rudáš (Filippi), 25. Flynn (Ivan, Filippi), 26. Flynn (Birner, A. Najman), 29. Zachar (Aubrecht), 30. Rychlovský (Filippi, Budík), 33. Bulíř (Birner, Ivan)


    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (30. Klouček) – Laakso, Zámorský (A), Malák, Piskáček (A), Kvasnička, Dujsík, Bučko – Matýs, Mertl, Schleiss (C) – Söderlund, Benák, Indrák – Pour, M. Soukup, Rekonen – Straka, Jansa, Šiler.
    Trenér: Petr Kořínek

    Bílí Tygři Liberec: D. Král – Ivan, Melancon, McCoshen, Galvas, Derner, Budík, Aubrecht – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Bulíř (A), A. Najman, Flynn – Birner (C), Zachar, Hawryluk – Mucha, Šír, Kel. Klíma.
    Trenér: Filip Pešán

    Rozhodčí: Šír, Obadal – Brejcha, Frodl
    bahis siteleri