Havlíčkův Brod – K. Vary 6:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (0:1, 3:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 16.03.2024, 12:30 • Havlíčkův Brod, Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu
Partner:
     
    53:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! A je rozhodnu to o tom, že si Bruslaři zahrají semifinále Ligy dorostu! DOMINIK VANĚČEK využil chyby obránce Karlových Varů, kterému sebral kotouč a jel sám na Maňáka. Gólmana Energie prostřelil k pravé tyči! Bez asistence.
     
    46:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Havlíčkův Brod přidává pátý dílek do skládačky a třetí v přesilovce. Matyáš Lédl nadvakrát dostal puk na MATĚJE MAKOVCE, který na dlouhou hokejku protlačil puk mezi Maňákovy betony! Asistence: Matyáš Lédl a Denis Kraučuk.
     
    45:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři zhodnotili dvojnásobnou výhodu za devět sekund, čímž jodu do trháku. Akce po pravé straně vedená, kdy Lédl přenesl hru do levého kruhu na MARKA ČAPKA! Ten ze své kanceláře propálil přemísťujícího se gólmana Varů! Asistence: Matyáš Lédl a Miroslav Duben.
     
    38:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři si berou vedení zpět, stejně jako soupeř trestají faul soupeře! Miroslav Duben narýsoval puk na MARKA ČAPKA, který z voleje trefil přesně nad levý beton gólmana! Asistence: Miroslav Duben a Matyáš Lédl.
     
    35:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Lázeňský celek nabídnutou výhodu plně využívá! K puku se dostal ŠIMON KOŽÍK, který využil clony před Humplíkem, kterého prostřelil k pravé tyči! Asistence: Ondřej Bednář a Oskar Magner.
     
    32:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Signál jako z učebnice otvírá Bruslařům dveře do semifinále! Matyáš Lédl úmyslně prohrál buly, aby se potom zmocnil kotouče, jenž přiťukl DENISU KRAUČUKOVI. Ten se do rány položil a s přispěním břevna prostřelil Maňáka! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    23:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři přežili oslabení, aby záhy vyrovnali! ŠTĚPÁN HRODEK se dostal do nájezdu, ačkoliv byl stínovaný obráncem, tak dokázal bekhendovým blafákem vykoupat Maňáka! Bez asistence.
     
    17:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energie jde do vedení! JIŘÍ MALÝ vystihl nahrávku, narazil si puk s Adamem Zolnajem, který ihned vracel. Rozjetý kapitán Varů nevymýšlel nic složitého, střelou nad vyrážečkou byl úspěšný! Asistence: Adam Zolnaj.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 24. Hrodek, 33. Kraučuk (Lédl), 39. Čapek (Duben, Lédl), 46. Čapek (Lédl, Duben), 47. Makovec (Lédl, Kraučuk), 54. Vaněček – 18. Malý (Zolnaj), 36. Kožík (Bednář, Magner)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Petr) – Kopecký, Duben, Rasocha, Frantl, Mečiar, Konvalina (A), Teml (C) – Hrodek, Čapek (A), Kraučuk, Makovec, Vaněček, Suchý, Brožek, Čech, Tecl, Lédl.
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Energie Karlovy Vary: Maňák – Magner, Schrottenbaum, Nešvera, Bauer, Pavlis, Bednář – Zolnaj, Franc, Šedivec, Malý (C), Krček, Žalud, Benda, Piatkowski, Jílek, Kožík, Michalov.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Lukáš Hort — Patrik Augusta, Jan Trávník

    Diváci: 150
    bahis siteleri