Třinec – Zlín B 2:0 (kon.) | Blansko – Hranice 2:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Slovácko B 2:0 (kon.)
Frýdlant n/O – Rosice 2:0 (kon.) | Hodonín – Uničov 2:1 (kon.) | Uh. Brod – Start Brno 1:1 (kon.)
konec
FK Hodonín
2:1 (1:1)
SK Uničov
Sobota 13.04.2024, 15:30Moravskoslezská fotbalová liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je za námi! Domácí fanoušci se již radují z výhry a ze tří bodů do tabulky. Přitom to byl Uničov, který vstoupil do zápasu lépe, když se po půl hodině hry dostal do vedení. Poté ale přišla poměrně rychlá odpověď, několik dalších šancí domácích a především v druhé půli potom převrácení vedení na hodonínskou stranu, které vystřelil Adam Dunda. Děkujeme za pozornost, z dnešního utkání je to vše! (17:25:33)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hráči v modrých dresech sice kombinovali kolem hranice vápna domácího celku, jenže Petráše v brance nijak neohrozili. Ten bude znovu rozehrávat a pro domácí Hodonín to již vypadá velmi slibně.
     
    90+1
    Rozhodčí dnešního zápasu bude nastavovat tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    89
    Mezitím se toho na travnatém pažitu neděje příliš. Hostující celek se snažil o proniknutí do šance a o potenciální srovnání skóre. Jenže nepřesná rozehrávka skončila pouze gólmana Petráše, který bude moci odkopnout míč daleko od své svatyně.
     
    88
    Na dnešní utkání si našlo cestu 224 diváků. Oznámil to hlasatel dnešního zápasu.
     
    87
    Žlutá karta pro tým FK Hodonín (Bohun).
     
    86
    Střídání v týmu FK Hodonín:
    ze hřiště odchází Vorel, přichází Raisigl.
     
    86
    Jakub Vichta chtěl vyslat jednoho ze spoluhráčů do gólové šance, jenže jeho přihrávka neprošla přes posledního bránícího hráče.
     
    84
    Žlutá karta pro tým FK Hodonín (Dunda).
     
    84
    Jakub Vichta byl faulován u půlicí čáry, a tak se hra přesouvá na kopačky hostujících fotbalistů. Čas se jim pomalu krátí a budou muset něco vymyslet, pokud chtějí srovnat nebo stav dokonce zvrátit na svou stranu.
     
    83
    Dva stopeři domácího celku si nyní poradili s dotírajícími hráči v modrém. Následně pak obrátili hru na opačnou stranu, kde jsme však viděli jen blok jedné ze střel.
     
    82
    Střídání v týmu SK Uničov:
    ze hřiště odchází Suchánek, přichází Sklenář.
     
    81
    Rozehrávky se ujal Jakub Vorel, přičemž jeho pas nebyl vůbec špatný. Točil se směrem na branku, nakonec však Uvízl proti balónu vystoupil a vyboxoval ho mimo dosah hráčů v červeném.
     
    80
    Střelec jedné z domácích branek Martin Holek si došel pro faul na půli soupeře. Uvidíme, jestli půjde o centr do vápna, či nikoliv. Rozehrávat se bude z poměrně velké vzdálenosti.
     
    79
    Zápas se nyní odehrává opravdu především u půlicí čáry a balón se stěhuje ze strany na stranu.
     
    77
    Petr Bohun si nyní nabíhal na přihrávku, čímž by se mu otevřela cesta k brance! Spoluhráč ho ale neviděl, respektive si nabíhajícího Bohuna všiml až pozdě, kdy na něj už přes bránícího hráče balón nedostal.
     
    76
    Rohový kop z pravé strany nepřinesl pro domácí obránce žádné problémy. Jeden z nich míč hlavou dostal ze šestnáctky naprosto bez komplikací!
     
    74
    Tomáš Komenda měl na kopačkách srovnání! Už si poradil s gólmanem a zívala na něj odkrytá branka, jenže potom hostující hráč poslal střelu po zemi, kterou skluzem odvrátil jeden z vracejících se hráčů! Parádní obranný zákrok.

    Adam Pavlíček

    Branky: 37. Holek, 55. Dunda – 30. Vybíral

    Karty:   41. Koutný (HOD), 84. Dunda (HOD), 87. Bohun (HOD)


    FK Hodonín: Petráš – Bohun, Dressler, Dunda, Glušach, Holek, Jáger, Langer (62. Švantner), Nečas (62. Mihál), Sukup, Vorel (86. Raisigl)
    Náhradníci: Adamec, Guzik, Kadlec, Mihál, Raisigl, Švantner, Veljača

    Trenér: Švantner

    SK Uničov: Uvízl – Cerven, Diblík, Hausknecht (60. Ambrozek), Javůrek (60. Vichta), Komenda, Koutný, Krč, Sklenář (81. Suchánek), Svoboda, Vybíral
    Náhradníci: Ambrozek, Kvapil, Saňák, Suchánek, Vichta, Vorlický

    Trenér: Aleksijević

    Rozhodčí: Kolář – Tomanec, Vlk

    Diváci: 224
    bahis siteleri